Rocky road bakning



Smälta chokladen!


Kladd ;)


Mums!


Vårt fina resultat!



Dagens låt

Jorn - I walk alone


Is this dream life?

- Ey vart fan tog min mage vägen? Har någon sett min mage?
hahah alltså jag dör. Det var sent, man var flumm , rickard kläcker ur sig fel grejer och det blir askul! Låg fan och garva i åratal! hahaha det bästa är när man får den där bilden av att rickard står där utan mage och ba:
- Ey vart fan tog min mage vägen!? hahahhaah xD shiit asså.

Jaja Godmorgon allihopa! Drömde sjukt mycket grejer inatt :o usch.. jaja om några timmar ska jag och ida till jakan och köpa guldleggins till moi! hihi Tuddellu så länge! <3


Legally blonde

Åh det är ju "Legally blonde" på 3an! Det sätts på nu! :D Tuddellu <3

Love you R <3

Halloj sitter här hos rickard som sitter bredvid mig och tråkar med sitt bilspel xD nörd? ja! hahah men han är en gullig nörd :)

Idag var jag, tessa och elin inne i stinsen/sollentuna centrum och kollat på nyårsoutfit. Var i stan igår också men då hittade jag nada eller inte till nyår iaf ;p lägger väl upp bilder när jag nu kommer hem. Har nämligen bott hos rickard nu sen i söndags och kommer inte komma hem fören imorn kväll :) hihi fett skönt! Då behöver man inte tänka på att man inte kommer någonstans och så vidare..Imorn ska åka in till bara jakan och leta efter ett par guldiga leggins ;D tror det kommer vara asballt om jag hittar! så drar in med min lilla idapida imorgon.

På torsdag ska jag fixa mina naglar hos min gode vän mimmi :D hihi längtar sååå mycket! Har aldrig fixat naglarna på det sättet så det kommer kännas coolt ;)

jada jada nu ska jag back to my boyfriend och tvinga honom att sluta spela.  Tuddellu <3

Just wanna be happy

Hallå alla glada! var för ett tag sen och jobba med idan och efter jobbet så satte vi oss och snacka och fika lite. Vi började snacka om sommarn och så vidare och jag vill bara att det ska vara sommer nu!! Så himla mycket skoj som jag ska hitta på då! Och snart är man 18 också, så j'vla underbart!

Måste ha en klassåtersamling också! det skulle vara så himla kul..
(hahah nej inte så många på bilder är från klassen men vissa ;)


Imorn är det stan som gäller ska förhoppningsvis hitta en klänning till nyår men känns ju lite skumt eftersom jag inte ens vet vad jag ska göra på nyår xD haha men det dyker väl upp något hoppas jag :o
Jaja nu ska jag packa grejer till rickard. Tuddellu <3

Aboo

Sho, rickard drog nyss och nu sitter jag här med hungrig mage och väntar på mat! ida kommer hit sen och gör mig sällskap :)
Nu ska jag ner och duka sedan blirä maaaat! ;D Tudddellu <3

Hihi bästa vänner forever! :D


Julklappar

2 väskor, ett armband, en handsalva (ska vara jättebra för torra händer, kan ge mer iformation om den är bra), 500 kr på hm, 200 kr på gina, 1800 kr isatt på kontot och av min underbara pojkvän en digital fotoram. Är jättenöjd!


Närbild på mitt jättefina armband som jag fick utav mormor och morfar

Bilder från Idag

Fint väder var det när man vaknade på julaftonsmorgon :)


Vår fina julgran


Efter kalle anka kom jultomten ;)


Vilket uppskattades väldigt mycket av en viss person :)




Nice as tomten ;D


Ivrit öppnade


Glad stämmning


Haha sötnos


Julafton

God Jul allesammans! Japp kan iaf säga det i ca 20 minuter till :) Min julafton har varit helt kanon, jättemysig och jag är jättenöjd med mina julklappar och imorn ska jag få ännu mera (a) abooo liksom.
Nu ska jag ladda upp massa biler så guess you see them here soon ;)
Tuddellu <3

Dan före dopparedan

HAllå idag är det dan före dopparedan, alltså så är det julafton imorn :o What!? haha nope det känns inte som det, tycker inte jag iaf men det kommer väl imorn kanske. Jag tror iof att det är för att vi är hemma i jul och det brukar vi aldrig vara utan vi brukar åka ner till mormor och morfar och vara där dagen innan och sedan vakna upp i deras hus och äta frukost med alla och så men så kommer det inte vara i år, tror det är därför. 

Sitter här och lyssnar lite på julmusik för att komma i stämning. Jag och mamma har precis bakat knäck med nötter, något nytt tror det kommer bli mycket gott! Har 2 julklappar att slå in sedan är jag klar.

Igår efter julshowen åkte jag hem till Rickard och var med honom hela dagen och sov där och så :) mysmyspys alltså jag typ älskar den där människan :) Han är liksom bara bäst! <3<3 Julshowen var ju ganska trist jag tyckte de kunde kört mer jullåtar och med jullåtar menar jag inte "Jul jul srålande jul" och sådanna låtar men det finns massa bra jullåtar tillexempel Bryan Adams - Christmas time tänkte lägga upp den här på bloggen men den fanns inte på youtube (?) Men för de som har spotify kan ni söka på den där, en väldigt mysig låt att lyssna på. Kan vara för att jag typ älskar adams också. hmm ...

Denna är ju alltid en julhit annars ;) hahah uppvuxen med den, lätt bäst!




Tuddellu <3

 

Aj aj aj

Aaaaj vad jag har ont i mina ben efter kista :o man går så himla mycket egentligen, bra träning ;)
jajaj Tuddellu <3

"Snart så komer tomten till oss.."

Yo, sitter här i syrrans lägenhet och ska precis sätta mig att kolla på lite gossip girl! :D Vart i kista idag och köpt mina absolut sista julklappar, skööönt! Dock är det inte så kul att rickard kommer veta vad han får men ibland blir det som det blir.. 

Visades upp massa media videos idag, bla våran charlies änglar parodi "Görans änglar" ´det var kul att se och måste säga att jag är ganska stolt över våran :) hihi

Imorn har jag i princip bara julshowen att gå på men ska dra ner vid 20 över 11 för att hinna låna en kamera innan. Och sedan är det looooov! Jag har verkligen inte fattat det än eller jo jag fattade att det var det i fredags men då hade jag inte ens lov xD och nu känns det bara skum.. hmm men nu är det gg som gäller. Tuddelllu <3

 

Klä julgran!

Mohahah vår fina gran som jag och ida klädde xD mina päron ville ha en röd gran iår.



Ronja digga julgranen direkt :o



Hihi våra fina små tomtar!


I won’t leave without a fight

Godmorgon, går dagen var väldigt mys med barndomsvännerna synd bara att jag var så himla trött, hmm undra varför? Vi kollade iaf på mysiga filmen "The holiday"  gillar verkligen den filmen kan det vara för att Jude Law är så otroligt snygg? :D

Kom precis hem från städningen. Om några timmar är det lite julfika här sedan är det dags att klä granen :D får hjälp av ida eftersom hennes familj inte kommer ha en gran i jul. så det ska bli mysigt då blir det julmusik på högsta volym, måste få lite julstämning :) Tudeeluu <3

 


Lördag

Sitter här och sjunger för mig själv xD haha ska snart till mimmi och äta och så med henne sedan kommer ida och joinar oss så ska vi ha en mystjejkväll det var sjukt länge sen :o för någon timme sen var vi även ute och åkte pulka och grejer xD hahahah men vi tröttna ganska snabbt eftersom vi inte har några bra backar vid oss! vi förstöte åka ner för en jättelång och hög väg men det var ju massa grus på den så det gick ju inte så bra..

Igår var jag + några andra i kista för att hitta julklappar men det gick ju inte särskillt bra.. har bara 2 stycken kvar nu, men jag och rickard ska åka någonstans på måndag så då ska jag hitta minna sista sedan kan jag koppla av.

Var även med Rickard igår och vi kollade på en urlöjlig film som gick på ettan som hette "Snygg, Sexig, Singel"
 haha helt plötsligt så börjar de sjunga en sång om snoppar liksom hahha ganska småkul men ganska urlöjlig också. knazz.




Aja men nu ska jag till Mimmi Tuddellu <3

 


Missing you just runs too deep

Sa jag inte igår att jag skulle vara själv på debatten idag eller? Jaa jag ver helt fucking alone!! :( 4 mot 1 det var inte kul kan jag ju säga de tröck ner mig som tusan och vad ska jag säga när typ 4 st atakerar mig :s usch usch usch usch!  FY på min grupp!

Jaja har precis skrivit klart en english grej så nu har jag inget mer förutom att ta bilder till foto men det ska jag och rickard göra ihelgen. Jag ska illustrera en låt och jag har bestämt nu att jag bara ska ta kort på lite allt möjligt och sedan väljer jag låt efter det. Tror det kommer vara lättare :) Fick veta att jag har MVG i foto ;) najs najs men det är iof inte ett fast betyg eftersom vi har 2 grejer till att göra men jag hoppas! finns typ inget annat i min värld att få där. Och igår fick jag veta att jag hade 1 poäng ifrån MVG på ett prov jag gjorde i mediekunskap, inte kul.. haha jaja nu ska jag fixa iordning saker till rickard eftersom jag ska dit imorn efter skolan :) mee like <3

Nej nu ska jag kila, VILL VERKLIGEN GÖRA NY DESIGNE....


                                            Saknar min lilla plutt <3


Hej hej hemskt mycket hej

Sho long time no see ;) annledning=väldigt mycket pluggande! har verkligen inte haft ett liv xD men men kände mig manad att skriva ett litet inlägg nu :) Snöö idag, jättemycket snöö idag! Känner mig som ett litet barn för jag älskar snö! och för mig som inte rikgigt fattat att det snart är julafton är det kanon! Men när det kommer snö kommer det även halka och det är precis vad jag gjort idag..2 gånger xD hahah det började till och med blöda på mitt knä ;p haha men det är lite kul sådär, sålänge man inte gör illa sig vill säga.

Imorn är det debatt om kärnkraft i skolan och jag håller tummarna för att jag inte blir själv i min grupp men jag tror inte det, eller hoppas inte det... gaah.
Har varit typ bajs flummig hela dagen idag eller efter att jag och tessa blev på komna när vi kollade på en snubbes data. När han kollade bak och såg att vi kollade så bara dök vi ner assnabbt bakom dataskärmarna xD och försökte "gömma oss" alltså shit jag garvar så fort jag tänker på det och självklart kan man ju inte hålla sig för garv så både jag och tess asgarvar ju och han fattar ju åt vad xD hahah japp tror inte alla förstod det där riktigt men men...

Nej nu ska jag lägga mig och prata med plutten sen ska jag sooova Tuddellu <3

PS. Jag, Ida och Mimmi ska flytta ihop bara så alla vet!

Åh älskar den här videon, kolla liksom bara snubbarna i bakgrunden xD oh herregud!


Dagens låt <3

Hahhaah känner mig fett efter när jag hittade den
här låten men vem bryr sig när var och varför den gjordes?
H E L T  U N D E R B A R T  B R A  Ä R  D E N!


varning för dålig humor

- Vad är det för mat idag?
- Lutfisk
- Va, vad fan är det?
- Det är sån där fisk som lutar.

Hahhahahah fan vilken dålig humor jag har och nej vi åt inte lutfisk till middag.. jag vet inte ens vad det är ;D hahha men skit vad jag suger alltså xD hahah men tack för det plutten nu blev jag glá iaf.
Hade prov idag och det gick la bra, hoppas på VG men vi får la se. Tycker synd om Rickard som ska åka på träning nu :O sjukt ju.. jaha vad ska man säga nu då? typ Tuddellu <3


Abooo

Skulle jag vart på träningen idag så skulle jag typ komma hem nu :O skumt men jag skippade den eftersom jag typ sivit 4 timmar i natt så har mått ganska dåligt hela dagen. Suttit och pluggat ett tag nu mediekunskapsprov imorn :/ usck usch.. men jag ska iaf ta sovmorgon imorn så då hinner jag plugga och så på morgonen också. Tummen upp!  nej nu ska jag äta upp min madarin, ringa rickard och gå och sova..så sjukt trött!! provet gick iaf apdåligt idag så jag får göra om det nästa måndag.. Då ska jag fanimej klara det! Tuddellu <3

Kiss & hugs

YES 32/70 på teoriprovet xD hahahha nej det är inte bra.. men ska sätta mig ner och göra det igen och förhoppningsvis få det dubbla :D måste nämligen ha typ 56 eller 57 rätt.
Imorn är det körkortsteoriprov i skolan som man måste klara för att bli godkänd i ämnet :O japp så här sitter jag och pluggar i sista minuten..som vanligt!

Igår tillbringade jag kvällen hos en tjej i min klass, mycket trevligt var det till en viss insident hände.. men i stora hela var det kul :) sov sedan hos elin och där vaknade jag även upp också, inte alltid man lyckas med det xD hahah pckej tänk på att jag suttit med teori provet ett bra tag nu ...

Mor min kommer snart hem med en ben&jerry till mig :D mumsii! NU KOMMER HON! Tuddellu <3

Old lady

Hahhaha glömde säga att jag sprang runt i skolan utklädd till en jätteful gammal gumma idag xD så om någon undra så var det till en filminspelning! Nu har vi äntligen kommit igång med filmningen till parodin på "Charlies änglar" jag  tror den kommer bli riktigt bra hahah eller hoppas på det iaf ;D kul kommer det bli att redigera iaf! Det är så himla kul när man väl kommer igång med filming. Så går man runt där och tänker på de som har typ matte eller historia eller något tråk så springer vi runt i skolan och har askul med filmning! Media = bäst säger jag bara!

Var bara tvungen att säga det, Tuddellu <3


Sur!

Kul att hälften av mina bilder som jag tog i stan i tisdags inte har någon skärpa och att den andra hälften är det antingen en människa, båt, bil, cyklist eller något annat ivägen... fyfan va jag har haft otur när det gäller att ta nattbilder, man blir ju fan lack.. och ändå har jag typ fotat hur mycket som helst och började för typ 2 veckor sen men nej nattbilder är tydligen inte min grej :(

I´m alive...

...eller typ inte alltså sitter iaf här och lyssnar på "If everyone cared" Jag har verkligen alltid älskat den låten för jag bli så himla glad av den, vet egentligen inte varför den är liksom bara bra! 

                       


Ibland känner man bara för att äta världens godaste måltid! Den känslan har jag nu,men när man äter skolans mat varje dag så är det fan inte konstigt att man känner. Jag är sån som äter även fast det är äckligt också bara för att jag vet att jag inte kommer klara av dan annars. Och nu är jag sååå sugen på något gott, vet dock inte vad hmm...

Jäjä allt snack om mat fick mig att bli fett hungrig :o Tudellllu <3


Volleyboll

Japp idag var det volleyboll turnering och vad ska man säga? hahah ja det gick inte bra iaf.. men bättre gick det för min Rickard som kom ända till semifinal, duktig dukdig :) men sedan åkte de ut mot ett väldigt bra lag, vad ska man göra liksom? :p

Efter turneringen så åkte jag hem till R och så och här sitter jag nu hemma i mitt rum som jag inte vart i sen söndag xD hahah.

Am I free or am I tied up?

Hej alla glada! kom ganska nydligen hem från stan med elin. Vi åkte dit för att fota nattbilder och det gick väl bra. Fan va kalt det är ute nu då, usch. Bara jag som tyckt det gått typ asfort!? vill bara ha sommar...

Sittter nu här i syrrans lägenhet som jag typ vart i sen igår och ska sova här inatt också. Fett skönt. Imorn är det volleyboll turnering, ska bli kul :) älskar volleyboll, däremot kanske inte laget det bästa men det är ju bara göra det bästa av situationen :) kul ska det bli iaf!

Är fett trött! längtar efter DH sen vill jag sova :o sååå trött.

Jajja nu ska jag lägga in musik på min spotify :@ Tuddellu <3

RSS 2.0