"Mimmi och Jempas Bröllopsfix"

Mimmi gick för ett tag sedan efter att jag vart med henne hela dagen. Vi har kollat på bröllopsduellen och vart ute och tagit promenad och snackat! Efter att vi kollat klart på bröllopsduellen sa både jag och mimmi att det skulle vara så sjukt kul att ha ett eget bröllopsföretag som ordnar och planerar bröllop tror fan jag skulle passa som det och det skulle vara så sjukt kul! Äntligen en liten idé på vad jag skulle kunna bli i framtiden har fan inte haft en aning hitills inte ens en dröm. Behöver inte handla om bröllop egentligen (skulle dock vara roligast) det kan vara andra sorts fester eller någonting där man måste fixa och dona lite. ÅH så kul! :D

Har märkt att jag hatar att säga hejdå, jag hatar när någon lämnar mig! (a) Blir typ helt deprimerad :s usch :( Är man typ skum då eller nåt?

Fy imorn ska jag lämna lägenheten :( shit vad fort 6 dagar kan gå! jag vill inte flytta ut till landet igen! Jag blir GALEN... imorn är det även min mördar dag och jag pallar inte. okej hej jag är neggo hejdå xD



Tänk att få se glada par och fixa deras bröllp :D



Rosor



10 stycken också :) Älskar min pojkvän mest! <3


Galen? xD

Är man desperat ifall man är beredd att åka till brunna för att köpa ben & jerry? Lite va? hahha men japp det gjorde jag ;) nästan iaf :( jag satt på bussen o allt sen fick jag något ryck när bussen åkte förbi tibble tänkte att det kanske räcker att bara åka dit xD hahah men självklat fanns det ingen ben & jerry där heller... så fick nöja mig med någon annan chocklad glass. haha man blir bra förvånad på sig själv ibland xD innan det gick jag och rickard ner till ip och kollade på när kifen spelade mot viksjö. Tyvärr förlorade vi med 3-0 men vi hade både skadade och sjuka spelare så det blir nog bättre :) Igår hade jag och rickard 1 och ett halvt år så idag ska vi ha en myskväll fick jättefina rosa rosor av älsklingen! lägger upp bild på de sen :)

Igår tillbringade jag dagen och kvällen med tess o elin. Vi åt taco och gick sedan ner och hyrde film och köpte lite candy ;) Vicky Christina Barcelona blev det som fredags rulle och den var verkligen speciell. Eftersom alla trodde att det var Jeffery Dean Morgan som var på framsidan så tog vi den, men blev väldigt besvikna när det inte var det, haha (a) och den var faktiskt inte bra alls men men :)

Bjuder på en bild Jeffrey Dean Morgan, lite sorgsen bild kanske men still good locking :)



Nu ska jag och Rickard ta ett bad :) tudelluu <3


!!%/(#!¤=

Alltså jag döör! känns som jag har typ öroninflamation..har asont i mina öron :( jag orkar inte, alltså åh. Idag gjorde vi ett gammalt nationellt prov för att öva. Grejen är att jag blir fett depprimerad efter sånt där för då märker jag hur dålig jag verkligen är på engelska.. när det gäller att skriva och gramatik typ snacka kan man väl alltid hitta på något då behöver man liksom inte stava orden man säger.. men nej usch vad ska man göra för att bli bättre i engelska? :s

Idag skulle vi även ha med oss en låt till rölig bilden eftersom vi ska göra en musikvideo. Gud satt fan uppe hela natten (överdriver) och letade låt men till slut blev det iaf Life Is A Higway med Rascal Flatts. Hoppas det blir bra :)


Las Ketchup



I samma klipp som pojken på månen så hittade jag den här gamla godingen  xD


Pojken på månen

Är uppvuxen med denna låt, älskade den som liten mohhaa.


Ben & Jerry´s

Sitter här i syrrans lägenhet och har för nästan en timme sedan kommit hem från skolan som idag nästan har varit helt onödig eftersom jag var som ett vrak.. Var så himla trött och andledningen till att jag inte kunde sova igår va för att jag var fett stressad efter 2 dagar i skolan! jag hatar skolan för jag stressar bara upp mig då.. så med lite sömn i kroppen har jag ialla fall försökt hänga med idag. Imorse på foto lektionen skräckte jag även ryggen.. AJ! alltså gud har vart helt handikappad hela dagen "/ vad gör man åt sånt egentligen? massera? tror det bara blir värre..

Ska btw bo i carros lägenhet i drygt en vecka när hon är borta! Ska bli så sjukt najs :) Sovmorgon så det skriker om det ;D Är så sugen på ben & jerry´s, går ner och klirar det när det lugnat ner sig här :) Min syrra är nämligen tidsoptimisten herself haha.

 
Detta är min favorit, har iof bara smakat 2 stycken men vågar liksom inte smaka någon annan eftersom den här är så otroligt god! Älskar den :D Ikväll någon gång kommer Rickard hit och sover :) börjar 10 imron, skönt! Tudeluu <3

Första dagen avklarad..

Skolan började idag och vi samlades och fick papper och scheman och grejer sedan fick vi gå efter 30 minuter. Kändes lite lätt onödigt att åka dit, men men. Vi har fått 6 nya i klassen :o 3 killar och 3 tjejer :) that´s nice. Imorn kör vi efter schemat usch usch. Har bara 2 lektioner men börjar kl 10 och slutar kl 17 :( fast vi lär ju få gå tidigare eller inte :p vi får väl se. Snackade med en kompis och hon började i skolan i onsdags och får äta på restaugang varje dag och har typ asnajs schema och bra lärare och bra elver och blabla! Blev fett avis =( Jag vill seriöst också börja där... undra om de har media? hahah nej men gud det skulle jag aldrig palla eftersom det är i stan och jag bor på landet! hahah men man kan ju drömma iaf.

Som ni förhoppningsvis ser så har jag ändrat designen, inte helt nöjd men den får duga tills vidare :) enjoy!
När jag kom hem från skolan la jag mig och sola direkt eftersom det var så najs väder och kanske sista solen :O nej men man måste ju ta vara på den sista tiden man får (a) efter att ha legat framåtvänd i flera timmar orkar jag inte mer och tänkte gå upp och läsa eller något. När jag går förbi spegeln uppe i hallen så ser jag feta randen när man jämför bak och framsida (framsidan är alltså sjukt mycket brunare =s) uuuups! Så gick ut och la mig på MAGE i några timmar hahah. Blev iaf lite bättre sen (a) tudellu <3



En cool sidovagn/motorcykel såg vi när vi var hos Mormor och Morfar haha det finns säkert ett bättre namn på en sån där grej (a) Tyckte den var lite ball iaf ;) 


Sista dagen på Sommarlovet..

Idag har jag och syrran vart i bålsta och handlat spring skor respektive fotbollsskor. Fotbollsskor till moi och spring skor till syrran. Efter väldigt mycket prövande hit och dit köpte jag ett par som satt perfekt.. Det är lite jobigt för de kanske blir  försmå när jag spelar med de :s alltså jag får jättelätt blåtår så är skon LITE trång är det kört typ. Åh jag hatar att köpa fotbollsskor! det finns aldrig i den storleken jag vill ha och om det nu finns det så passar de inte på mina bajs fötter! suck, så jag får se hur jag gör med de..

Idag på träningen "sträckte" jag ljumskarna! japp båda, varför inte ta båda på samma gång liksom ;) hahah nej men annledningen till att jag kan skämta om det är att jag inte tror att det är någon fara :) imorn kommer jag kunna gå igen ska ni se ;D i skolan.. usch jag vill inte! :'( men det är bara att göra det bästa av situationen :) kul att träffa klassen igen iaf! Tur att man går den roliga linjen media iaf :) Fyfan om jag hade haft sam eller natur eller någon annan bläig linje, då hade jag typ begravt mig vid det här laget =o Lider med er alla som går de bläiga linjerna :) Och ja jag vet ni vill ha bättre utbildning och bla bla bla, men fan jag är så himla glad att jag valt media för jag skulle ALDIRG fått så bra betyg jag haft om jag gått tex gått sam, för då hade jag aldrig orkat med allting.. så utbildningen i media är det bästa mig och mina betyg :) lät det där skumt? jaja men jag är faktiskt trött så, Tudelluu <3


- Bensin? nej jag kör utan ;)

Tjaba hejsan! Vaknade, åt frulle medans jag kollade på inspelat lipstick jungle från igår ;D gjorde mig klar, drog till ricki med the moped och när jag kom dit kollade vi på ace age 3 som ägde ;) den var riktigt söt o mysig :)

Hahah när jag skulle åka hem igen så dog min moppe 3 ggr och jag förstod verkligen inte var de var. Första gången trodde jag att det var ett fel som alltid händer så då tänkte jag inte mer på det, men när den stannade för andra gången så fattade jag 0 ;S otur tänkte jag och fick igång den igen. Sedan stannade den efter 20 meter igen, men då kunde jag iaf svänga in vid en busshållsplats. Så jag tänkte att oljan kanske var slut, kollade den men det var inte den utan det var bensinen som var slut! hahah XD lyckat! Det är faktiskt något som aldrig hänt mig (a) tur antar jag ;) Som tur var så var det inte långt hem så jag ringde mamma och bad henne komma med bensin till mig. Tack moder :D

Imorn blir det bålsta och köpa fotbollsskor och block till skolan "/  alltså usch kan inte fatta att skolan börjar om 2 dagar! Fy fabian :( jaja men nu ska tjejiga jag kolla på Hannah montana - the movie :O hahah tudelluu <3

Ny design..

Ska fixa ny design, har hållt på ett tag nu men det jag tänkte byta till blev inge bra så bytte bara bakgrund sålänge. Är så himla trött så orkar inte fixa det nu men snart så får ni avnjuta en ny design (för hoppningsvis)
Bilder från gbg och the voice kommer inom kort också, har inte pallat lagt upp de eftersom "min" data är sönder :( men har lagt upp de på en annan data nu så snart kommer de också. Fast jag lär lägga upp de på facebook iof... hmm hahah shit va trött jag är!

G O D N A T T  <3


Fottbull!

Idag provtränade jag för kungsängen med mycket bra resultat, eller laget var bra och så men min form är ju en annan femma (a) men det går ju iaf fort att få till. Ja som sagt laget var helmysigt och tränaren var bra så inom en snar framtid kommer jag spela där. Känns skönt att byta lag även fast inget slår vårt jättegamla lag Håbro IF som jag började spela i när jag var en liten knodd :p Men lagt las ner 2007 (tror ja det var) pga av för lite spelare :(  Men som sagt nu är det iaf kungsängen som gäller och det känns så bra!

Tudelluu! <3


Mardröm!

Vår data är paj och i värsta fall kan det betyda: Hej då till ALLA mina bilder Hej då till ALL min musik och hej då till alla anteckningar alla videoklipp och ALLT som finns på den datorn!
HOPPAS HOPPAS det går att fixa...

I´m not a good singing bird, yet, ok?

Någonting jag alltid har älskat att göra är att sjunga, men jag har dock aldrig vågat sjunga för någon, så jag har sjungit i smyg under hela min uppväxt. Förra året tog jag tag i min sång och sa till mina föräldrar att jag ville ta sånglektioner, vad skulle de säga? Klart de såg frågade ut eftersom jag aldrig nämt något sådant innan och min familj är inte direkt musikalisk av sig, men jag ställde mig iaf i kö i kulturskolan i kungsängen. Sedan under ungefär hela ettan på gymnasiet gick jag och sjöng en gång i veckan på lektionstid i ca 20 minuter. Det var alltså första gången jag sjungit inför en annan person i hela mitt liv (17 år gammal).

I veckan fick jag ett brev hem där det stod att jag fått chansen att provsjunga för körslaget i höst (Upplands-bro kommun ska tydligen vara med där). Först så tänkte jag Fan va kul! Bli fixad och sjunga i tv och så vidare. Sedan tänkte jag bara hjälp, det kan jag fan inte göra jag kommer dö och blablabla... Sedan tänkte jag lite och vet att det skulle vara en himla stor erfarenhet för mig som inte sjungit för någon annan än min sånglärare förut. Jag vägde för och nackdelar om och om igen och sedan i tisdags till idag har jag haft en stor klump i magen för att jag inte kunnat bestämma mig hur jag ska göra.

Och nu blir säkert alla besvikna när jag säger att jag inte kommer ställa upp, inte ens försöka. Och jag vet att alla de jag snackat med kommer bli besvikna för det, men förlåt mig när jag säger det här: ni fattar faktiskt inte. Ni fattar inte vilket stort steg det är för mig och ingen kan heller säga något eftersom ingen hört mig sjunga. Bara för att jag tar sång lektionen behöver det inte betyda att jag kan sjunga. Anledningen till att jag tar sånglektioner är för att jag vill lära mig sjunga och nej jag känner inte att jag har potensial än, så därför tror jag bara att jag kommer få en negativare inställning till sången om jag går dit och sjunger, förstår om ingen fattar det men jag vet vad jag menar och nu är det här mitt beslut!

Med det här inlägget menar jag inte att vara sur och grinig jag vill bara att folk ska förstå och jag hoppas ni gör det...


Underbar vecka

Är nu äntligen hemma från en väldigt lyckad vecka! Var först i gbg med min underbara prins och vi gick på liseberg 1 dag sedan gick vi mest runt och mös. Liseberg ägde! hade glömt hur kul det var att åka grejer. En dag spelade vi minigolf och Rickard som i vanliga fall spelar golf  och jag som suger på puttar visste ju redan hur det skulle sluta, men det är ändå kul med minigilf :) även fast Rickard vann ganska stort (denna gång) ;). Sedan åkte jag vidare till min mormor och morfar med syster och hade det trevligt med de :)

Kom hem idag vid 3 och drog sedan vid 5 till stan för att gå på the voice med 2 kompisar. Det var väldigt dåliga band men vi roade oss så bra ändå så det blev en väldigt lyckat kväll och en vä'ldigt flummig hemresa (förlåt alla utsatta resinärer som åkte mellan Stockholm C - Bro, 22.13) haha men roligt hade vi! Kan dock inte ladda upp några bilder från min vecka nu eftersom jag är hos R, så det tar vi vid ett senare tillfälle! ;)

Tudelluu! <3


Dagens låt



Tycker bara att denna låt är väldigt skön :) enjoy <3


My holiday

Sho! Denna helg har varit lugn och mysig.
Fredag: Var med ida och hon tvingade mig att kolla på mumiens återkomst för att hon hade hört att den skulle vara bra och ja ba, fine jag litar väl på dig. Det skulle jag aldrig gjort alltså shit filmen tog aldrig slut och den var så värdelös både jag och ida tröttna efter halva men envisa som vi är satt vi där och kollade in i det sista. Fattar inte haha Sedan blev det "nattmackor" och sedan kudden. Mysig dag med bästa vän :)

Lördag: solade och badade med syrran som kommit på besök dagen innan. Efter några timmar skjussade hon mig och rickard till lillsjön, lillyran. Där var det mys vi  träffa lite folk och hade det mys i värmen. hahah shit vad en subbe sög han sjöng illa, hans texter var usla + att han läsmpade när han sjöng :s hej kom och hjälp honom! nej men seriöst alla verkade tycka det också, tyckte nästan lite synd om honom.. Jag o R drog hem vid halv 11 efetrsom vi var så trötta =o skumt :p

Söndag: Vaknade upp hos älsklingen av en ringade telefon, gaaah! Först på hemtelefonen och sedan på r´s mobil! Jempa lack? det kan ni skriva upp, hatar att bli väckt så =( sedan så skjussade R hem mig på the moped sedan har jag tillbringat dagen med att packa, jobba och fixat musik till Göteborg imorn. Åh vad jag längtar, ska bara dit med älsklingen och det ska bli så mysigt. Efter det åker jag vidare till mormor och morfar så kommer inte hem förens på lördag eftermiddag/kväll så hörs då! Have a nice week gott folk! Nu ska jag kolla på Midnight Bayou.

Tudelluuu <3

Hej kaj..typ

Hej? öh känns nästan bara onödigt att skriva idag för vet inte riktigt vad jag ska skriva (a) men efter en dag till med sol och bad så känner man sig faktiskt någolunda brun. sitter här och väntar på att en gäst och min syrra ska komma så vi kan äta! är hungrig =s



I lilla mysiga vallbyvik tillbringade jag min kväll igår med några girl´s och det blev en väldig mysig kväll, tack tjejor :)

Japp känner ni inte vilket nödvädigt inlägg? haha
btw, någon som ska till lillyran imorn?  tycker det är lite kul att de fixar sånt där i "lilla" kungsängen :) känns som man är tvungen att dra dit typ ;p

tudellu!

prutt

japp känner mig lagom mogen just nu är iaf nykommen från ida nu, vi kollade på filmen kate & leopold, något som gick på 3:an, den var faktiskt lite kul. Ida funderade lite på hur hon skulle göra i kate´s situation om ida fick möjligheten att resa tillbaka till 1876 genom att hoppa från en bro bara för hennes sanna kärleken, hon visste inte riktigt xD vet inte heller alltså ;p

Dagen annars har jag spenderat med min Ida, på ica och hos farmor :) yäyä orkar faktiskt inte sånna här inlägg (a)

måste därimot tillägga att människor är skumma alltså! man gör sig till och fixar och skit och får nada tillbaka och så får man höra klagomål ändå.. fattar fan inte!
 
Imorn ska jag förhoppningsis spela volleyboll! :D puss o kram!


hate or love



Var som sagt och klippte mig idag, vad tycker ni?
Vet att det bara ser ut som jag plattat det på efter bilden men jaa (a)

Imorn är det sol och bad som gäller, I hope, sedan ett besök hos lilla farmor :) tudeluu <3

Vilken miss..

För flera månader sedan så snackade jag och Rickard om att vi skulle se Lady Gaga när hon kom till Sverige och för några veckor sedan så kollade jag upp exakt när hon skulle komma och så och när jag idag läser på en tjejs blogg och ser att hon ska till Lady Gaga så vet jag inte vad jag ska säga! Hur kan man missa det när man kollat upp det så noga? :s Jag är inget direkt fan av Lady Gaga men hon fascinerar mig och jag skulle väldigt gärna se henne live, men nej det sket sig. istället sitter jag här och bara längtar efter att få spela volleyboll och är besiken att jag missade volleyboll tuneringen i håban i lördags som jag också planerat att kolla på hur länge som helst! Vad händer med mig? :s jag börjar seriöst bli senil =(  Ska iaf se till att dra ihop ett gäng i veckan och dra ner till byn o köra lite volleyboll :)

   

Imorn ska jag iväg och klippa mig hos min trogna frisör Sandra. Behöver verkligen klippa mig :s så hilma slitet och skitsvårt att fixa så det ska bli väldigt skönt. Ida följer med som sällskap, tack för det gumman =)

Imorn drar Rickard till sandviken och är borta i 3 dagar, du får ha det bra älskling, jag älskar dig <3

Tudelluu <3

Bilder gbg

Det var någon som hade ett bollhav på ballkongen, varför inte? xD


Jempan


Läskig pellikan :s


Coolaste kalsongerna, dock fanns ingen av de här 2 kvar =(


En annan cooling..


Lite shopping blev det allt :)


Godaste maten som dock inte ser så god ut ;p


orkar inte mer (a) <3


home sweet home


I fredags kom jag hem från Göteborg  eller hem kom jag inte förens på lördag ;p eftersom jag föjlde med ida och pia till 2 tjejer som fyllde år, men det var jättetrevligt :) sedan så sov jag ju hos rickard eftersom det inte går några bussar hem till oss och för att jag ville såklart.  Så på lödagen kom jag i alla fall äntligen hem. jag kan säga att det var väldigt skönt att komma hem, även fast frukost buffé och bo på hotell är helt underbart så är det ändå nice to be home again. och imorn är det en vecka kvar till nästa tripp till göteborg ;p

Göteborg med mamma var iaf jätte mysigt och kul. Vi var bla ute i skärgården, shoppade, och gick runt i stan. måste berätta en grej som hände:
"Mannen på bilden under var en sån där staty/man om ni fattar? och både jag och mamma tyckte han var så duktig så mamma ville att jag skulle ge honom en 5.a, men ja ba nej! hahha (a) men sedan så gjorde jag ju det iaf och när jag la femman framför honom så sken han upp som tusan och tog min hand och "pussade den" sekunden efter den blev han staty! Han höll alltså fortfarande i min hand och jag kunde inte ta mig loss hahah alltså gud va jag garvade visste liksom inte vart jag skulle ta vägen det stod ju liksom massa människor runt omkring xD och alla bara garvade. till slut (smart som jag var) så sa jag "ska jag kittla dig eller?" hahah då vaknade han till liv ock skrämde mig så jag flög XD hahah nej men det var väl en kul grej antar jag :s hahaha xD"




Vad ska man mer säga om göteborg? fin stad, sköna människor och dåligt väder.  En kväll bestämde vi oss även för att gå på bio och äntligen fick jag se min älskade the proposal och ja jag håller med alla andra som sett den! Den var verkligen bra, skitbra :D vill se den igen!

Summering: Göteborg bra men Stockholm bättre :)
Tudellu <3

RSS 2.0