The kooks ='(

´Glömde ju berätta det hemskaste av allt ju! Dagen innan vi skulle åka så ställde the kooks in! ='( det ÄNDA bandet jag verkligen ville se =( så drygt! Men jag fick upp ögonen för keane som var sjukt skön live :) och tappade ännu mer tycke för håkan efter att stått och lyssnat på honom i 2 timmar! Nej gott folk jag tycker inte om honom, har aldrig gjort det och kommer aldrig att göra det heller..

kom på en till grej (a) mamma ringde mig på onsdagen när vi var påväg till peace och berättade att mina betyg äntligen hade kommit, fattar inte vaför de skickade de med B post men men. Det såg väldigt bra ut :) fick 5 betyg och hade 4 MVG och ett VG :) sjukt stolt kan jag säga, det trodde jag inte :p 

Vårt komiskt lilla tält som vi sov i en natt sedan var vi tvungna att köpa ett nytt. Det var hemskt! usch! xD fattar inte hur vi tänkte eller jag (a) och min sjukt fina pojke ;) 


                    :


Peace and love´s bästa

Chris Conell var helt klart den bästa artisten på peace and love <3


Dagens låt <3



Fattar inte hur jag kunde missa de på peace and love =(

Peace and love 09

Vet inte vart jag ska börja men kom hem ifrån peace and love igår och fan va det ägde. Det var så sjukt grymt, bortsett från en del misslyckade insidenter men snart garvar man bara bort de ändå xD nej men seriöst, det var verkligen lyckat. Fast efter att inte duschat på 5 dagar var det helt underbart att komma hem och ta sig en dusch. Vi tänkte faktiskt duscha den tredje dagen men då var tydiligen ´duscharna pajade så då pallade vi inte stå i kö igen (a)  mycket roliga minnen har man därifrån nu kan jag säga er =)  fast man är rätt död efter en festival ;) blev dock väldigt lite bilder "/

Idag var jag och ida iväg och badade i vallbyvik det var najs men måste erkänna att jag inte gillar det där badet alltså. Eller grejen är att jag vill så gärna ha pool just nu + att det tar ett tag att åka till vårt närmaste bad så man hinner ju bli varm tills man kommit tillbaka =(

Jaja imorn ska jag vara med min underbara ida igen! =) hon åker till grekland på onsdag och ska vara borta i 3 veckor! 3 HELA veckor! =( kommer sakna henne jätte mycket =( sedan på kvällen ska jag sitta barnvakt i typ 3 timmar och tjäna lite cash ;D jada jada nu är jag bajs trött, fattar inte hur jag ens kan vara det eftersom jag sov till 13.40 men på något sätt är jag det, kan vara fär p&l? hmm.. kanske.

                                                                Bästisen på p&l =)

                 


Capisch <3

Sverige #

Här byter man kanal snabbt som tusan för att kolla lite fotboll och killarna leder redan efter 23 minuter med 0-2, mycket bra =) Kan inte direkt säga att de är sygga i sina knallgula dräckter men men ;) 

Antar att det här blir mitt sista inlägg innan jag åker till peace men kommer tillbaka på söndag igen =) har jag sagt att det ska bli sjukt kul? =D jaja capisch <3

i natt är jag din...

..sjungs det till hära ;D första programmet av allsång på skansen går av stapeln i detta nu och det står självklart på här i mitt rum. I princis färdigpackad och redo att åka iväg imorn =) bussen härifrån går 11.39, tur som tusan att det går en buss så det passar (hör inte till vanligheten direk).

Men nu kommer Henrik Dorsin så bye bye, capisch <3

                                                                          Min packning ;D




lalalaaa

Hälsade på min syster idag och för de som inte vet det så flyttade hon hemifrån för drygt en månad sen. Jag måste säga att det känns lite smått ensamt utan henne men är inte hemma särskillt mycket nu ändå. Kommer nog ta ett tag för mig att vänja mig att hon inte bor hemma (a)
Vi stannade på ica innan vi åkte till carro och köpte ben & jerry´s =D mums! älskar det alltså <3


Håller som sagt på att packa för fullt.

 
min framtida mat de närmaste dagarna ;D (så bra att den är lättöppnad xD)

Capisch <3

Dagens låt <3


hmm..

Åkte nyss hem från Rickard med min lilla moppe. Alltså man blir så lack på lastbilar! Jag körde liksom i huvudleden (då är det jag som har företräde) sedan så körde jag förbi en fyrvägskorsning och lastbilen bara skiter i mig och kör ut precis när jag kört förbi! blev fan asrädd, snacka om att inte visa hänsyn!

Igår tillbringade jag hela dagen med rickard om man kan säga så (a)  först så åkte jag iväg och jobbade i en timme sedan när jag kommit hem därifrån åkte jag och papsen ut och övningskörde och sedan så åkte vi iväg på teater. Så vet inte riktigt om jag kan säga att jag va med R men han var hemma hos mig hela dagen iaf (a) han följde iaf med på teatern =) På kvällen tog vi moppen till R och la oss och kollade på chihuahuan från beverly hills ;) hahha den var faktiskt söt och ganska smårolig =)

Nu håller jag på och packar för fullt till peace and love! =D eller försöker iaf ;) ska bli så sjukt kul =)

Capisch <3


Dagen efter...

Jag är faktiskt väldigt pigg med tanke på att det var midsommar igår (a)  Hela midsommar blev sjukt lyckad hur kul och mysigt som helst hemma hos siri =D mycker kul.. =D bilder kommer på fb inom kort..förhoppningsvis (a)
Idag tänkte vi att vi kunde åka till kista men smarta som vi är så kom vi på att det var stängt så nu ska jag tjäna 100 kr istället, på att rensa ogräs -.- finns det något tråkigare? =S
Sedan vet jag inte riktigt vad denna dag kommer ha och erbjuda men det märks väl förhoppningsvis ;) yä yä..

Capisch <3



 hihi<3

Midsommar =)

Hej alla glada!  =D
Idag är det midsommar och jag har haft en perfekt start på dagen. Vaknade upp med min underbara pojke bredvid mig vi gör oss i ordning och sedan bär det av med lövskrida upp en uffe och agge =) där lagade vi mat tillsammans och sedan åt vi tårta! mumsi ;) vi, jag,ida, mimmi och rickard konstaterade att svensk mat är  fett tråkig och äcklig när det gäller högtider. Jag menar hur gott är det med sill? =S usch... efter en trevlig tid gick fantasic 4 hem och ladda inför kvällen ;p vi ska hem till siri och det ska bli väligt mysigt =)
Kommer det post idag? =O kom på att jag måste kolla om jag fått mina betyg!!! öö... capisch <3

                                                                              


Ikväll kommer desse, ska bli väldigt kul att träffa henne igen =) <3

I väntan på drömprinsen

Vad gör man en dag som denna?
Bra väder gör så himla mycket, då blir man taggat på allt, vill göra typ asmycket och man åker iväg och gör det man vill. Men när det är molnigt och tråk väder så blir iaf inte jag taggad på att gör någoning alls och det är trist =( + att man blir fett seg =(
Jag missade desperate housewives i tisdags =o omg! xD och alla säger att det var asbra, men det går iaf i repris på söndag så då ska jag fan sitta bänkad!

Har inte fått mina betyg idag heller. Alltså jag fattar inte varför det tar sån lång tid =o det har liksom gått en vecka nu =( Vill ha de nu tack!

Hade inget o göra idag så kollade runt på lite datorer och så fort jag ser min underbara data blir jag helt varm i hela kroppen! hahah okej kanske lite överdrivet men den är så snygg! Vill ha den =( men kan ju drömma vidare...

Snygg eller vad? =D


Snart borde min älskade Rickad komma hit eller snart och snart han slutar sin fotbollskola vid typ 4 men ändå (a) det ska iaf bli väldigt mys =) Älskar dig så mycket älskling <3

Dagens låt


NRJ IN THE PARK!

Med en trummpinne från Mando Diao, 2 handshakes från flipsyde, en väldigt privat vikning från Alex svenningson i dead by april och en hes röst lämnar jag NRJ in the park med ett stort leende på läpparna. Vi stod typ längst fram och det var sådan sjukt bra stämning! De som inte var där missade verkligen något, enligt mig i alla fall =)

Igår var det skolavsluting och nu är det verkligen sommarlov! Som man har längtat =) Som sagt så drog några kompisar och kollade på nrj in the park igår som var väldigt lyckat. Det roliga var att jag, JAG, tog Samuel Giers trummpinne och jag gillar inte ens Mando DiaoxD antar att de som gillar de blev väldigt sura nu, sorry (a). Nej men grejen är att jag aldig lyssnat på de tidigare men nu på nrj så var de inte ens dåliga. hmm missat något kanske? Antar att jag får ge de en chans nu ;) De killarna som stod bredvid oss som var Mando Diao fans ända från tårna blev jävligt lacka på mig iaf ;) lite kul iof för de var så sjukt dryga!!

För de som inte tror mig ;)

För de som inte tror mig ;)

RSS 2.0