Snape snape severus snape

Inom en snar framtid kommer det att hända, jag känner det på mig och det kommer inte sluta bra. Det kommer vara mitt fel..

Japp idag var det skolfoto då, woho alltid lika kul.. fick stå i år, längst bak i mitten, bra eller dåligt? hahha bryr mig inte om jag ska vara helt ärlig (a) måste bara säga att vår klass är väldigt mongo och att fotografen fick tuppjuck på oss tillslut eller på tessa och alex hahah kan vara för att lilla therese kollade i kors på första kortet XD haha  Sedan hade vi rörlig bild där jag inte kunde göra särklilt mycket förens jag har mitt andra material som jag ska filma i helgen. Så jag hjälpte tessa att filma istället hahah vi gjorde vår egen vertion av godingen nedanför, i en buske utanför skolan xD hahhaahh många härliga skratt blev det där :D

(den börjar typ efter 30 sek för er som inte sätt denna tidigare)



Sedan åkte vi iaf till stan och kollade på the ugly truth som var störtskön! hahah man ASGARVADE verkligen emellanåt XD Imorn är det match som gäller sedan gå på Idas syrras 23 års fest, sedan ska vi väl antagligen dra vidare någon annanstans, men vi får väl se vad som händer :) kommer iaf bli en bra lördag hur som helst! Tudellu <3


Mitt fina armband från bästavännen :)


Dagens låt

Fett mysig vertion av Miley Cyrus - The Climb :)




Powerwalk

Just det glömde ju säga hur duktig jag varit idag :o har nämligen powerwalkat med mina päron i skogsterräng 5,5 km :D haha har asont i kroppen nu :s imorn har vi skolfoto också :p typ fett sega, sist av alla men we like! Blir min musse pig och mimmi tröja, pallar inte vända ut och in på hela garderoben bara för att det är skolfoto (som jag gjort tidigare år) hahah nej nu pallar jag fan inte bry mig. Drar dit imorn ler lite och går därifrån.

Efter skolan drar jag tessa och elin till stan och kollar på bio :D The ugly truth blir det, skulle egentligen se den förra fredagen men då vart tessa sjuk :o Vill se flickan som lekte med elden också! Men ingen av mina kompisar vill gå och se den -.- raaaaaw. mohahah

Känner för att lägga upp en bild på mitt fina halsband som jag fått av Rickard, Jag äslar dig gubben <3



Hej kom och hjälp mig?

Alltså hej! hahha bra start.. nej men jag måste erkänna att jag fan inte är en bra bloggare! (a) men skit samma!
Matte prov idag och gick väldigt bra :o tror jag aldrig vart med om det, får hoppas att det blir bra också. Sedan hade vi rörlig bild och jag la in det lilla materialet som jag filmade i helgen, det blev väl bra men jag är fan orolig för slutresultatet :/ ska som sagt filma i helgen också och då måste allt bli klart! det värsta just nu är att jag bara har tjejer och en kille som kan.. Killen är liksom rickard och det är ju honom det handlar om eller vad man ska säga. Need some boys!

Engelska hade vi sits och man blir ju döv på de där lektionerna alltså! Idag var jag fan tvungen att säga till aino att dämpa sig lite (hade ju asont i huvudet:( ) hon gör det 2 sek sedan höjer hon rösten igen.. Seriöst hon gillar fan inte vår klass... hmm

Nej men nu ska jag ner och kolla på idol, har på fördröjning så spolar bara tillbaka så slippar man alla reklamer :D så himla smart uppfinning det där med inspelingsbar box grej eller vad det är ;D Fett dåligt att erik ljung åkte tv igår btw :(:( jaja tuddellu <3

Kolla vilken random bild jag hitta på Erik ljung xD


Long time no see

Japp länge sedan nu men har haft så himla mycket så har liksom inte pallat. Det känns som det ända jag gör nu är att plugga, träna och sova! :s Helgen var bra dock blev det inte lika mycket filmning som jag hoppats på :/ men filmade lite iaf, fast jag måste ha så himla mycket mer! Har iaf bokat en kamera till i helgen så då vill jag fan ha en bra kamera! fattade typ nada på de gamla kamerorna.. så om ingen har något för sig på söndag och hittar till håban så får ni jätte gärna höra av er till mig och vara med i min musikvideo (a) ska bla filma en grillkväll i vallbyvik, sugna? marshmallows och hela grejen såklart! haha najs att jag raggar folk här!


MUMS!

Sitter här i skolan för att jag tänkte lägga in mitt material från filmningen i helgen medans jag väntar på Rickard, men självklart är inte läraren här och de andra lärarna vägrar gå och hämta nyckeln! suck. Så sitter här med samhällsboken, men vem pallar? seriöst är det bara jag som redan blivit skoltrött? :/ Ska hem till R idag för att han ska hjälpa mig med matten, eftersom vi har prov på torsdag och jag inte fattar :s hoppas han kan hjälpa mig! Matte B är blää, jag vill ha tillbaka vår andra lärare!

Ikväll äre idol också! wiho säger jag bara, ska bli så kul :D
Kollade upp olika radiokanaler idag som jag kan ringa angående APU så nu är det bara att ringa runt! Hoppas hoppas någon av de tar emot mig, men antagligen inte..

Jaja ska dra nu, Tudeeluu <3


 


Lucky me!

En fullspeckad dag ser jag farmför mig, vilket jag älskar! om ca 20 minuter drar jga mig hem till syrran för att äta och ladda upp inför matchen. Japp match idag mot lidingö, kommer blir roligt och vi måste vinna! Efter matchen åker jag hem och fixar mig och skit sedan ska vi iväg till en kompis kompis :) Sedan sover jag där.

Imorn är det filminspelning som gäller ska bli så himla kul! hihi ska filma en musikvideo och jag har valt låten Life is a highway med Rascal Flatts :) Ja just jag i torsdags fanns det ju inga kameror att låna hem och då blev jag lagom glad men igår på lektionen så var det två som inte hade hämtat ut sina kameror så jag hörde av mig till en av de och frågade om jag kunde ta hans kamera och det kunde jag! :D fatta lycka alltså! hade jag inte kunnat filma i helgen hade det blivit fett stressit men nu känns det fett bra igen :D

Igår efter plugget drog jag och elin in till jakan och åt på tastys (skagen macka) hihimums! gick runt och kollade lite men hade inte så mycket ork för shopping och jakan är ju inte det bästa stället direkt (a) sedan drog vi hem till elin och chilla lite och kollade på idol och så. Sen åkte jag hem till älsklingen och sov där :)

Igår var jag även hos naprapaten och knäckte mig och grejer, fyfan va skönt det var! nu kan jag andas igen! (har väldigt lätt för att bli stel nämligen) så det var underbart! Han sa att jag ska tänka på hur jag sitter framför datan eftersom jag gör det väldigt mycket i media så får göra det härdan efter (säger man så ?) hahha jaja.

Nej nu måste jag gå, Tudelluu <3

Bajsdag

ingenting är med mig längre. det är som jag lever i en mardröm men aldrig vaknar. jag orkar inte mer! Kan inte bara någon komma och dra upp mig ur denna hemska mardröm?

Deprimerad? nja, jag har annledningar till det tro mig. Det är inge bra med blogg för mig :/ eftersom det inte är många som läser den så blir det lätt så att jag förvandlar den till min dagbok och då berättar jag liksom mer än vad jag borde.. hmm. Fast man måste ju skriva av sig någonstans..

Jaja päronen drog för några timmar sen och kommer inte hem förrens på söndag kväll ;D inte för att jag kommer vara så mycket hemma men ändå (a) ALLTSÅ JAG BLIR SÅ LACK! Jag hade planerat att filma i helgen, men tror ni inte då att när jag kom till skolan idag och skulle boka en kamera att alla var upptagna! grejen är att det bara finns typ 7 st. ALTTSÅ hur fan tänker man? Vi är ca 20 st som är i behov av filmkameror just nu och det finns 7 kameror! Och det de säger är att det är ens eget fel att man inte planerar ? okej.. fattar verkligen inte hur de tänker :s det värsta är att det går att lösa men det är ju ingen som fattar! suck. Ska iaf ta med våra lilla video kamera till skolan imorn och kolla om jag kan filma med den alltså seriöst, måste filma i helgen! :o

Igår ringde jag runt till massa praktikplatser och alla sa nej så det är väl bara att fortsätta, men vart? :s Japp säger ju att allt går emot mig just nu och det finns mer :/

väldigt roligt inlägg känner jag men har faktikst inte så mycket roligt att komma med idag..

Ledig!

Har varit ledig hela dagen idag eftersom vi bara hade fota och då snakcade vi med bertil och tog hem kameran istället, sjukt skönt! Idag har jag försökt plugga, har väl gått sådär :s vi har någon historia blä imorn som jag vill kunna men det verkar ju som det kommer gå skit (a) har även ringt runt till massa ställen och frågot om praktikplats, går inte bra alls :s får fortsätta lite till sen. Ikväll har vi match också, taggad till 100 :D

Igår var jag ute och övningskörde har precis börjat så träna typ bara på dragläget men jag backade och körde på 2:an också :D hihi fett kul! Nej men nu ska jag fortsätta med plugget och ringandet :( Wish me luck!

                                     


Crazy or not, that´s the question.

Hejsan hoppasan! Inatt drömde jag att jag åt ben & jerry´s eller nej jag hann aldrig äta den för på något sätt försvann den hela tiden :o När jag vaknade så var jag så sugen på glassen att jag nästan var beredd att be R köpa med sig det. Jag och Elin knatade ner något senare för att äta frulle. Jag öppnar frysen och ska ta fram mackor och där, rakt framför ögonen på mig står det en ben&jerry!! Jag döör!

Jag: "MAMMA, MAMMA.. TAAAAAAACK!"
Mor: Va?
Jag: Du har köpt ben & jerry till mig!!!!!! :D :D
Mor: Hahah just ja, tänk vad glad man kan bli för lite glass!
Jag: JAAAA :D:D
Mamma: Men ska du inte smaka någon annan smak någon gång?
Jag: (Ser konstigt på henne) Nej, varför det? :S


Mohahah jag har verkligen hittat min pation i livet, ben & jerry chocolate fudge brownie!!! MUMS. hahah jag är ju lite knäpp jag (a)

Dagen annars har varit en lång dag med Elin och Rickard. Började med att gå igenom det vi skulle filma till min musikvideo. Sedan gick vi ut och filma de få scenerna vi kunde pga mitt dåligt förberedande.. Efter dagen med elin och rickard känner jag faktiskt att jag har allting under kontroll och att det faktiskt kan bli rätt bra (tack så mycket! :D) Ska ta hem en kamera nästa helg också och förbereda de jag vill ska vara med och filma för fullt,  kommer bli kul!

Imorn börjar jag 10 och ska egentligen lämna in kamera utrustningen vid halv nio men eftersom jag såg på schemat att det inte är någon som har lektion då och därför ingen som behöver kamrorna precis halv nio så ignorerar det! Palla ta 7 bussen bara för att lämna in en kamera som ingen kommer sakna om det kommer 40 min senare!

Bilder från Tyrol i torsdags som var väldigt kul iaf när saint deamon spelade, det andra bandet var verkligen inte bra och det tredje bandet orkade jag och R inte stanna till (a) men väldigt kul ändå!

hihi mupparna innan tyrol :D


Saint Demon!


Ny favvotröja!

Sitter här med min nya lila utfit mohahah (okej ingen fattar, kul va xD) Jaja hade bara en lektion idag, naturkunskap som man verkligen inte fattade mycket av :s Inkan kom tillbaka! :'( sedan drog jag o tess och låna hem filmutrustning eftersom vi ska filma i helgen! Tessas snälla bror och far var och hämta vår utrustning eftersom vi skulle till stan sen och de är sjukt jobbiga och släpa på. I stan köpte jag bh + trosor, lila strumpbyxor, nagellack, kalender och en helt underbar musse&mimmi pigg tröja :D LOVE IT!!!

Imorn är det match som gäller och sedan på kvällen ska några hem till Ida. Najs najs och på söndag är det filma musikvideo och plugga som gäller...

Jaja nu ska jag umgås med min pojke! Tudeelluu<3

Tjurfäktning

Det blev en bra dag idag trots att jag var som en död zoombie hela morgonen :o på historian hade jag inte någon ork alls att jobba så blev helt flumm och det resulterade i en rolig liten kommentar (a) andreas frågade nämligen vad jag o tesssa tränade för något och jag flög ur mig helt plötsligt att vi träna tjurfäktning! hahah alltså vad får jag allt ifrån? xD man måste nog vart där ifall man skulle tyckt det var kul (a) Spelade även kort i dag också har blivit lite som en tradition. Idag körde vi bluffstop hahah alltid lika kul xD

Hittade en asball cool bil utanför ok både jag och tessa: VILL HA DEN!!!!! Jag älskar sånna där bilar :D:D



Imorn är det tyrol som gäller! ska bli så himla kul, hoppas det blir najs väder :) puss hej <3


Saint Deamon

Sitter här och redigerar foton och lyssnar på Saint Deamon är så sjukt taggad tills imorn, ska bli så himla kul! Jag, pappa, carro och Riakcrd ska nämligen till tyrol och kolla på bla saint deamon live ;) Det blir första gången jag ser min (ingifta) morbror in action och det ska bli så sjukt häftigt :D jaja skulle bara säga det typ.. :D

Tudeeluu <3

8 september

Har precis vart ute och fotat lite blev mest massa bilder på Ronja eftersom hon är så söt. Men jag kom på att jag ändå kan använda de till en porträtt uppgift om någon blev bra. Annars så har jag fotat massa abstraka bilder, vill ut igen men minnet är fullt :O och jag vill inte radera och grejer så det suger :( man kan ju fan inte ha max storlek när man fotar massa bilder, fattar inte hur de tänker? men kan ändra storleken ett ner, gör nog inget :)

Drog hem en timme tidigare idag eftersom vi jobbade fritt och jag hade typ magknip och skit så pallade inte + att jag och tessa ändå kommer bli klar med den där uppgiften på ett klick.

Ikväll blir det Idol med Mimmi och ev Ida, mysmys :)  Vem kan missa det liksom? Älskar Idol, hela vägen tills vinnaren är framröstad. Är en sån där tönt som inte vill missa ett ända avsnitt. Jempa=Idolnörd ;)

Alltså usch nu är jag som alla andra och börjar känna mig sjuk :/ kunde typ inte svälja när jag åt idag.. Får sova bra inatt och hoppas det blir bätte!

Tudellu <3


Bokat och klart

Nu har vi bokat vår fjällresa som vi ska göra v.1 nästa år. Japp ute i god tid men vi märkte att det typ inte fanns några stora hus kvar att hyra så vi körde direkt. Idre är det vi åker till denna gång och det ska bli väldigt kul och skönt. Det blir Jag, Rickard, mamma, pappa, syster?, Min Moster+ hennes man och deras lilla Robin. Samma gäng som sist. Wiho!

Här är vårt hus vi ska bo i (inte helahuset, bara en våning)


Roast på Berns

Sitter här och kollar på "Roast på Berns". Och nej du lilla Petra Mede du är inte rolig :s jag tycker fan inte det, nej usch! Björn Gustavsson därimot han är fan underbar och nej jag gillar inte honom för att han är "söt" och så vidare han är bara grym! 

                                 

Idag började man dagen med ett "läxförhör" sedan roade vi i klassen åt att spela kort finns i sjön ;) jag och några andra delade på 1 platsen. Alltså jag känner att jag inte har något att klaga på, min klass är störtskön, det nya laget jag börjat i är störtskön och jag älskar min pojkvön som är störtskön.. (okej det där kanske blev lite fel xD hahah) skitsamma (a) Imorn börjar jag dagen med foto, naaaaaaaaajs på det :D hej jag älskar media! Har verkligen valt rätt linje :)

okej nu är jag trött och jag ska upp 6 imorn, wiho vad jag älskar 7 bussen...not! hahah sa jag inte att det inte ´fanns något att klaga på? det finns det fan alltid när man bor på landet.. Nej men seriöst det är faktiskt sjukt att jag bara har 2 bussar att välja mellan för att ta mig till skolan en 07.04 och en 08.40! Jag förstår att ni är avundsjuka :D jada jada ryktas om att komma fler bussar till vintern I guess eller typ nästa år så det är väl bra.

Ja men nu ska jag inte trycka ner stämmningen mera :D Tudeeluu <3


Kvällens låt <3


Mega good

MIN DATA HAR KOMMIT HEM IGEN :D och allt är kvar! woho tack gode gud! vet inte vad jag skulle göra ifall allt var borta! :o Igår var jag och Ida hemma hos Karro och kollade på fotbollen samt Stockholm boogie! Skönaste filmen alltså XD haha den är faktiskt riktigt bra för att vara svensk :)
Drog hem till rickard efter karro igår och har varit med honom lite idag innan han skulle iväg på match, som de vann. Min Rickard är den bästa! Han är målvakt för de som inte vet.

Fick städa själv idag eftersom mor och far inte kom och hämta mig (a) fett jobbigt :o stressa som fan bara för att jag ville bli klar och det tar ju död på en..

Och nej jag är inte taggad på skola imorn :( bajs måndag.. 2 "läxsförhör".

Sjunga ska jag iaf göra imorn. Det är fett bra att jag valde att ha det på måndagar för då är det något som jag ser fram emot iaf :) Just nu sjunger jag Black velvet och den är så kul o sjunga :D:D hihi




Tudelluu <3


Gaaah

Alltså hej jag döör! Jag har fått en blåsa på hälen och inte bara det den har blivit infekterad och dunkar, svider och gör superduper ont. :'( idag har jag gått med "tofflor" i skolan och det blir att göra detsamma imorn :/ hatar det. Och kan inte ha strumpor på heller eftersom hälen varar bläää! Imorn har jag match också :S hjälp va ont det kommer göra, men det skiter jag fullstädigt i för jag ska spela och jag ska prestera så är det bara :D Permiär match mot BP (brommarpojkarna) nej vi ska inte möta killar utan det finns damlag. (fick en sån fråga nämligen)
Första matchen med nya klubben kungsängen alltså. Fan va najs det är! trivs asbra efter bara några träningar med tjejorna :) Hoppas det kommer bli bra! btw så har vi samling 17.00 imorn och jag slutar 17.00, mindre woho på det :/ så kommer typ få sitta och äta sallad eller något på lektionen xD fett kul.. om det ens går btw kanske måste sitta och skriva för fullt och grejer :s shit fett svårt. Får ta och snacka med madde imorn så fort jag ser henne :)

Imorn börjar jag 10 så woho på det. Nu ska jag dra härifrån är trött och orkar inte sitta här längre. Puss o kram skumbanan hahah Jan banan ;D xD okej tutellu <3

På tal om banan, jag dör va sööt! :D


RSS 2.0