VS & Alice

Shobba!

Sitter här hemma hos R och är jätteseg måste ha sovit för länge eller nåt, R väckte mig kvart över 12. Jag har faktiskt gjort allt på min lista idag, är så duktig :D imorn är det nyår och det ska faktiskt bli mycket roligt :) Looking forward to it!

Vi har suttit och kollad på Victoria's Secret, cool show I think! Lite kul hur alla killar blir med VS haha, stört ju ;) Nu kollar vi på Alice i underlandet, fett sämst haha men lite kul kanske. 

Sköning

Tomorrow

Imorn blir det göra nytta dag, måste verkligen fixa ett jobb nu alltså!

Ida

Tjena!

Idag har jag varit med min bästa Ida och sagt hej då till henne. Den lilla filuren ska nämligen åka helt själv iväg till Vietnam och hälsar på en kompis som bor där. Tänker extra mycket på henne nu för hon skulle mellan landa i Polen i 2 timmar, stackare! Hoppas du får det underbart i Vietnam iaf och att resan går bra!

När jag väl var hemma i Håban passade jag på att hälsa på familjen också, åt gott och gjorde chokladmousse, mums!

Dagen med älskling igår var helt underbar och kunde inte bli annat än perfekt, super skönt med massage! Tack så hilma mycket för min underbara julklapp Rickard <3

Jag och R igår..fast vi fick inte ligga så nära varandra :'( haha

Nya Foppa?

Hola! Jag och rickard har precis varit ute och åkt skridskor, hahah fan va dålig jag är! men men alltid bra med frisk luft :) Imorn ska jag och R till stan och jag ska få min julklapp :) Heldag med solarium, spa massage och middag, ska bli så himla mysigt! 

Idag var vi i jakan och kollade lite på reorna men det slutar som vanligt med att jag handlar sånt som inte är på rea.. haha fick iaf med mig en blommig kjol som jag kommer använda flitigt när det blir varmare och en svart tröja.

Nu ska vi kolla på love actually, bara ÄLSKAR den filmen!

Bild från julafton nr 2 på kusin robil och morfar :) <3


God kväll

Hej hej, sitter här i gullis och är väldigt nöjd med julen! Har fått massa av det jag önskat mig, vilket är najs! TACK ALLA! hihi är supertrött nu efter all frågesport. Imorn bär det av hemåt och det ska bli riktigt skönt! Känns som man tillbringat den här julen i en bil, men vad gör man inte för de nära o kära :)

Jaja hörs väl imorn, puss o kram <3


Gullis

Medan de flesta firade sin riktiga jul igår firar jag min idag. Är just nu på väg till Gullspång där min mormor och morfar bor och ska fira jul med min släkt. Igår var det julafton i Oslo med familjen, det var jättemysigt och fick jättebra presenter, TACK kära familj <3 Ska bli kul att träffa alla idag var länge sedan jag träffa de, jada jada puss o kram <3

Bilder från igår
Fina familjen <3


Mor


Vårt lilla julbord ;)







The best day

Sista dagen innan jullovet idag, det firades med minijul med R eftersom jag åker till Norge imorn och firar jul. Min Syrra är där och jobbar och hade inte möjlighet att komma till oss så då tar vi oss självklart till henne :) Sedan firar jag "vanlig" jul med släkten på juldagen och hem på söndagen, väldigt mycket farande men det fick bli så i år. Får bara hoppas på att det inte blir typ snöstorm :s

Minijul vare ja, fick VÄRLDENS BÄSTA JULKLAPP AV RICKARD! Fick liksom det alla tjejer drömmer om. Älskar dig så mycket Rickard <3

Vi bakade Rocky road nyss, så himla gott!
Haha R <3
Receptet vi använda hittar ni här. Men ett tips är att INTE ha 70 % choklad om ni inte gillar det.

At R´s place

Sho, sitter här hemma hos Rickart och vi ska la gå o lägga oss snart för att gå upp till den sista skoldagen innan JULLOVET! Även fast jag måste göra massa plugg så kommer det vara SÅ skönt med lov!

Fyfaan va kallt det var idag! De som inte går till skolan ska vara glada. Glömde såklart mössan också vilket gjorde det ännu värre! Hade hål i 3 timmar idag, som varje tisdag. Vanligtvis brukar jag gå hem men det var så himla kallt att jag inte ens ville gå hem för att sedan behöva gå tillbaka och gå hem igen, idag = inte värt det! Så jag satt på grafarnas lektion och fick fika och grejer, mysmys = värt det!




I´m a hard worker

Sho mannar!

Har inte bloggat på hela helgen :O fy på mig, men har ärligt talat inte suttit vid datorn en enda sekund.
Vad har jag gjort hela helgen då är ju en bra fråga, haha. 
FREDAG: Va med bästa Ida, snacka massor!
LÖRDAG: Köpa fondation, jobba, mys med pojkvännen.
SÖNDAG: Handla, hem för att julbaka med mor och far, åker hem till R eftersom päronen tycker vi borde plugga istället, pluggar med R, drar hem, iväg på träning, hem och kolla gossip girl x2, sova.

Ja det är väl så det sett ut i princip. Träningen igår var kul! Första träningen för mig med nya tränaren, gillar honom! Vi var inomhus och körde mycket spel vilket jag älskar, synd bara att konditionen är sämst men det blir det snart ändring på!

Nu ska jag plugga, suck känns som det är det enda jag gör, men men snart lov och då är det mer plugg som måste göras, men inte klagar jag inte.. Hatar bara själva känslan, alla går runt och är skit glada för att det snart är jullov och jag blir bara lack på en speciell lärare som tvingat oss att läsa 2 BÖCKER och sedan skriva recensioner på de under lovet, vem gör det!!?? Hon är störd...


*

And contrary wise, what it is, it wouldn't be.
And what it wouldn't be, it would, you see?




IMORN ÄR DET FREDAG

Ska bli så himla skönt med fredag imorn! Ida kommer hit och vi ska äta tacos och gotta oss sedan får vi se vad hittar på för skoj :)

Jag och bästa på kreta i sommras!

Piano..

När jag bodde hemma så var det alltid så att man vaknade av morsan och farsan sådär vid 9-10 på lördag och söndags mornar (de mornarna jag nu var hemma). Nu vaknar jag av piano spel typ varje morgon. Låter komiskt och det var det faktiskt i början för då var det inte så tidigt på morgonen men nu kan han börja vid 7 på morgonen! Han bor över mig och har ett riktigt piano så det hörs väldigt bra kan jag säga. Inte världens roligaste uppvaknande men det är väl bara att gilla läget när man bor i lägenhet? Men det värsta är att han spelar liksom inte vanliga sånger utan han spelar mest deprimerande musik och samma låt om och om igen, kan fan den låten snart, undra vad det är för låt? hmm hahah jada jada.

Han har säkert ett sånt här..

~

Idag är ingen bra dag..så nu går jag och lägger mig. Imorn har jag prov på första lektionen, fyfaan! Hoppas på bättre humör imorn.


Country Strong

En film jag absolut måste se! Gillar väl inte country sådär jättemycket men verkar vara en otroligt bra film, bra skådisar om inte annat ;) Får hålla koll när den kommer ut.

It´s cold around me

Eftersom jag fryser hela tiden så bestämde jag mig för att ta ett bad, så himla skönt! Hemma har vi inte badkar men det har jag nu och det är så skönt att unna sig det lite då och då speciellt när man fryser!

Annars då? nja vet inte va, ska laga mat nu men vet inte riktigt vad jag ska äta, hmmm men det blir nog pasta, avokado och keso idag igen ;) Keson behöver ätas upp så får väl offra mig liksom haha.

VÅRA klasskamrater hade livesändning i skolan idag och mitt i alltihop så kommer vår film som vi gjorde innan sommaren upp, jag o tess fattade ingenting men de hade tydligen glömt säga det till oss haha. Inte för att det gjorde något men man blev lite paff liksom ;) ska roffa åt mig den imorn och kanske lägga upp den här? får se om jag grejar det, aja nu kokar vattnet! puss

Det mysigaste av allt är ändå att bada med sin älskling <3

Brrr

Sitter här i mössa, fleecetröja och filt. Jag fattar inte hur jag alltid kan frysa! När jag flyttar senare i livet ska jag ha villa med världens vedkamin eller något sånt där. Hatar att frysa.

Läget just nu? Jadu, gör väl typ vad som helst för att inte behöva plugga...usch jag orkar inte. Förstår mig inte på lärare alltså, de kan aldrig göra ett bra upp lägg. Allt ska hinnas med det sista man gör innan jul, vad är grejen? Man har det lugnt och sen på 1 och en halv vecka så ska allt vara färdigt, för det är ju rimligt! Säger bara suck..

Virrpälle

Märks att jag har huvudet på skaft nu för tiden..not! haha Idag när jag handlade lite så gick jag förbi allt jag skulle ha och fick sedan gå tillbaka till allt, vilket gjorde att det tog ett bra tag att handla. Sedan när jag kommer fram till kassan och lagt upp alla varor på bandet har jag tagit med mig en fel vara så fick springa tillbaka och byta. När jag kommer hem och ska äta lite så säger jag till elin: Undra vad jag tog för skinka jag kolla typ inte. Så kollar jag på paketet och märket att jag köpt basturökt skinka ja ba WHAT! hahha men den gick faktiskt att äta, men lite kul iaf.

Nu ska jag äta avokado, keso, pasta och BASTURÖKT skinka ;) MUMS!


Så himla gott med avokado och visste ni att det växer på träd? Cool!

Pics

I helgen blev det utgång med härliga brudar och det var riktigt kul!
Här har ni tre bilder hos mig innan.

Chill

Har suttit i 5 timmar och pluggat nu och det märkte jag var enough för mig idag! Min hjärna fungerar inte alls nu. Så nu ska jag sätta mig framför hollywood fruarna och äta popcorn och dricka cola! MUMS! Tuddellu <3





Det här med otrohet

Vart man än går hör man det otrevliga ordet, som får än att rysa och som får än att känna obehag. Jag blir så förbanad på folk som ens kan tänka tanken, hur kan man göra så mot en person? Och hur kan man göra så mot en person som verkligen bryr sig om en? Nej jag kan faktiskt inte förstå det alls, men kanske är det så att världen blir ondare och ondare, vad vet jag.

Jag har pojkvän som jag i februari varit tillsammans med i 3 år och jag älskar honom över allt annat. Vissa tycker typ att det är okej att vara otrogen om man inte varit tillsammans så länge, men vadå inte så länge det handlar väl inte om att man varit tillsammans 3 år eller 3 veckor? Grejen är ju att den personen har tillit och bryr sig om dig, att man sedan kan skita i det och stoppa in tungan i någon annans mun är fan respektlöst! Och ändå är det så vanligt, varför vill folk vara otrogna, eller det handlar väl inte om att man vill eller inte men på något sätt så händer det ju och varför händer det? Är folk verkligen så nyfikna?

Jag älskar att festa och vara ute och dansa och så, så jag hör inte till de par som inte är ute och har kul för att jag har en pojkvän, no no! Men så fort någon blir to much på tex dansgolvet går jag därifrån eller försöker få honom att fatta vinkeln (vink,vink) lite gran. Och jag kan säga att jag och min pojkvän haft det svårt ibland men jag skulle ALDRIG EVER vara otrogen, nej säger bara en sak: Var ärliga mot varandra! Tror nämligen att de flesta otrohetsskandaler händer när man går runt och grubblar och tycker något är fel osv. Prata!
Okej var tvungen att skriva av mig om det här en gång för alla!

RSS 2.0