Slut med bloggen

Jag kommer härmed sluta blogga, ev kommer jag tillbaka! Jag kommer ha kvar bloggen men kommer inte skriva något i den så, Tuddellu för denna gång :) <3


GREKLAND HERE I COME!

Nu drar vi iväg till arlanda! Hare bra här hemma allihopa, ses nästa söndag! ;D Tuddellu <3

Skooooj

Hahhaha just fan! Idag på svenskan så spelade vi in en intevju där jag spelade en gammal författare vid namn Gothe och Elin intervjuade mig. Hahahah har inte haft så kul på länge! jag blir glad av att bara tänka på det, det gillar vi! emilie tog massa bilder så vi om ni har tur kan de ju komma upp någonstans men jadu jag vet inte riktigt om jag vill det xD hahha. Jag var liksom kille och hade peruk och hela grejen. hihi jada jada ville bara säga det.

Lite busig var jag idag också, men kolla! Vi hade livskunskap som sista lektion och den ska sluta kl 5 och då måste man vänta på en buss i 45 minuter och då är jag hemma 20 över 6! inte okej..så jag var bara på den lektionen i typ 20 minuter sen fick jag fan nog + att jag aldrig skulle hunnit packa och redigera annars!

Tuddellu <3


hej? (a)

Ojoj väldigt länge sen jag skrivit här, men jag har verkligen inte kännt det behovet. Men nu måste jag ju faktiskt berätta att 2 månader har blivit 1 och 1 månad har blivit 2 dagar! Helt sjúkt var tiden går fort! På lördag drar jag till GREKLAND i en vecka! Och fyfabian va skönt och kul det ska bli. Idag var det 25 grader där, inget att klaga på ;) mohahha.

Igår hade jag en sån där trycka in allt på en dag, dag. hahah det var faktiskt inget att rekomendera men nu är jag iaf klar med mitt personporträtt på Rickard som jag filmar till rörlig bilden och även propagande bilden som jag tog till foto. TUSEN TACK ELIN OCH RICKARD! Ni är mina änglar som räddade min dag, I OWE YOU BIG TIME! :D

Imorn är det då sista skoldagen på ett tag, såååå skööööönt! Sedan blir det stan med girlsen för att bla byta min bikini som jag köpte i tisdags som var halft paj när jag kom hem :( får se om jag köper en ny sån eller om jag hittar någon annan fin. 

Lite bilder från igår

Visste ni att bro hade en park?


Sötisen <3


Min räddare som captain morgan ;)



RSS 2.0