Jag älskar dig <3

Idag har jag tillbringat hela dagen med min underbara pojkvän. pga dåligt väder har det varit en riktig slappar dag men det var väl skönt det med :) Rickard Sander jag älskar  dig!


 

Göteborg here I come! ;) (hemma på fredag) bye<3




Hundjävlar!

Usch igår var jag så jävla lack! Jag hade förväntat mig att få sova ut efter att ha jobbat i 3 veckor och gått upp astidigt. Men nej kl 8.00 vaknade jag av att några jävla hundar stod och skällde. Vi har nämligen en hund kennel som ligger granne med oss och de släpper ut de där jävla hundarna de värsta tiderna på dygnet!  Så var det med den sovmorgonen =(
Försökte verkligen somna om men eftersom hundarna aldrig blev insläppta utan var ute hela morgonen så var det tekniskt omöjligt! (jag ogillar verkligen inte hundar, tvärtom jag älskar hundar men tro mig det är inte kul när man vaknar av att massa hundar som står och gallskäller kl. 8 på en lördagsmorgon nej usch!)

Sedan blev jag iaf gladare när jag fick vara med min Ida, tur att jag har henne. Efter att ha vart hemma hos henne och snackat ett tag så bestämde vi oss för att gå ut på en liten promenad blev en promenad på 1 timme, haha. På vägen träffade vi vår gamla klasskompis Björn och man kan ju säga att han har förändrats en hel del! Det var kul att träffa honom. Jag och Ida snackade sedan om att vi verkligen vill ha en klassåterträff och se hur alla har förändrats och så. Det skulle vara så sjukt kul! Men antar att det inte blir av "/

På Kvällen kom min underbara Rickard hit och nu ska jag sätta igång och packa. Drar till gbg med mamma imorn =D ska bli väldigt kul. Bo på hotell och få frukost buffé varje dag! hiih MUMS!
Men nu ska jag vara lite social mot min pojke här och sätta igång med packningen! Tudeluu <3

Dagens tips

Det danska bandet Volbeat är mina stora favoriter just nu och alla som inte har upptäckt de måste verklgen ge de en chans. Det är väldigt lätt att gilla deras coola musikstil som gör att man bara vill sing out loud och man blir så sjukt glad av deras musik och det säger jag inte bara. Jag har jobbat i 3 veckor nu och varje dag efter jobbet har jag varit så sjukt jävla trött så det finns inte, men så sätter jag på Volbeat och kommer sjungades hem! Sådan underbar känsla har ingen artist givit mig!
Så jag säger bara en sak :
"Fixa deras nyaste skiva Guitar Gangsters & Cadillac Blood"
och ni kommer inte bli besvikna :) hahah ville bara förmedla hur mycket jag älskar det här bandet. Puss <3

Deras enligt mig (just nu) bästa låt:


Snålvatten & jäkelskap

haha sitter här och kollar på Snålvatten & jäkelskap alltid lika kul, alltså jag bara älskar Dag Otto! Som sagt sista dagen på jobbet idag och det känns helt underbart att få sova ut igen. Kvällen har jag tillbringat med mina fina föräldrar som kommit hem, har hjälpt de att packa upp, pratat om vad som hänt och så vidare och haft allmänt mysigt :) Imorn ska jag vara med Idapida :) <3

Om ni tycker om dag-otto och orkar kolla så är den här lite skoj ;) det finns en part 2 på youtube också ifall någon inte får nog ;) haha enjoy!


Man slutar aldrig överraskas

Man blir så lack på vissa människor alltså! Vilka tror de att de är? Herregud ibland blir man alldeles för chockad! :s jag menar hur tänker man?

Måste se the proposal i helgen bara bara bara MÅSTE DET! Jag får tvinga med någon! hihi tjusig övergång va? ;) hahah alltså ingen kan fatta hur glad jag är idag! Älskar allt och alla! haha så utnyttja det nu. 
 
Kjaam <3


Superglá

Hallå darlings idag har jag världens bästa anledning att vara världens lyckliaste! Nämligen sista dagen på jobbet idag, woho! Har ändå gått sjukt fort fast det känns som jag jobbat hela sommar :s men nu har jag snart sommarlov och då ska jag och moder min åka iväg till götebprg på måndag, kommer bli kanon :) sedan hemma i över 1 vecka och sedan göteborg med rickard ;) varför variera sig liksom? (a)

Igår tillbringade jag alltså dagen med min underbara ida! Åh vad jag saknat henne! Mycket att prata om, vi ska ses på lördag igen :) fick ett jättefint armband och mentos of her, she know me so well, blev jätteglá :D får lägga upp bild på det sen, mentosen ligger dock skvar hos ida "/ kanske får göra ett litet inbrott och hämta den idag ;) hahah
Sedan låg jag och snacka med henne i tele ett tag på kvälle innan hon tvinga mig att go to bed :( Ida är faktiskt inte ett dugg trött idag! haha sa ju det ;)

Var som sagt ner och snacka med håbo tränarna igår och ska inte säga så mycket mer än: hejdå håbo/bålsta!
 Idag kommer mor & far hem :) hihi myspys på det!

Back to work! Pusso <3


Kuri kuri

Sitter här och kollar på min väldigt osommriga bloggdesign och känner att jag kanske skulle göra ett byte? hmm men gör det någon gång jag inte har något bättre för mig, aldrig alltså (a) den får duga tills vidare.

Känner även stort behov av att göra iordning i mitt rum! Det är så sjukt tråkigt! =o men vet inte vad jag ska hitta på för att det ska bli bättre :s hmm... vi får la se.

Okej min maga kurar och jag är hungrig, men jag kan inte direkt säga att jag längtar efter matlåta "/ pasta med tomatsås? kan ni tänka er något tråkigare? nej inte min stil på mat (a) men men det får duga. Nästsista dagen på jobbet idag! viliduli! ;D känns underbart!

Dagen idag är fullspäckad. Efter jobbet drar jag hem och träffar min goding Ida =D sedan ska jag ner till håbos träning och snackelisnacka lite ;) sedan måste jag hem och storstäda "/ mamma o pappa kommer imorn så det måste ju se fint ut :) ska bli kul att få träffa mina parateser igen även fast det vart underbart att vara ensam hemma så länge!

Bara 20 minuter till lunch! Tudeluu <3

Tell her about it

Yes sitter här och lyssnar på radio, som jag vanlitvis hatar! Det finns typ hur många radiokanaler som helst och några av är liksom bra i en dag sedan nästa dag så spelar de samma sak igen och så håller de på hela dagarna! Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet man lyssnar utan det är samma sak ändå. Nej usch på radio! Det ända som är kul är typ när man gör sig i ordning till skolan och man sätter på the voice, fast då är det iof inte så mycket musik, kan vara därför jag diggar det dårå ;)

Något som jag tror skulle vara en invistering är att fixa spotify till mobilen. Det vare faktiskt riktigt fiffit. Fast det kanske redan finns iaf på mobiler med bra internet och så, fast då konstar det väl en del? Vad vet jag, men det vore parktiskt om man typ kunde ladda ner det till mobilen och kanske betala en extra summa varje månad för att ha det där. Det skulle jag lätt betala för iaf!


tata <3


I like the old times

Sitter här och kollar ut genom mitt fönster på jobbet och såg nyss en grön bubblaaktig bil åka förbi och det fick mig att tänka på bilar. Jag måste erkänna att de gamla bilarna är coolare!
Jag menar hur coola är inte de här bilarna?

 

Nej enligt mig är gamla bilar sjukt mycket coolare än de nya! De hade mer charm :)
2 timmar kvar sen ska jag hem och baka kladdkaka och träna ;) najs kombination!

Arrivederci <3

Glad!

En glad jempa har vi här idag! Liksom det finns ju inte direkt mycket att klaga på, ida kommer hem imorn natt eller på torsdag =D, rickard kommer hit snart och då ska vi ut och springa och jag lyssnar på bra musik! Inget att vara lack över ;D
Eller jo kanske att jag vill åka utomlands och sluta jobba! Fast nu är det bara 3 dagar kvar :) på jobbet alltså. åka utomlands lär jag inte göra i år =( Känns så skum för för några år sedan åkte vi utomlands varje år. jaja (a)
har nog inget mer att säga för tillfället fick veta att capisch betyder fattar du ;p haha för de som vill veta ;)

Capisch ;)


Dagens låt


HURT!

Alltså åh fyfan vad jag har ont i min rygg! sträckte den rejält igår! =S den gör så jävla ont =( abuahu! =(

Mimmi :)

Igår tillbringade jag hela dagen med mimmi :) först frågade mimmi mig på fredagen om jag ville följa med till grönan men eftersom jag inte hade några skor så kunde ja inte följa med =( men när jag vaknade på lördagen bestämmde jag mig för att hänka på iaf så jag fick låna ett par skor av rickards mamma som jag som tur var kunde ha och drog mig in till stan, men eftersom jag var så seg och kom dit vid 2 så hade de redan vart på grönan, men det gjorde faktiskt ingenting =)
De hade sin båt vid grönan så åkte dit ändå och åt lunch och så med hennes familj :) sedan drog vi till stan och kollade lite jag köpte en tunika aktig sak och en parfym :) och hittade en jätte mysig kofta på zara och ett par jätte snygga skor på skopunkten!  men pengarna räckte inte riktigt till det så ska åka in och köpa de när jag fått min lön tror jag :)

Sedan fick vi lantisar sitta och vänta i ungefär en timme istan för att våra bussar går ju liksom inte. Men men till slut kom vi iaf hem och då åt lite och sedan satte vi oss och kollade på step up. Den var så sjukt bra! Jag har faktiskt inte sett, men den var verkligen bra :) bara älskar channing tatum! ;D Tack mimmi för en mysig dag :) <3

You are the only one for me

I fredgas gick jag och Rickard på harry potter och den var faktiskt riktigt bra, bättre än jag trodde :) fast eftersom jag hade gått upp vid 6 den dagen så var jag ganska så trött kan jag ju säga (a)

Fredagen var inte riktigt min turdag kan jag säga!  Vi åkte in till stan efter mitt jobb och skulle småshoppa lite innan vi gick på bio. När klockan var ungefär halv 7 gick mina skor sönder så jag fick panik leta efter ett par skor och det var inte lätt ska jag säga. det är ju fan reor överallt så det är så himla urplockat, men precis innan klockan slog 7 så tog jag iaf ett par som var helt okej. grejen var bara att den skon som fans i affären som alla hade provat passade perfekt men den som var helt oanvänd fick jag knappt på mig. Så jag fick världens skavsår och kunde tillslut inte ha på mig skorna överhuvudtaget! Misslyckat? Ja man kan tycka det. Sedan till råga på allt så fick vi gå från bro station kl 1 på natten hem till R. så jag gick där med mina strumpor xD och som om man inte tyckte att det var enough så fick jag även ett bett eller stick under foten som gjorde asont! och som kliar som satan nu. hmm.. men dagen i stora hela var iaf helt underbar med min pojke :) Tack Älskling för en underbar dag! <3

Harry Potter

Här sitter jag nu på "mitt" kontor med en väldigt mätt mage från min Enchiladas de lux som jag åt på kalmarsand för en stund sedan. Proppmätt är jag! Mitt andra samtal ringde för bara någon stund sedan och han var så söt! hahah. Det är faktiskt ett ganska kul jobb, när det väl ringer (a) Vissa människor är så hilma glada och mysiga och andra...inte ;) men de flesta är så snälla så. Bara en vecka kvar efter idag, sedan 'är det sommarlov..igen! ;)

Efter jobbet ska jag och Rickard iväg till stan för att först få tag i en jacka till mig och sedan gå på bio =) Harry Potter blir det, ska bli väldigt kul för den ska tydligen vara bra. Men åh vad jag vill se på the proposal! Alla säger att den är såå bra! Kanske får pallra mig och se den i helgen också ;) Jaja kanske ska "tillbaka" till jobbet nu. Capisch <3

I miss my bitch ='(

Senast på fredag börjar Ida sin resa hem igen, tar ungefär lite mindre än en vecka vilket betyder att hon borde komma hem ons eller tors nästa vecka =D woho ska krama ihjäl henne då! Saknar dig så himla mycket gumman =( Vi ska ha det bäst när du kommer hem, njut av solen åt mig också!

Har haft ett samtal på jobbet än så länge, woho! Det är lite bara så ni vet (a) därför roar jag mig att skriva blogginlägg på blogginlägg. Måste göra något annars dör man av tåkighet!  Nu ska jag besöka damrummet ;) Capisch <3

Ps.
Någon som vet vad capisch betyder? Jag tycker det låter som typ hejdå eller försvinn eller något (a) vet inte varför jag börjat skriva det, gillar bara ordet :) Capisch ;)

Lever vi i ett utseendefixerat samhäll?

Har tänkt på en grej. 
Vi  tänker oss en singeltjej som är ute en kväll och träffar en kille som hon gillar, får hans nr och allt känns bra. Så går hon hem till sin kompis eller familj och berättar om killen hon träffade igår. Som det ser ut i dag så är det första de flesta frågar: "Är han snygg?" jag vet inte om det är såhär överallt men jag har märkt på vissa ställen att det är den frågan man ställer först. Är det verkligen utseendet som är det viktigaste? Om han är trevlig då? Är det typiskt 2000-talet? Har vi blivit mer utseendefixerade? Jag vet inte, men jag tycker det är surt att det ska vara utseendet som spelar roll nu för tiden..

Ett bra citat:
"Jag älskar honom inte för att han är snygg, han är snygg för att jag älskar honom"


Arbetslös på jobbet..

Har ingenting att göra så sitter här och kluttrar lite och kom på en grej jag skrev i min "dagbok" för väldigt länge sen. "Spara den här, den kommer du kunna sälja dyrt om ett antal år" det är alltså min atograf jag hade skrivit i min dagbok. Jag kommer ihåg hur jag så gärna ville bli känd och att jag städigt drömde om att bli en framgångsrik skådespelare, sångerska eller fotbollsproffs (mest skådespelare om jag minns rätt) men egentligen spelade det ingen roll vad jag blev känd som jag ville liksom bara bli känd.


Om man tänker på mig nu idag så skulle jag aldrig vilja bli känd! Tänk att inte kunna gå ut, inte kunna åka på romatiska resor med din pojkvän, inte kunna gå ut med dina kompisar utan att bli total överkörd av fans och paparazzi´s.. och städigt behöva gå runt med livvakter.

Nu behöver man inte bli britney spears känd men det var det jag ville och då skulle jag i princip inte kunna göra något annat än mitt jobb.. hur kul är det? visst är det underbart till en början och självklart är det alltid roligt att få göra det man älskar men nej jag skulle aldrig klara av det. Är inte en sådan person, men jag beudrar de som klarar av det.


Godmorgon ;)

Kom precis in från busshållsplatsen där jag missade bussen till jobbet, woho lyckat jempa!  Måste däremot tillägga att den där bussen är hopplös igår kom den 10 min försent och idag verkar det som den kom 10 min för tidigt eftersom jag gick ut då jag alltid går ut till den där bussen och missade den! åh man blir så lack! Nu sitter jag iaf här och dricker te och ska ta lite mackor också :) ska gå ut till nästa buss om en kvart så jag är där i för god tid.

Rickard ligger där uppe och slumrar sött, vill bara mysa med han =( men men får väl ta det när jag kommer hem :p Igår var jag äntligen ute och sprang. Det var skönt, sprang inte så långt men ville mest testa hur bra kondition jag hade kvar (a) så ska springa idag igen vi får la se om det blir längre, har inte så många "spår" att välja mellan. Men nu ska jag dricka upp mitt te! See ya ;)


BADAT! ;)

I fredags premiär badade jag och Rickard i poolen ;) Det var kallt! Och igår badade jag igen till och med 2 ggr o simmade och allt! Fett stolt :D Sedan tog jag moppen och åkte iväg och städade så sjukt läskigt att vara där själv nu när inte ida är där med mig "/ sedan åkte jag till R eftersom båda skulle in och shoppa idag :) R drog för någon timme sen och nu sitter jag här ensam kvar =o kan inte fatta att det är söndag redan =( det betyder att det är jobb imorn =( abuahu! 
Nej nu pallar jag inte med R´s tangentbord lägre som typ inte funkar! Capisch <3 

Poolen

Den är inte klar för att kunna bada i än men snart så =D förhoppningsvis imorn!




Tjuvlyssnat

Lite småroliga grejer jag läste på tjuvlyssnat ;D

En kille och en tjej ~16 sitter och pratar.
Killen: Ja, jag brände typ jättemycket kalorier igår!
Tjejen: Jaha, vad åt du då?
Killen: Eh... Vadå åt? Man bränner inte kalorier på att äta! Var har du hört det?
Tjejen: Ja, men alltså, om man äter riktigt varm mat så bränner man kalorier. Så trodde jag det var.
Killen skrattar.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
En mamma ∼40 och hennes dotter ∼13 stiger på bussen mitt inne i ett samtal om en fest som hade ägt rum på lördagen.
Mamman: Dansade du med killar?
Dottern: Nej mamma.
Mamman: Drack du?
Dottern: Nej.
Mamman: Rökte du?
Dottern: Men nej mamma!
Mamman: Då behöver du väl inte gå på nästa?
Dottern ger mamman en förvånad blick.
Dottern: Nähä och varför inte?
Mamman: Den där festen lät ju inte så kul precis.

The diary of Jennifer..

Alltså seriöst jag fattar inte vad det är med mig jag är helt död när jag kommer hem från jobbet och då är jag ändå hemma vid halv 4. Jag måste lägga mig och sova varje dag när jag kommer hem =o är väl antagligen för att jag är sjuk fortfarande men jag vill inte vara sjuk :( Jag vill kunna komma igång o springa och grejer :(

Hahah det var lite kul idag på jobbet faktist, btw för de som inte vet så jobbar jag på håbo kommuns kundtjänst för va och avfall, alltså vatten och sopor xD låter kanske lite speciellt men det är faktsikt helt okej xD det är liksom dit man ringer ifall tex ens soptunna inte blivit tömd osv :p så det är lite svårt för mig att svara på grejer men jag gör mitt bästa :) men iaf så var det en gubbe som ringde idag och jag hörde inte vart han bodde och då frågade han mig om jag var bakfull! haha ja ba neej jag är sommarvikarie (a) jaja man blir väldigt lättroad på det där jobbet ;) och imorn är det sista dagen för den här veckan! Kommer uppskatta helgen mer än jag någonsin gjort tidigare!

Imorn åker paranteserna iväg och är borta ett tag ;) vilket betyder jempa alone in the house ;D fast Rickard kommer hit varje dag så jag slipper iaf sova ensam! Ofta jag vågar det liksom (a)

Igår var min underbara R här med sitt glada humör :) det var även Idas föräldrar, de är så himla sköna tror jag älskar de alltså! (a) :)

Igår pratade jag även med min söta lilla ida som är i grekland nu och har det alldeles för bra :( JA JAG ÄR AVUNDSUK! Liksom vi har bajsväder här! ='( och för de som vill veta så mår hon bra xD (a) det var som jag och tessa snacka om, det borde finnas en regel om sin bästa kompis: Åk inte bort och var borta sjukt länge utan mig!
Jada jada, Capisch <3

Alla lär väl ha sätt det här vi det här laget men var bara tvungen att lägga upp den ändå :) Bounce igår, sjukt mäktigt!






Cooling ;D

Hallå ;) idag svarade jag i telefonen för första gången :O fan va nervös jag var! hahah det är så kul för det jag ska svara på vet jag inte ett skit om och jag är så långsam och anteckna så allt går skit ;D men alla är så snälla som ringer så det är ingen fara ;) + att det inte ringer så mycket alls, vilket iof är tråkigt på ett sätt för då har man nada och göra och då går tiden sjukt sakta! men nu är iaf dag 3 avklarad bara 12 dagar kvar ;) hahah låter hemskt när man säger det så men det är värd det när man pengarna rullar in sen :)

Min otroligt fina gubbe jag gjorde när jag inte hade något att göra :D de som känner mig känner igen gubben hahah (a)

                       

Men nu kommer han på bilden med ostbågar till mig, vart sugen på det aslänge =O hahha Capisch <3

michael jackson

Dag 2 på jobbet gick bra :) idag hade jag grejer att göra hela tiden så tiden gick fort. still sick och väldigt trött så orkar inte skriva så mycket idag (a)  imorn kommer plutten hit, saknar honom :) <3

Sitter här och kollar på något program om michael jackson på 4:an. Det är faktiskt lite kul man får se hur hans uppväxt var och hur han blev som han blev. Man blir bara så sur att han gjorde om sig så mycket tror att alla stör sig på det :p

Förvandligen :S


Shulelula ;)

Shulelula ;) Today was my first day of working. Det gick väl bra med tanke på omständigheterna ;p haha alltså hela programet som vi använder on the job pajade så för mig fanns det ungefär nothing to do. But now I am an expert on Harpan ;) hahah var helt slut när jag kom hem. Det tar på krafterna att inte göra någonting i så många timmar.

Okej förlåt för min svengelska här men i helgen tänkte jag lite på vad jag ville göra efter skolan och jag är ganska säker på att jag vill dra och jobba utomlands i något engelskspråkigt land. Helst Australien eller Usa men det är ju så långt hemmifrån fast vi får väl se när det väl är dags. Sedan efter det vill jag nog dra med någon kompis och resa runt lite i världen, tror det är väldigt nyttigt :) Sedan efter det så har jag förhoppningsvis kommit på vad jag vill plugga vidare till. Men ja det här är ju bara drömmar. Så vi får väl se hur det går :) kanske redan hunnit ångra mig efter min student ;p

Nej nu kurrar min mage som tusan här, jag vill ha mat! (a) så Capisch <3



My beautiful angel <3

Nu börjar "allvaret".

Nu sitter jag här ensam efter att ha sagt adjö till min underbara sötnos. Första dagen på jobbet imorn ju. Undra hur fort jag kommer komma in i det ;p hoppas det går fort :)
Idag har vi vart och köpt pool =D fett najs! den är faktiskt rätt stor ;) kan visa bild vid ett senare tillfälle, vi har inte hunnit fyllt den än (a) Rickard har varit till väldigt stor hjälp idag, tack så mycket älskling :)
Nej nu ska jag sova måste vara frisk tils imorn ska upp fett tidigt =o kommer bli värsta chocken.
Bussen går 07.40 imorn, börjar 8. jaja det är bara att gilla läget ;) jag kommer ju inte direkt därifrån lottlöst ;)
godnatt <3


Konnichiwa =)

Med en härligt mätt mage efter min efterlängtade sushi, sitter jag här och väntar på min prins :)
Igår var vi och kollade på bio men det blev inte the proposal som vi tänkte utan vi såg baksmällan istället =D så sjukt underbart rolig film allså :) satt och garva hela tiden (a) sedan sov mina små muppar hemma hos mig i min stora säng ;D haha nejdå det var så mysigt så :)
Var iväg och jobbade efter de åkte idag, så himla skönt att ha det gjort så jag inte behöver göra det imorn (a)
På måndag börjar jag jobba =( har lite jobbångest "/ men det kommer bli bra när jag väl är igång fast själva övergången kommer bli lite småjobbig (a)
Är sjuk nu också =( hoppas jag hinner bli frisk innan måndag iaf, annars kommer det bli sjukt jobbigt "/
Yää, capisch <3

My sushi ;) (åt inte allt själv)


Biotime

Eftersom man vaknade halv 10 av att det spöregnade så ställde vi in lillsjön, men när man sedan vaknar halv 12 och märker att det är strålande sol och klarblå himmel så blir man ju lite lack och då skulle bussen gå om 10 min liksom "/ Jaja vad ska man göra la mig ute i solen ändå men dör på typ 2 minuter eftersom jag inte kan svalka mig.. suck. Men nu har iaf paranteserna lovat att vi ska köpa en sån där enkel pool i helgen så hoppas de håller det. Fast nu ska det ju typ bli dåligt väder igen abuhahu ='( men det kommer nog tillbaka :)

Idag blir det bio med Elin o Tessa :) the proposal ska vi se :)  Capisch <3

I miss you ='(

hur ska jag klara det här? hade du vart hemma skulle jag vart hos dig nu =( jag saknar dig redan.

Man blir så sur!

Alltså vill de att man ska dö?
Busschaufförerna är fan helt crazy nu för tiden! kör i 120 och tror de är något. HALLÅ ni har ansvar för massor med männikor! fine att de åker så fort när de är sjulva men inte när andra sitter i! hur tänker de egentligen? nej usch usch blir lack på sånt där.
Idag har jag vart i lillsjön med systeryster, solat och badat :) väldigt mys. kanske blir så att jag hamnar där imorn också ;p vi får la se :D

Just nu sitter jag med min mogna kille och camar ;) hahah det går inte så bra för vi vill höra varnadra också men det funkar typ inte ;D hahha jada jada capisch <3

Keane förbättrar min saknad <3

Alltså jag är helt kär i underabara keane! sitter här hos rickard och lyssnar på de medans rickard har sin "håkan tid" han måste nämligen ha den en gång om dagen säger han.. suck. Pallar inte att min pojkvän har blivit värsta fan av han =( nej det är ganska deprimerande. Idag ska vi grilla och bara ha det mys =)  fast för ska vi dra och "handla" lite.
Nu har ida dragit =( kommer sakna henne enormt mycket! Älskar dig gumman ha det så bäst :) <3

Capisch <3



Keane <3

RSS 2.0