Rensar

Rensa, rensa, rensa..japp det är precis vad jag gör och har gjort de senaste 3 timmarna. Och oj vad mycket skit jag har! När rensade jag sist kan man fråga sig? :s

Haha och gissa vad jag hittade när jag satt o rensa!? Jo en bruk full med godispapper, jag har alltså tydligt samlat på godispapper xD Det hade jag helt förträngt..Liksom vem gör sånt? Jo jag och mamma visade det sig ;) hahah sjukt ju och att jag sparat de..hahah det är så himla komiskt!

Bildbevis





If you're not laughing, who is laughing now?

Sho, sitter här med min söta kissemiss i knät, Alice? nej fyfaN, Rune? NEEEJ aldrig!! utan lilla ronja :) är hemma nu. 

Idag har ja, Elin o Tess suttit och firrat med vårt projekt arbete, planerat ALLT in i minska detalj det är najs! Tajmade tydligen in skjuts med pappa vilket var sååå skönt! 

Imorn är det fredag och JAG ÄR LEDIG! Fan så skönt :D Ska sove lääänge, sticka ut och springa, städa huset, plugga och senare vara med my BBF IDA! hehe underbar fredag helt enkelt, förutom plugg och städa huset då vill säga..Men jag är ju LEDIG så jag gillar läget ;)


Bild från http://weheartit.com/


Sliiten bruud

Studentskiva igår och den var riktigt j*vla bra alltså! Har inte haft så kul på en utgång på ett BRA tag. Najs lokal, härliga människor och BÄST DJ. Kan ju dock säga att jag är riktigt trött nu alltså, men det är det värt! Nästa vecka är det vår tur!!! FAN VA JAG LÄNGTAAAAAAAAAAAAAAR!

Tog taxi hem, vilket var sååååååååååååååååååååååååååååååååååååå värt, sov ca 4 h och glider ner till skolan halv 9.. ser iaf till att sluta halv 11 stället för 15.00, så det var skönt! Efter skolan drog jag och R till centrum och köpte pizza, cola och candy = BEHÖVDES! Nu sitter jag här och kollar på vänner.

Bilder från igår






JAG ÄLSKAR DIG <3




TAGGA

Ikväll är det studentskiva som GÄLLER! Ska bli grymt, redan bestämt att ta taxi hem vilket uppskattas mycket! Får träffa Mimmi ikväll också, vilket är BÄST! 

NU ska jag plugga lite mer och sedan lägga mig och sova någon timme så jag orkar röja ikväll (haha pensionärsvarning på mig) men till mitt försvar så sov jag inte så länge inatt så det så ;)

Ikväll får jag träffa min fina fina pojke också, denna kväll kan liksom inte misslyckas! Bye bye <3




And down the waterfall

Tjaba tjena hallå på er där ute! Sitter nerkrupen i sängen och fryyyyyser..brr och så jag är jag hungrig men vill inte gå upp ur den varma sängen, som för övrigt är carros nya 180 cm säng som jag ska sova helt ensam i inatt. SKÖNT!

FICK FÖRESTEN G PÅ MITT NATURKUNSKAPSPROV! För er som bryr sig ;) Jag sa ju att det gick riktigt dåligt och jag förväntade mig verkligen ig men så står det där underbara G där och bara gläser mot mig, woho! hahah jag har nog aldrig blivit så glad över ett G förut. Jag fick precis G också, hehe. 

Vi satt och valde ut "Klassens....." till alla i vår klass idag, skoj skoj. Ska bli kul och se vad jag får, men det får jag veta på vår skiva som är SNART!! :D 

Nej ska fan börja göra mig klar för sängen så jag orkar skivan imorn! Puss o kram 

Saknar min älskade pojke som är i gbg just nu, men han kommer ju hem imorn kväll så då ska jag ge honom MASSA pussar och kramar och säga hur mycket jag älskar honom, för han är bara bäst <3

Bild från http://weheartit.com/


Flytt

Imorn tar jag mitt pick och pack och flyttar in hos syrran igen, hehe. Fast en mycket kortare vistelse denna gång, åker hem igen på torsdag. Jag utnyttjar varje tillfälle iaf! Najs najs speciellt eftersom det är skiva på tisdag! 

Bye bye!




Tv 3 kväll

Sho, har suttit här och kollat på Bachelorette som är ett prgram jag alltid gillat! Vet egentligen inte varför, är väl lite löjligt men jag tycker om det! Mycket bra. Nu är det slut, men nu börjar ju bästa filmen "The perfect man" vilken jag faktiskt tänka på häromdagen (lite läskigt). En typisk tjejfilm och det är precis vad jag gillar och vad jag behöver just nu! Bye bye <3




Tja

Oj här hade jag inte varit sen i torsdags och jag har inte ens tänkt på det :S men kan ju inte direkt säga att jag har suttit vid datorn mycket denna helg heller. 

I fredags var ett gäng kompisar iväg till ett jättemysigt matbuffé ställe och firade bästa Jenny som fyllde 19! Maten var asgod! Typisk Jempamat, typ sushi, goa kycklingspett, goa veggo grejer ja det fanns massor! Kommer att besökas igen. 

Igår drog några hem till Jessi i min klass och hade riktigt mysigt och kul! Gitarr, sång, chipbong, kortspel, snack och mys! 

Snart kommer mamma och hämtar upp mig hos Rickard så ska vi iväg och köra och kolla lite affärer. Sedan ska jag bara ta det lugnt hela dagen, ser fram emot det! Tuddellu <3

Mmm ;)


Frissan

Sitter här med nyklippt hår och gud vad härligt det är! Hade så himla slitet hår. Nu ska jag sätta mig och kolla på massa serier som jag spelat in! Mmm ja tack :D Imorn börjar jag halv 2 men ska vara i skolan vid 12 och hålla på med projektarbetet! Vi bytte precis tema så man kan ju säga att vi måste lägga på ett kål typ..NU! 

Nej nu ska jag gåå, bye!

Why lie?

Doften av nygräddade pannkakor fyller huset och man kan ju inte annat än att bli hungrig. 

Hade prov i naturkunskap idag och det gick rent utav skit. Jag kännde innan att jag verkligen inte hade koll på läget och jag hatar att känna så. Det känns lite som att i dagens samhälle är det "coolt" att säga att man inte kan något innan ett prov samt efter säga att det gick åt skogen. Varför är det så? Borde det inte vara tvärtom? Jag är lite anti sånt där så när jag har koll på det provet jag ska göra så säger jag det och när jag inte har det så har jag verkligen inte det. Det finns så många som ba: "Aa jag har inte pluggat någon ting så det här kommer gå åt skogen" och så får den mvg, vad är grejen liksom? Hahaha kanske en töntig sak att bli irreterad på men jag fattar inte varför folk tycker att det är "coolt" att säga att man inte pluggat fast man har det. Bara en liten tanke. 

Kul att man snackar om att ljuga och att det är det jag blir irreterad på, så spelas låten "I love the way you lie" nere på radion xD komiskt!


Kurri kurri

Tjaba tjena sitter här med en riktigt kurrande mage, men vi har precis ringt och beställd hem lite mat så snart blir den glá igen. 

Igår vare den första studentskivan och jag som ändå var astaggad blev mindre taggad när jag kom dit, det var kanske inte den bästa lokalen, men den var ju fin iaf. Förkröket var kul, men det är ju så det alltid är iof :p

Kom inte i säng för än halv 5 så jag och R bestämde ganska snabbt att det skulle vara omöjligt att gå till skolan dagen efter, vi började liksom halv 9.. Har gått runt med R´s one piece hela dagen, så nöjd! Nej men nu kommer min underbara avokado sallad så nu ska jag kila, bye! 

Lite bilder från igår













Hej hej

Inte mycket bloggande på sista tiden men det är mycket nu! igår åkte jag och R in till stan för att köpa en outfit till första studentskivan som är IMORN, fett taggad! Jag hitttade en klänning, ett par skor och en mask jackpott! Skorna kommer döda mig men det är det värt..i guess. Idag fick jag reda på att MÅSTE göra ett narurkunskaps prov på torsdag som jag missade förra veckan, så jag kan ju säga redan nu att jag är köörd. usch :'( 

Nej nu vore det bra om jag pluggade, ville bara säga hej! 


Home sweet home

Hemma från idre för ett antal timmar sedan, resan gick fort och nu sitter jag här i "min" säng i håban. Känns skumt att vara tillbaka må jag säga men man vänjer sig nog, återigen surt att åka de där j*vla bussarna..suck på kommunikationen här ute. Bye <3

Har en del att göra imorn..



Dåligt väder idag

Det blir inte så mycket bloggande nu eftersom jag är i IDRE! Men idag är det riktigt dåligt väder här uppe :( Molnigt och kallt så idag stannar vi hemma från backen..Lite tist eftersom det är vår sista dag idag, men kanske blir det bättre väder senare! Men vi kan inte direkt klaga här uppe eftersom vi haft kanon väder alla andra dagar!

Igår fotade jag Carro till en fotouppgift i skolan, ni får se den sen när den är klar :) jadu jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men nu ska jag iväg och jassa nötterna ;)

Bild från härliga IDRE!

Filmrecension

Just go with it


Alltså denna film finner jag inga ord till, utom att det är den BÄSTA filmen jag sett på LÄNGE! Den var så bra så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag bara ÄLSKADE den! Jag brukar inte gilla Adam Sandler, men han var riktigt bra/rolig i den här filmen.

5/5 helt klart! SE DEN!

Hälsningar från IDRE

Sho, sitter här helt utslagen efter första skiddagen. Jag som varit sjuk i över 1 vecka och jag känner mig inte helt 100 än så det var jobbigt att åka alltså. Därför körde jag bara någro timmar idag. R stod över helt idag pga sjukdom, men imorn ska han åka! :D Fint väder är det här i IDRE! Sol, 0 gradigt och ingen vind och så kommer det vara hela veckan, inget att klaga på alltså! ;)

Ikväll kommer Carro från Olso, ska bli kul o träffa henne! 

Melodifestivalen igår, ja vad ska man säga..sämst låt som vann. Robin (5år) var riktigt glad iaf, Eric är hans idol. 
The Moniker = bäst! Skulle slå Tyskland med storm. Men jag orkar faktiskt inte tänka så mycket på det där för det går ändå alltid svin dåligt för Sverige. 

Nobby, Robin och jag påväg till backen!








Filmrecension

The Switch


Åh den här filmen tyckte jag om jättemycket, mest pga den underbart söta ungen som var med och spelade Jennifer Anistons barn. Men den hade en bra story, var rolig och riktigt mysig. Nej denna var bra. 4/5 absolut!


In the car

Tjaba tjaba! Sitter här i bilen på väg upp till IDRE nu. Mobilt bredband you know ;) Snart ska vi lyssna på melodikrysset, hehe pensionärs varning där va, men what to do när man sitter i en bil?

Ikväll är det final i melodifestivalen (som om någon missat det) haha vilket vi kommer sitta bänkade framför i vår stuga i IDRE! hehe

Idag fyller Emilie 19 år! Grattis grattis till dig och hoppas du får en bra dag :) <3

När vi kommer hem ifrån IDRE så hoppas jag på nada snö och sånt här väder ;)



I´m not whating

Sho sitter här hemma hos mor och far och kollar på på spåret, hehe kan väl inte säga att jag kollar så mycket men men ;) Godiset är bredvid mig och hare bra! Imorn bitti drar gänget upp till IDRE! Gud va kul det ska bli :) Har även packat ihop mina grejer från syrrans lägenhet för när jag kommer hem från IDRE så flyttar jag hem igen.. Blir väl bra men fan att ha så jobbigt att komma till skolan igen..inte så lockande direkt :( Nej nu ska jag vara social! Bye <3

Det är fredag så smile :)



Filmrecension

Mean Girls 2


Ingenting slår ettan, men så är det ju alltid så man förväntar sig inte så mycket av 2or. Men jag gillade den och det var en mysig film att sitta och kolla på. Jag bara älskar Tim Meadows i den här filmen! Han som spelar rektorn på skolan, hehe så skön.  Nej men det är en helt klart underhållande film. 3,5/5.

Grym skådis




Härlig vändning

Vaknar upp runt 10 och är helt inställd på att gå till skolan, vilket jag verkligen inte vill eller orkar. Sätter mig och äter frulle osv, kollar sedan datorn och ser att vår lärare är ledig idag! Woho säger jag bara, gud va skönt, även fast jag inte vart i skolan sen i tisdags men jag har ju faktiskt varit sjuk och är det fortfarande så då är det bara jobbigt. 

Så nu sitter jag här hemma hos R med söta Kasper bredvid mig som bara vill mysa så det ska jag göra nu! See ya! :D

PS. Båda klänningarna var dåliga :'( Den ena var för stor och den andra för liten! Tror jag fått fel storlek på den som var för stor aja synd vare iaf.. Hatar att beställa via internet!

Söta Kasper!


Filmrecension

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR



Åh i rymden finns inga känslor, vad ska jag säga om denna mer än att den var underbar! Jag älskade allt med den, så himla mysig film. 5/5 lätt! Man kan inte tro att den är svensk, Bill är grym!


It was us against them all

Sho! Sitter här och sjunger mellan hostningarna till Loreens My heart is refusing me som helt klart är min favvo låt just nu! Så himla bra röst den där människan har.  Jag vet att jag inte borde sitta och förstöra min röst mer men vafan, jag älskar att sjunga så jag sjunger när jag vill ;) 

Fick nyss good news från mammi. Mor o Far kommer hit innan de ska på någon mässa vilket betyder att jag kommer få mina klänningar idag! :D waka waka! hehe Åh vad jag hoppas att de sitter bra. Jag betsäller i princip ALDRIG grejer från nätet för jag tycker det är läskigt att man inte kan prova innan, men nu hade jag presentkort så då måste man hoppa liksom. haha var det någon som fattade det där? xD FÖRKLARING: vem tvekar inte när man typ ska hoppa ur ett plan när man hoppar fallskärm? Klart man tvekar liksom men tillslut måste man ju hoppa. Ja jag vene något sånt xD men sedan beställde jag ett par skor via internet också...huuh.. jag är inte klok haha hooppas på det bästa! 

Våga hoppa


Filmrecension

Jag har sätt en hel del filmer på senaste tiden och jag tänkte betygsätta de lite här i bloggen. Vad sägs om en för varje dag? Börjar idag, hehe. 

Black Swan
Den här filmen var riktigt dålig enligt mig. Jag var iof inte beredd på att det skulle vara värsta thrillern utan trodde att det skulle vara lite lätt drama. Men nej usch denna tilltalade mig inte alls utan tyckte mest den var jobbigt, äcklig och läskig. 1/5 eller kan man ta 0/5? Tar nog det.

I would never leave when he needs me most

Har suttit med flash tyå hela dagen, försökt gjort klart en grej. Ganska skön "läxa" faktiskt ;) Välj media gott folk! Det gick iaf rätt bra men lite frågor har jag och läraren är inte där imorn..redovisning tis nästa vecka som jag inte kommer vara med på pga att jag ska ÅKA TILL IDRE! :D hehe men det löser sig nog.

Japp som sagt IDRE. Känns lite skumt att åka till kylan när man i princip precis blivit av med den värsta här (peppar peppar) men det ska faktiskt bli riktigt härligt och kul! Drar med min familj och min mosters familj + Rickard då såklart :) Bästa gänget liksom! + att man slipper skolan i en HEL vecka och åker istället skidor och bara har det mys! Mohaha kommer bli grymt! :D Vi var där förra året också men då blev jag magskjuk så kunde inte direkt njuta så mycket då. Så nu håller jag tummarna för att jag ska bli frisk innan vi åker denna gång!

Snart kommer Rickard, vilket jag verkligen behöver för jag var ensam hela dagen igår och hela dagen idag och har liksom bara legat i sängen vilket SUGER! Jaja, Bye <3

Mamma och nobby i Idre för ett år sedan. 



What are words If you really don’t mean them

Tjena! sitter här och snorar... Åh jag vill bara vara hemma nu! Mina klänningar har nämligen kommit men hem till mor och far :( jag vill prova de!!! Ska liksom inte hem förän på fredag.. jada jada. Ska försöka ta mig ut på en liten promenad nu så tuddelllu! 


Sängdags

Ojojoj nu drar jag mig till sängen! Ska ligga och kolla på OC tills jag somnar sött i min sköna säng med mitt sköna täcke, åh vad jag längtar! hehe ska också sjukanmäla mig tills imorn. Innan sängen kallar blirä en apelsin, bye!

Så gott!



MINA!


Beställde precis de här snyggingarna på http://have2have.se/ :D


God morgon

Jadu jag vaknade fan nyss, somnade visst i 2 timmar :O.

Var i jakan idag för att kolla om man kunde laga mina trasiga kängor som bara hade ett "litet" hål i sulan. När jag kom dit var det visst ett större problem än jag väntat mig. Hela sulan var lös.. fick iaf pengarna tillbaka men jag vill ju ha kvar de där skorna i mitt liv :'( abuahu.. Men jag köpte lite tröstgrejer på hm då hehe ett par militärgröna byxor och ett svart linne, me likeii! 

Åh gud vad jag inte mår bra, vill fan gå och lägga mig igen. men ska nog baka kladdkaka först (a) hehe Bye!
Mumii!


Dag 30 – Min favorithögtid.

Då har det kommit till den sista dagen på denna lista favorithögtid. Jag tror inte att någon blir förvånad när jag säger att det är midsommar. På midsommar är alla glada, det är sommar, det är som om det är någon speciellt i luften när det är midsommar. Jag bara älskar det! Dock kanske det inte alltid är så bra väder då, men det gör liksom inget för alla är glada ändå! 

En riktigt riktigt rolig kväll och vilken dag var det? MIDSOMMAR!




Laga mat åt mig, någon?

Jag hatar det där...när man bara MÅSTE (ja mamma MÅSTE) laga mat eller något annat och bara mår så himla dåligt och det enda man vill göra är att gå och lägga sig. MEN nu är det bara att försöka gila läget och laga den där jävla lasagnen. Ska iaf göra en stor plåt så förhoppningsvis behöver jag inte laga mat något mer denna vecka, stort +.
Jag ska iaf göra en hell of a Lasagne! Haha lasagne ser sjukt äckligt ut
egentligen men oj så gott det är om det blir bra!
Den här såg iaf helt okej ut (bild från google)




Dag 29 – En riktigt bra låt.

En låt som jag aldrig kommer sluta lyssna på är Band of Horses – The Funeral! Jag kan inte ens komma ihåg första gången jag hörde den låten men det var RIKTIGT längesen och jag kan bara inte sluta älska den. Det är klart att jag inte lyssnar på den hela tiden men när jag väl gör det så går det inte att inte älska den!

Genierna bakom låten



Dag 28 – Det här saknar jag.

Det känns som att hela den här listan handlar om att jag längtar så mycket efter värme. Så det jag saknar just nu är att få använda mina snygga svarta jeans short som jag köpte igår och bara ha ett linne till det och typ ballerina. Gud vad man uppskattar det lilla ibland. 


Dag 27 – Min favoritplats.

Jag älskar sommar, jag älskar att vara utomlands och jag älskar stranden, mycket för att jag älskar att sola, bada och spela beachvolleyboll. Så min favoritplats är helt klart på en strand, helst i typ Thailand. Det är i värmen jag trivs bäst!

Ett annat ställe som jag älskar att vara på är öland, jag har varit där 3-4 gånger och jag har ÄLSKAT det varje gång! Det är ett sådant underbart ställe!

Bild från Öland när det var en beachvolleyboll tunering där, me likeii!

Snart är de mina!

Beställde hem de här söta kläningarna från Nelly igår! Fick presentkort därifrån av syrran när jag fyllde år så det var inte sårskillt länge jag kunde vänta ;) Kom nu tack! :D




Give me love

Sitter här och lyssnar på musik i väntan på Ida pida plutt som blev en ANING försenad, men det var bara bra för då hann jag iaf plugga lite idag! Orkade inte så mycket eftersom jag är halvdålig, ont i halsen och huvudet och blir sådär helt slut när jag damsugar. hahah om någon nu fattar (a) 

Ska nog börja göra sallad tills ida kommer med maten sen. Blir potatisgratäng och kött! MUMS säger jag bara. 

Mumsmiddag!

bild från google


Dag 26 – Mina rädslor.

Min största rädsla är ormar, JAG HATAR ORMAR. Jag kan inte ens se en på bild. Usch!! Sedan är jag sjukt rädd för mörker, att vara ensam, höjder, att bli gammal och att någon jag håller kärt ska bli sjuk eller dålig. 

Usch på darkness..

Jag ska fanimej bli en cool gamling! 

Full rulle idag

Sho, vädret här i kungsängen idag är ju helt bedårande...not. Jag som vill ut och gå och skulle behöva handla, det är inte så kul när det typ spöregnar..suck! Hoppas det försvinner snart. 

Idag står det mycket grejer på mitt schema, ska tvätta, städa, plugga, handla och vara med min lilla Ida. Så det är bäst att sätta lite fart nu!

hehe



Varning för mobbad brud

Sho, är hos moi med min boyfriend, han är en tönt. Vi ska snart göra skagenröra på smörstekt toast bröd, toppad med löjrom och dill, eller? kanske inte så proffsigt iaf. Alltså herregud vad gör jag här liksom? Skriver som en nörd typ, eller?

Okej vi ignorerar allt över, även fast det var sant. Igår åt jag på Golden cave här i kungsängen med Tessa och ett antal till, skoj och mycket god mat! Jag som hade jobbat var svin trött och somna typ halv 11 och sov til 11, Mmm. 

Sitter här nu i Rickards onepice och undrar varför inte jag köpte en när han köpte... De är ju så himmelens underbara! :( ska väl gå under nu för det, japp jag gör nog det! Fast fan då missar jag ju skagenröran, hmm nej fan inte värt det. 

Vad tycker ni? One piece hiss eller diss?







Dag 25 – En person jag vill träffa just nu.

Min syster, jag saknar att alltid ha henne omkring mig. Snart flyttar hon hem och visst kommer det kännas jättesurt och behöva flytta hem och åka buss till skolan varje dag igen, men det är jättekul att hon kommer hem! :D


Dag 24 – Det här får mig att gråta.

När någon annan gråter. Det kan vara på riktigt eller på film, direkt när jag ser tårar så gråter jag. Och när jag käner att jag inte har koll på mitt liv, att det är grejer jag bara vill göra som inte funkar och när jag bara vill något så mycket men misslyckats.




Well..

Sitter här med en kopp varm choklad med mini marshmallows i, mmmmmmmmmmm! Imorn är det kneg som gäller för min del, målare. Pappa behövde hjälp och vem säger nej till money liksom? Inte jag iaf så det ska jag göra på dagen, sedan ska vi fira Tessa som fyller 19 imorn på kvällen. Tre rätters på resturang! NAJS! 




Dag 23 – Det här får mig att må bättre.

Det finns ju miljarder grejer jag gillar! Men en sak som jag liksom kan få en "kick" av är att sjunga, hitta en bra låt sitta med hörlurar i öronen och bara sjunga! Jag kan verkligen känna låten i bröstet när jag sjunger den och om låten är väldigt känslosam kan jag nästan börja gråta medans jag sjunger, hahah. Skum brud? jag vet liksom inte hur jag ska förklara men någon där ute måste ju förstå, lite iaf? xD

The best day

Hade verkligen en jättebra dag igår men iof det är svårt att inte ha det med det bästa sällskapet :) mega frukost på sängen av moi, bowling, kista, shoppa, äta, bio, bäst! :D Vi såg min låtsas fru, den var riktigt riktigt bra och rolig som tusan, alltså lätt en 5a, så se den! Nu ska jag ut till Håban och se om några föräldrar vill ha kort på deras barn, bye.




RSS 2.0