3 år med världens bästa kille <3

Idag firar jag och Rickard 3 år tillsammans , jag kan inte fatta att vi varit tillsammans så länge. Jag älskar honom mer och mer för varje dag som går och det ska vi fira idag genom att bara göra massa mys.  Nu ska jag gå och puss på min prins! Jag älskar dig darling <3




Paj & film


Min förhoppningsvis smarriga paj med fetaost, tomater och oliver.
Har aldrig gjort paj förut så det ska bli spännande ;)

Snart kommer Rickard och då ska vi sätta oss och kolla på Love and other drugs som jag hoppas är bra!

Mat-Jempa?

Sho, köpte 3 nagellack, vanliga svarta leggins och en najsig vårjacka idag i jakan. R köpte också en vårjacka + en jeansskjorta, äntligen hehe. 

Sedan kom vi hem och gjorde en pannkakstårta ;) hehe gött som tusan! Och nu ska jag ställa mig och göra paj medans R är på träning, japp jag är lite galen (läs JÄTTE). 

Vår jättefina pannkakstårta xD



Dag 22 – Det här upprör mig.

Något som verkligen upprör mig är när någon anklagar mig för något jag inte gjort och sen inte ger sig när jag säger att det inte var jag! Det kan vara smågrejer eller vad som helst jag HATAR att bli oskyldigt anklagad. Usch jag blir bara lack när jag skriver om det, hahah! Så anklaga inte mig för något som du inte är 100 på att jag gjort ;)

Sshhhhhhh

Sho, sitter här med R och kollar på mello från igår, fett sämsta låtar alltså! Igår blev det mp och som vanligt vare mycket roligare hemma hos mig innan, men men.

Igår på dagen kom några släktingar och firade mig, nu är jag slut firad! haha Idag ska jag och R och en liten tripp till jakan :)
Lite bilder från igår



Dag 21 – Min favorit film.

Oj jag har så många! Ps I love you kommer jag aldrig att tröttna på och den är så sorglig men den har ändå sjukt mycket glädje i sig. Boken är ju bara ett måste att läsa för ALLA den är så mycket bättre än filmen och filmen är liksom asbra. Nej den storyn är bara bäst! Easy A är en ny favorit och även Burlesque är grym!



Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Haha jadu det här är inget jag funderar på varje dag, men den första jag fick upp nu var Marie Serneholt. Hon är aktuellt just nu, hon är sjukt vacker, har snyggaste pojkvännen, är modell, kan sjunga, kan agera och alltså har enligt mig allt. Vore skönt att bara känna mig sådär vacker för en dag.

Naturlig skönhet!

High on life

Hej I SO HAPPY för jag har precis skickat in ett 5 sidor långt arbete! Så nu kan jag i princip njuta av att snart ha looov! :) Ska strax börja laga mat, det blir laxsås med pasta, MUMS! Sedan ska jag sätta mig och kolla på solsidan ;)

Haha fick nyss ett telefonsamtal från sats och de vill att jag ska in till de nästa vecka och provträna, gratis.. ja varför inte liksom! Gratis är gott. nej nu ska jag bara koppla av! bye bye <3



Dag 19 – Detta ångrar jag.

Det finns mycket som jag gjort i mitt liv som jag haft ångest för då, men som jag idag tycker är bra att jag upplevt. Jag tror på ödet, alltså att allting händer av en anledning. Hade de grejerna som gett mig ångest inte hänt, hade jag heller inte lärt mig något av de misstagen och hade ev förr eller senare gjort det ändå.

Det finns dock en grej som jag ångrar så djup och som seriöst höll på att förstöra allt och det var att släppa in en person i mitt liv som verkligen inte hörde hemma där! Det finns ingenting jag ångrar så mycket som just det valet. När jag tänker tillbaka på det här kan jag bli så arg och ledsen, fyfan vilken person! Hata är ett starkt ord och jag hatar dig..


I loved you first

Tjobaa! Ska snart stoppa in en fryst pizza i ugnen, efter gårdagens misslyckande vågar jag fan inte laga mat :o hahah. Gjorde pannkakor på kvällen igår också och de blev också sämst, men här skyller jag faktiskt på stekpannan, den är riktigt dålig! Jada jada nu måste jag fan skriva klart min jävla religionuppsats, wish me luck! 

R kommer iaf ikväll och gör mig sällskap, det behöver jag! Tuddellu <3

Är det bara jag som tycker att ugnspizzor är goare än vanliga!?
En favorit!

Dagens efterrätt!

"Mina kompanjoner" (snart blir jag av med er..)


Dag 18 – I min handväska.

Haha det var ju lite kul att det här kom upp. Jag har alltid varit en sån person son haft en stor väska och har med mig i princip allt när jag ska någonstans. Om någon behöver något vet de vem de ska fråga, haha. Är däremot inte så lika mycket längre eftersom jag fattat att det blir tungt att bära runt på allt hela tiden, så jag har förminskat väskan och tagit bort en del ;) haha Jag är en sån tjej som känner sig naken utan sin väska!

Typ det här har jag med mig varje dag.


Nej men fyfaan..

Är aphungrig, ställer mig och lagar mat som känns som en evighet och när jag väl är klar så är maten oätlig..kul! Vad fan gör man då? Jag pallar ju inte direkt ställe mig och laga någonting annat..Blir väl något lätt då. SUCK!

Nu ska jag pluggaaaa. bye (hungrig jempa = en arg och sur jempa)


Dag 17 – Mitt favoritminne.

Jag har så många men ett jag kommer och tänka på just nu är när jag, Ida och Tessa var på kreta i somras. Det var typ sista dagen och vi bestämde oss att åka bananbåt. När vi kommer fram så säger vi att vi vill åka bananbåt, den unga killen som står där frågar oss då om vi vill ha något extremt eller inte vi ba EXTREMT! Då ska ni INTE åka bananbåt, säger han då. Och nej det gjorde vi verkligen inte utan vi åkte på typ en platta där vi låg på mage och åkte efter en båt i väldigt hög fart och det enda vi höll oss i var 2 handtag. Det var helt omöjligt att hålla sig fast när han svängde, så man bara flög iväg! Det var helt sjukt, men fan vilken upplevelse! Och det bästa med det var att de där hemma var i skolan just då och tråkade medan vi hade askul och åkte sån där!
BILD efter vi åkte den dära saken ;)

Bilder från min goa helg som 19 åring

Happy me
Min snygging <3
Haha fina tröjan jag fick av Carro och Andreas xD
På kvällen
Snygga syrran ;)
Jaja lägger upp fler på fb :)


Everything is beautiful to me baby

Here we go again (?) Jao kunde kommit till skolan vid 12.40 idag istället för 10.00, vilket är svinkul att märka när man väl kommer till skolan...suck! Speciellt när man är halvsjuk, gick liksom runt med min dunjacka hela dan idag i skolan (vilket jag aldrig gör!) då är man kall kan man ju säga. Satt iaf och kollade på en film på hela religionen idag vilket var skönt eftersom jag inte orkade jobba. Prinsen av egypten visades och den var väl helt okej liksom. 

Nej nu ska jag poppa popcorn, sätta mig och kolla på solsidan och bara tycka synd om mig själv. Låter riktigt bra om jag får säga det själv! Jag är verkligen seg! Alla har liksom snackat som tusan om den där Solsidan hela säson 1 men det är inte förän säson 2 snart är slut som jag fattar att jag bara MÅSTE se den, haha så jag börjar på säson 1, avsnitt 1 nu för de som undrar ;). 





Dag 16 – Min första kyss.

Jadu min första RIKTIGA kyss var ju speciell men jag tänker faktiskt inte dela med mig av den. Det är något som jag och R håller för oss själva ;) eller ja inte säga här iaf. Kan iaf säga såhär att vi skrattar åt det idag xD

Inte direkt sähär.



Dag 15 – Mina drömmar

Jag är den tjejen som bara drömmer om att skolan ska ta slut så jag kan få leva mitt liv. Som mer oroar sig för att hon inte kommer kunna bestämma sig vad av allt hon ska göra efter studenten mer än att hon inte har någon aning. Jag vill så mycket så jag vet inte vart jag ska börja. Men jag vet att det kommer lösa sig och hur som helst kommer jag vara lycklig för jag kommer få leva livet som jag vill.


Party

Sho har precis tagit en skön dusch hos R. Gårdagen var bra, men det var roligare hemma hos mig än ute på krogen, som vanligt nu på vintern alltså! Men shit det stället vi var på var riktigt sämst :O och jag som hade så himla kul där sist... skumt! Slapp iaf betala inträde eftersom jag firade att jag fyllde år ;) + att jag fick en gratis drink men den var inte så mycket att skryta om för det var i princip bara is i den, hehe. 

Vi ska snart åka till Carro och jag ska hämta upp massa grejer och sedan ska vi jobba 1 timme och ev äta hemma hos mor och far. Bilder kommer nog upp sen, fast kameran är hemma.

Dag 14 – Mitt favoritprogram – och varför.

How I met your mother! Bästa serien ever som bara inte kan bli dålig. Det är sköna karaktärer, härlig humor och helt underbar! Gaaah bäst helt enkelt <3 Förstår inte de som inte ens sätt den och som inte ens vill ge den ett försök, aja det är ju deras förlust :o Men jag älskar den alltså :D



Barney Citat:
"Oh Robin, my simple friend from the untamed north. Let me tell you about a little thing I like to call 'mind over body' ... You see, whenever I start feeling sick, I just stop being sick and be awesome instead. True story"

Studenten närmar sig

Var bara i skolan en kort stund idag men oj så värdefull! haha det där lät astöntigt men vi fick liksom våra STUDENTMÖSSOR IDAG! Wohoooiii! hahah som Tessa sa: Du ser ut som ett litet barn på julafton. Hahha jaa jag blev fan det ;) de vågade inte ens öppna sina och kolla :O skumma människor det där :/ haha

Min studentmössa!!

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

De flesta tjejer har sitt drömbröllop planerat i minsta lilla detalj. Jag har inte tänkt på detta så mycket faktiskt men det jag vet är att jag vill ha ett bröllop utomhus i vackert sommarväder med vita blommor överallt. Jag vill inte ha det i kyrkan, men det får man ju se vad alla andra tycker om det men det är iaf mitt drömbröllop. Det beror ju lite på vem man gifter sig med liksom ;) Men blir det Rickard så kommer det helt klart bli så, typ hahha xD


Bild från weheartit


Dagen D

Hallå, hade en grym dag igår! Skoldagen kändes kort bussresan hem tog en evighet och sedan njöt jag bara av kvällen. Fick en systemkamera, 500 kr och ett par trosor av mor och far (systemkameran fick jag för jättelängesen). Fick ett par hörlurar och 2 rosa jättefina handdukar av Sanders och partyoutfit och VÄRLDENS FINASTE OCH BETYDANDE FOTOBOK av min underbara vän Ida! Shiit jag kunde verkligen inte slut le när jag kollade i den, så himla fin hon är!!! Tack tack tack alla! Dagen avslutades med att jag och R åkte till Arlanda och hämtade upp syrran! WOHO :D

Imorn väntas den riktiga firardagen med släkten över på dagen och kompisar över på kvällen, kommer bli grymt! Längtar så mycket!!

Dålig mobil kamerabild på fotoboken, men hade inte min kamera där.



Dag 12 – Min favoritfödelsedag.

Jag ändrade ordningen lite eftersom det kändes roligare att ha den här idag eftersom jag FYLLER 19 ÅR! :D

Jag kommer inte ihåg så många födelsedagar, men 18 års dagen var ju en speciell dag! Man blev stor och det var mycket som låg framför än som man helt plötsligt fick göra. Jag hade en tjejmiddag när jag fyllde år som var skitkul! Sedan hade jag och 2 andra brudar bästa festen i april för att fira att alla 3 hade fyllt år, vilket var awesome!

Bild från när jag hade tjejmiddag när jag fyllde 18.


Home sweet home

Ny hemkommen från stan :) Jag har hittat min partyoutfit tills på lördag och det blev Idas present till mig, TACK BÄSTA! <3 VArför blir det så att man alltid går runt och kollar på kläder som inte är du, men som man tycker är fina? Så typiskt mig iaf, men tillslut blev det bra iaf, 6 minuter innan stängning hahha tajming på hög nivå! Outfiten får ni se på lördag, orkar inte lägga upp nu!

Imorn fyller jag år och då blir det middag hemma hos mig i Håtuna med familjen Sander som gäster(R´s familj). 

Hehe min montage bild

Dag 11 – Mitt syskon.

Jag har ett syskon, en syster som heter Caroline Asp. Hon är 20 år gammal och är just nu i Oslo och jobbar. Jag saknar henne väldigt mycket när hon är borta i Oslo, bara det där att känna att man kan ringa henne när som helst saknar jag. Men jag vet att hon har det bra och hon kommer ju tillbaka någon gång antar jag eller hoppas jag! Imorn fyller jag år och då kommer hon hem och är sedan hemma hela helgen! WOHO :D

Jag och min syster har inte alltid haft den relationen vi har idag. När vi var mindre bråkade vi en del och båda har ju varit inne i den där fjortisperioden osv. Men den relationen vi har idag är guld värd, jag litar på henne och jag vet att hon alltid är ärlig när det gäller något. Hon är en envis, sjävständig och smart. När hon vet vad hon vill gör hon det och gör det ofta väldigt bra! Hon är riktigt nyfiken och vill alltid veta allt om allt och alla.

Många tycker att vi är väldigt lika utseendemässigt vilket jag faktiskt inte alls tycker. 

Hon betyder väldigt mycket för mig, I love you sis! <3


Dum, dummare

MÅSTE ju bara berätta värsta roliga som hände i måndags! Jag och R var i jakan och skulle förbi max och köpa något litet. Vi kommer fram till driven och R beställer 2 stycken Mcchicken jr. Då säger hon i kassan: öh du menar blabla ckicken? Nej Mcchicken jr!! säger R då. Hon ba: Alltså ni har kommit till max, Mcchicken jr är mcdonalds. 

HAHAHHAHHA vi är så jävla fail! Jag blandar fan alltid ihop det där men jag har aldrig gjort en sån här miss! haha


"Ledig"

Vaknar och gör mig iorning, när jag ska sätta mig och äta frukost så smsar Elin och säger att vi inte har vår första lektion..Skönt! Vilket gjorde att jag typ blev ledig idag, har foto men nada to do så bättre att stanna hemma och plugga då ;) Jag och R satte oss och kolla på 2 avsnitt av OC innan han stack iväg på arbetsintervju! GODDILUCKII! Nu ska börja skriva på ett arbete som nog aldrig kommer bli klart... 

Senare idag ska jag och Ida in till stan där jag ska få välja ut vad jag vill ha när jag fyller år :D Imorn späller det, WAKA WAKA! hahha 

Hehe fett söt bild! Sån där hund vill jag ha!! bland annat (a)


Boringblogg.se

Tjaba! Slutade tidigt i skolan idag som alla tisdagar. Jag o Tess drog till jakan för att hitta ett företag som vi kan fotografera åt, hittade nog ett. Sedan var jag kvar och chillade 1 timme för att vänta på min ögonbrynsfärgnings tid ;) hehe blev väl helt ok :s men skönt att slippa fylla i de varje dag! Jaja nu kommer Rickard! Bye <3


Dag 10 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Just nu befinner jag mig i ett fattigt tillstånd i mitt liv så och har därför inte shoppat ordentligt på år och dar. Så om det damp ner 1 mille i min brevlåda så skulle jag dra iväg och shoppa hur mycket som helst! :D Sedan skulle jag självklart resa och spara!




Alla <3 dag

Hola! Jag och R har precis ätit förätt och varmrätt, mumsigt! Han envisades att köpa en ros till mig idag, den där söta saken :) Jag kan inte rå för det men det här med alla <3 dag är ju lite löjligt även fast jag och R gör det lite mysigare än vanligt, men ja det är väl mysigt någonstans. Det är ju dock mest mysigast för de som är i ett förhållande och jobbigt för alla singlar, fast de som är singlar lär ju knappt märka att det är alla <3 dag iof, eller har jag helt fel? hahha japp där fick ni ett sluddrigt inlägg från mig xD Nu ska jag och R åka vidare till han. 

Min fina ros



Dag 9 – Min tro.

Jag tror på ödet, det är min största tro av allt här i livet. Jag tror att det som händer i ens liv, händer av en annledning. Det är mycket i mitt liv som inte hade hänt om det inte vore för ödet.




Dag 8 – Ett ögonblick.

Vem har inte 1000 ögonblick som man bara vill resa tillbaka till? Att välja ett är så sjukt svårt men bara för det så tar jag ett som hände ganska nyligen. Jag och Rickard hade minijul den 22 december och jag fick världens gulligaste julklapp. Den var personlig, väl genomtänkt och perfekt. Jag blev helt tårögd när jag läste på den lilla lappen och bara slängde mig på honom och kramade honom såååå länge. Kommer aldrig glömma den känslan jag fick då. Det är bara så, jag har världens bästa pojkvän! <3

Han är bara bäst liksom <3



Waka waka

Gårkvällen spenderade jag hos Ellan för att fira henne. Vi fick asgod mat och efterrätt, MUMS! Chimmy-chimmy kördes för fulla muggar sedan när lite fler folk rullade in. Askul kväll!

Nu ska jag och R dra oss hem till håban, städa och sedan äta food hos mor och far :) BYE!


Dag 7 – Min bästa vän.

Min bästa vän är en person som jag litar 110 % på och det kan vara för att vi känt varandra hela livet och alltid varit väldigt nära. Jag hälsade till och med på henne på BB, det kallar jag vänskap. Haha anledningen till att jag ens hälsade på henne på BB när jag bara var 3 månader gammal var för att mina föräldrar och hennes föräldrar var kompisar och grannar. Det är tack vare våra föräldrar vi blev kompisar, de liksom tvingade oss att älska varandra, haha nejdå vi har alltid trivts tillsammans, jag och min sjukt envisa vän. Det finns ingen som vet så mycket om mig som du gör och vi kommer aldrig lämna varandra så är det bara, för jag skulle ärligt talat ALDRIG klara mig utan dig gumman.

Att vi bott 100 m ifrån varandra hela våra liv är inte heller något att klaga på direkt! Kan inte säga annat än att jag har haft så tur att jag träffat en vän som du och jag tror fan på ödet alltså. Hade inte ödet funnits hade vi inte träffat varandra. Jag älskar dig Ida Brattström <3

Vi har alltid funnits för varandra




MAT

Tjo! Sitter här och väntar på att maten i min mage ska smälta så jag kan sticka ut och springa ;) Så ska nog sticka snart. Igår hade vi det super mysigt. Alla lagade en rätt var. Tessa gjorde förrätt jag gjorde varmrätt och Elin gjorde efterrätt ;) MUMS! 

Tessas supergoa förrätt!


Min enkla varmrätt


Och av någon annledning så tog jag inte kort på elins cupcakes (men de såg typ ut såhär ;) Hehe


haha jag känner att det här mer och mer börjar bli en matblogg :O haha men nu ska jag spinga bort allt vi år igår ;) bye!


Dag 6 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

VÄRME! Kunna gå lättklädd och inte frysa, kunna ligga på en strand i bikini och sola och spela beachvolleyboll! Kunna gå ut på krogen och inte frysa när man går barbent.


Ge mig VÄRME<3


Vadå snökaos?

Fattade faktiskt absolut ingenting imorse. Vaknade vid åtta av att det är något sjukt irreterande ljud som låter som en hög tickande klocka. Undrar vafan det är som låter men håller bara för öronen och somnar om. Vaknar igen vid typ halv 12 och har fått två sms. R skulle kommit till mig vid typ halv 12 för då slutade han skolan men han smsade och sa att han inte kommer till skolan pga dåligt väder. Sedan smsar Tessa och frågar om jag ska till skolan och sedan Elin samma sak. Jag som bara låg i sängen och inte hade kollat ut genom fönstret fattade ju nada vad tusen alla snackade om. Men sedan förstod jag iaf efter att ha tittat ut och gott in på fb xD och det tickande ljudet var en grej vid fönstret som slog mot fönstret eftersom det blåste så mycket (japp det kommer in luft vid sidan av mina fönster). Hej jag gillar att säga ordet fönster! FÖNSTER FÖNSTER FÖNSTER..

Så det blev att vara hemma idag som resten av ubg. Vem klagar? ;) Och nu är det sol och jättefint väder :s skumt det där! Japp ikväll bliä som sagt tjejkväll! niceinice ska nog säga att de kan komma snart, måste bara piggna till lite först (a) 


I wanna love you and treat you right

Är med bästa ida just nu :D Vi har ätit TOTRELLINI idag :D så gott! Och sedan har vi pratat om hur mycket som helst! HAHA hej Jennifer 5 år xD

Imorn börjar jag 13.15 som alltid på fredagar, så soft! Dock är det redovisning vilket kanske inte är min specialitet, men men. Bara att gilla läget. Efter skolan blir det fredagsmys med Elin o Tess! Nice <3

Så fin bild <3

weheartit


Dag 5 – Vad är kärlek.

Ja vad är kärlek? Skulle du fråga 10 personer den här frågan skulle du nog få 10 olika svar. De flesta definierar kärlek på olika sätt. Det kan vara kärlek till en vän, en släkting, ett husdjur eller till en kille/tjej. Men kärlek FÖR MIG är när man kan kolla in i någons ögon och verkligen känna något när man gör det eller när man känner saknad till någon. Helt enkelt när man känner det där lilla EXTRA. Det är kärlek för mig.

Kärlek <3

There´s a reason why we met

Ojojoj vad jag inte hinner med att sitta vid datorn nu för tiden :O haha vart tar all tid vägen? Ska om ca 4 min dra iväg till R och sen sova där, kan inte sova utan honom nu för tiden, alltså serisöt jag kan inte sova då :s stört!

Idag har jag iaf vart och sökt massa jobb i jakan. Köpte även en present till en vän som ska firas i helgen och lite smink till mig själv. Sen apoteket, ica, hem. 

Stack ut och sprang, kom hem och körde styrka. Sedan mat, dusch och voila here I am ;) Nej fan städat har jag gjort också! Får nämligen fin besök imorn :) haha nej nu måste jag kila bye <3

weheartit


Dag 4 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är helt klart SOMMARN! Vem älskar inte att gå runt i shorts och korta klänningar, känna glädjen i luften, ha mysiga grillkvällar, underbara ute kvällar då man inte fryser när man ska hem? Alla är glada när det är sommar, det finns inte lika mycket problem och man umgås mycket mera då! Sommar är bäst så är det bara!

Härliga sommar <3

Dag 3 – Mina föräldrar.

Mina föräldrar heter Yvonne och Lasse Asp och är två helt underbara människor som alltid varit där för mig. Trott på mig och stöttat mig i allt! Mamma jobbar inom friskvård på akademiska sjukhuset och pappa har ett eget måleri företag. De är sportar mycket och har alltid älskat att röra på sig, vilket jag har haft stor nytta utav i livet. Mamma och jag har exakt samma humor och det är pappa som alltid oss att skratta. Det är jobbigt att inte få träffa de varje dag nu när jag bor själv. Jag säger bara till alla de som bor hemma: Ta vara på de tillfällen med era underbara föräldrar, för jag LOVAR att du kommer sakna det jättemycket sen när du flyttat hemifrån! 

Mamma och pappa ni är underbara, jag älskar er så mycket <3

Dag 2 – Min första kärlek.

Jag började skriva om R här men jag hade faktiskt en pojkvän i 6 års som hette Lukas. Vi var dödskära i varandra, vilket på den tiden betydde att vi gillade att leka tillsammans och han gillade att äta mitt hår typ, haha. Men vi gillade faktiskt varandra på riktigt och vi var ”tillsammans” nästan hela tiden från 1 till 5an, haha ni kan ju tänka er på vilken nivå det var men det var iaf min första kärlek.

Eftersom jag började skriva om R här så vill jag ju nästan berätta om honom också (a). Vi träffades på en kristen skidresa upp till Åre (nej är inte kristen men det var en skidresa för bra pris). Vi hade tidigare gått i samma skola i 3 år. Det roliga var att Rickard och hans kompisar hade rummet precis bredvid oss så det var ganska naturligt att vi började umgås. När jag och min kompis Ida började umgås med dem visste jag direkt att han skulle bli min. Och det blev han och nu är vi hur lyckliga som helst.

Mitt kärlekstips är helt klart att åka på ett skidläger eller läger över huvudtaget. Har man tur så kan man träffa sin framtida man ;) You never know!


Dead

Är helt slut! Sitter bara här och tar det lugnt nu, jag älskar att träna direkt efter skolan för då kan man bara ta det lugn hela kvällen sen! Me like. Väntar på min underbara prins som borde komma hit snart. När han kommer så blir det OC, bäst <3 


I keep on running

Gaaah fryser som tusan men ändå är jag jätte svettig efter dagens springrunda, måste dusch och det är nu! Sedan ska jag laga mat ;) Idag blir det någon lövbiffgrej med kos kos eller hur det nu stavas. En ny rätt så hoppas den är god! Nej dusch asså, bye <3

Dag 1 – Presentera mig själv.


Jag heter Jennifer Asp och är 18 år (snart 19). Jag är uppvuxen i en by ute på landet tillsammans med min mamma, pappa och syster. Kommunikationerna där ute är urusla och det är 1 mil till Bålsta, 1 mil till Bro och ungefär 2,5 mil till kungsängen där jag går tredje året i gymnasiet. Jag går media/sam på Upplands-Bro gymnasiet och till vår tar jag alltså studenten, vilket kommer bli så sjukt najs!

Har spelat fotboll sen jag var typ 5 (?) men har tagit ett uppehåll just nu och tycker det är väldigt skönt.

Jag har världens bästa vänner och pojkvän. Min pojkvän, Rickard och jag har i slutet på februari varit tillsammans i 3 år. Kan inte ens förstå att det gått så fort, älskar honom så mycket!

I oktober flyttade min syrra till Oslo för att jobba, vilket gjorde att någon måste bo i hennes 1a i Kungsängen och japp där bor jag nu. För mig var det ett stort steg att flytta hemifrån. Samtidigt som det är helt underbart att ha det så nära till skolan och aldrig behöva tänka på hur man ska komma till skolan är det trist att inte kunna ha sina underbara föräldrar där varje dag.

Det var lite kort om mig.


Som så många andra..

...tänkte jag och börja med den här listan.

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.

Dag 3 – Mina föräldrar.

Dag 4 – Min favorit årstid och varför.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 11 – Mitt syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 21 – Min favorit film.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Min favorit årstid och varför. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – En riktigt bra låt. 
Dag 30 – Min favorithögtid.




And finally found my way

Här har jag inte hängt sen i fredags ;) Har haft fullt upp som vanligt och inte velat vara o social och sitta vid datorn (a) I fredags vare fest hos min boyfirend och jag hade askul! men några var partypoopers men så är det väl alltid, i guess.. haha 

Lördagen blev chill med middag hos mina parenteser och sedan hem till R för att bli feta. Melodifestivalen såklart och sedan Freaky Friday som gick på 5an eller nåt! Så skön film. 


Fast update

Gå upp, vårcentralen, peja 150 kr för 10 minuter där, hem, träna, äta, kolla film, sminka mig! NU: handla, hem till R och städa och göra fint, laga god mat, sen: PARTY!

http://weheartit.com/

I'm strong and I'm sure there's a fire in us

Hej hej sitter här i R´s badrum och väntar på att han ska duscha klart ;)

Ikväll har jag haft en mysig tjejkväll med Elin o Tess :) Vi kollade på 2 filmer, åt goa sallader och andra goa saker.
Imorn ska jag och Tessa iväg och fota barn till vårt projektarbete (om nu vädret tillåter). Sedan på kvällen blirä party ;) NAJS! 

Kommissarie Spräck var askul, men det var många gånger man ba: haha vafan vad är det här för film xD 
Going the distance var en mysig tjejfilm som jag älskar haha :)

Boy, I believe in us

Varför känner jag mig så tom när du inte är här? 
Kan man verkligen inte klara en dag utan dig?
Är det moraliskt möjligt att vara såhär kär?
Tydligen, det låter som detta är något negativt och så menar jag absolut inte!
Det är bara så jobbigt att inte få ha dig här varje sekund.
Att inte alltid få komma hem till dig efter en jobbig dag
att inte alltid få somna i dina underbara famn.
Fattar verkligen inte varför jag ens klagar,
men just i detta tillfälle så är saknaden efter dig enorm.
Jag älskar dig <3




Sallad in my heart

Mums på min middag :D


I found a man I can trust

Hej idag har det varit en sån där dryg dag eller vad man ska säga. Vaknade upp och var astrött, snozade ett antal gången och hör R mumla ska vi skita i natur? Ja ba nej lägg av nu den är viktig. Jag går TILLSLUT upp men känner på mig att läraren är sjuk eller något så jag hämtar datorn och kollar hemsidan, står ingenting. Då är det bara gilla läget även fast jag var så trött.

Kommer ner till skolan går förbi vår infoskärm och ser då att vår lärare är hemma med sjukt barn!!! Vaaafaaaaan! Fatta hur lack jag blev! Jag som hade känt på mig det och till och med kollade, men nej då är så sjukt sega..suck! Kan vi bara införskaffa sms-tekniken? Skulle vara så sjukt najs, vi lever ändå i 2011.

MEN jag och R drog hem igen sen och jag la mig och sov i 2 timmar, SKÖNT! Vi delade på en fryst pizza och drog ut i solen ett tag! Så himla skönt väder idag alltså, vill verkligen bara ha SOMMAR nu!

Hur najs är inte det här liksom!?
weheartit

Awesome

Hola! R är här och han är på topp xD haha herregud gullet! Nu ska sätta oss och äta framför OC, tacopaj, MUMS! 

Har köpt D-vitaminer idag på apoteket som jag hoppas är bra!

 

 


RSS 2.0