DH finns ute :o

Sho! Nu har jag varit nere och ätit god mat! gick upp för att syrran kläckte ur sig att DH finns ute! :o 4 avsnitt! kommer ligga och streck kolla hela natten :D skulle väldigt gärna vara med R nu men kommer nog inte kunna vara med han på ett bra tag framöver..snyft. Men men det löser vi väl på något sätt :) Nu är det DH som gäller! Tuddellu <3

Visst det är fett drygt med kyla men fan va mycket fina bilder man kan ta!

20100131

Har verkligen inte hunnit blogga den här helgen, har gjort grejer hela tiden känns det som :P och nu kan jag egentligen inte heller det men tänkte bara säga att jag hade en jätte mysig och trevlig kväll hos Mimmi igår mycket roligt folk och väldigt mysig stämmning med god mat.

Just nu har vi en uppgift som är helt valfi ellerr jag väljer att göra den nu iaf och jag ska fota Onaturliga saker och så fotade jag hästarna ute vid oss och så lyckades jag fånga hästen precis när den "lipa" ahhaha jag garvar ihjäl mig varje gång jag ser den!

 

Nej nu ska jag ner o va social, min syrra är på besök :) Tuddellu<3

You are my fire

Tjoho! Sitter hemma hos Rickard och har precis kollat in recept på kladdkaka som vi ska göra sen ;) mums!
hihi vet inte riktigt vad jag ska skriva idag men aa hade typ ingen foto idag, var bara där och låna kamera sen fick man dra och fota. Men satt kvar till typ 3 ändå och hjälpte Elin med photoshop :D var nog inte till så stor hjälp men, hihi. Imorn ska jag hem till mimmi som fyller 17 och fira den lilla tösen :) ska bli riktigt kul.

Nej nu går jag ner och äter något, är fett hungrig :o Det var liksom fisk i skolan idag!? PÅ en fucking fredag? de har fört in något skit att de ska ha fisk 2 ggr i veckan varannan vecka. Men grejen är att det som du bjuder på kan inte ens kvalificeras som fisk så vad är då grejen med att ha det 2 ggr i veckan?
Don´t get it.

Love is my drug

Hoooollla! Jag är hur trött som helst och ska snart sussa! Fast jag vill så gärna kolla på oth :s kanske går och lägger mig o gör det ändå :D Imorn så åker jag till elin innan skolan och sminkar mig och skit där eftersom mina bussar inte går så ofta så pallar liksom inte stanna i skolan i evigheter innan alla andra kommer. Najs najs!
Har typ suttit vid photoshop hela dagen för att få till en bra header, men blir aldrig nöjd eftersom jag inte är så duktig på att få till det som jag vill + att jag inte vet vad hur jag vill ha det xD

Drog hem från sista lektionen idag för att jag inte mådde bra :( stackars mig. Haha Jag och R firar 23 månader idag, vilket vi inte ens visste (a) Äsch detaljer detaljer men närsta månad lovar jag att jag kommer ihåg det för då firar vi nämligen 2 år! 2 FUCKING ÅR! shiit asså xD hahhah Älskar han lika mycket fortfarande, min lilla plutt. Tack för en helt underbar dag igår också, Åh va jag älskar dig! Puss o Kram, Tuddellu <3

hihi jag dör vad söt!

.

Sho! Först ska jag bara säga att "Snabba Cash" var fett bra! :) fast ganska brutal satt och gömde bakom elin xD hahah. Sov sedan hos rickiii.

Idag så var det öppet hus i skolan så vi var tvunga att stanna kvar till typ 6 men jag drog vid kvart i 5 för jag mådde skiit och sen så hade vi ändå inget att göra. Kollade även på filmen "Hancook" på rörlig bilden, den är faktiskt ganska skoj, Will Smith är ju kung så ;) hihi Känns lite kul när jag och elin satt med rickard och hans polare och de ba: Aa när böjar fysiken då? asså åh jag pallar inte. Och så sitter man där och ba: Åh när börjar vår rörlig bild då ;) fett kul det ska bli typ hahah JAG ÄLSKAR MEDIA!

Rickard har hjälpt mig med matten i flera timmar idag, usch vet inte om jag blev så jättemycket klokare, det är fett svårt!! usch usch och jag som ändå fått VG på de 2 sista provet :) hmm det är väl bara fortsätta försöka.
Men Tack så himla mycket älskling, Du Är Bäst! <3

Men nu ska jag mysa med pöjken min, hare bröö! Tudddellu <3

Najs film på najs lektion. 

Godnatt

Fy vad klockan går fort när man redigerar bilder :D hahah men nu är det dags att sova! Tuddellu <3


I´will try

Träningen gick sådär idag antar att det var för att jag mår som jag mår, sitter verkligen och håller tummarna att jag inte ska bli sjuk tills imorn! Det verkar ganska jätte klart att vi ska få vår gamla Håbro tränare till kungsängen, vilket jag är så sjukt jävla glad för! :D Men det gäller ju att man har ett lag då och det är väl det som är frågan :/ Hatar sånt här, det här är min tredje klubb och jag har redan varit med om en nerläggning, vill inte vara med om det igen för då vet jag inte vart jag ska ta vägen :I så får helt enkelt hålla tummarna för att det inte blir så :)

Början kvart över 12 imorn och har en lektion, najs or what? Sen ska jag och Elin till kista och se "Snabba Cash" Fett skoj!
Så imorn kommer jag sitta och dregla åt Joel Kinneman ;)


Kvällens låt

Låten Toy soldiers av Martika är en låt som går ganska mycket på min spotify lista nu. De flesta känner nog mer igen eminems version av denna låt "Like toy soldiers". Fast Martikas version är faktiskt grymt skön i refrängerna, lyssna själva.


Prutt & Puss

Jag och R såg som sagt Avatar igår, den var sjukt bra :o ja jag är förvånad, visst att den har fått asbra kritik av alla men jag trodde verkligen inte att det skulle vara en film för mig. Men jag tyckte verkligen jättemycket om den! Helmysig film om man nu kan säga så. Första gången jag såg i 3D också det var lite specielt, ibörjan var det fett jobbigt men sen gick det bra!

Hahah vi dansa fett mongo dans på idrotten, typ folkdans och skit eller det var nog inte folkdans men det känndes som det,haha.

Mår fortfarande lite sådär, men tänkte att jag ändå skulle träna :D det kan ju bli bättre! Sen är de där träningarna så roliga så man vill liksom inte missa.

                            Hihi jag och Rickard i våra 3D glasögon :D


Stan+bio med älskling <3

Hallllllåå! Har precis hjälpt ida med att göra en affisch till en välgörenhetskonsert i skolan och snart ska jag ner och äta och sedan fara iväg till stan med Rickard. Vi ska shoppa lite och sen ska vi se avatar i 3D, såklart ;)

Om jag har otur kommer jag till skolan såhär imorn :O


I told you to be kind

Yoo! Sitter här all alone en lördagskväll :o har nog inte hänt på år och dar! Men ska iväg till ida om några timmar så kommer inte vara själv hela kvällen. Känns ändå ganska skönt för jag är inte helt på topp, känns som jag kommer bli sjuk :( men nej det ska jag väl klara mig ifån, I hope. Sitter här nu och magen kurrar som tusan!  usch usch hoppas det blir nå go maat! (a)

Nu ska jag kolla runt lite efter snygga kavajer, have a good life! Tuddellu <3


Hola

Godmorgon alla 7 sovare :) sitter hemma hos rickard och har typ varit vaken sen kvart över nio :O och kunde inte somna om :s ja så here I am.

Igår var jag och elin i stan och elin köpte massor med saker och jag köpte 2 tröjor och prsent till mimmi som fyller år nästa vecka :) Hittade även en snygg jeans jacka och en annan snygg klocka som jag ska önska mig när jag fyller år! :) Åh jag åt sushi igår också, mmmmmm så gott det var!
När vi kom hem från stan så åkte jag till rickard och vi kollade på "Sommaren med göran"! Hahah fett sköön film alltså!

Vi skulle ha kollat på "snabba cach" igår också men eftersom den är så poppis så fanns det självklart inga biljetter.. så vi ska kolla på den på typ tisdag istället! Vill verkligen se den. På söndag ska jag och rickard kolla på "Avatar", hahah det är så kul för jag var fett anti den när den kom ut men sen sa alla som såg den att den var jättebra så då måste man ju ge den en chans! jaja nu ska jag gå och lägga mig hos rickard igen, see ya later! Tuddellu <3


Skumma drömmar..

Detta inlägg är ingenting för dig Rickard!

hahah alltså vad är det för fel på mig? drömer ständigt om idol erik! och jag kan inte förstå varför!? det är inte direkt så att jag är besatt utav honom liksom, lyssnar inte ens på han just nu :s dock kom jag på idag att jag läser hans blogg men ofta det är därför.. det är inte heller så att jag bara drömmer att han dyker upp i min dröm utan att jag har värsta seriösa förhållandet med honom! hahahah shiit vad fan är det här. inatt så sa jag I MIN DRÖM till ida: "jag vill liksom bara ha sex med honom, jag vill bara se hans härliga kropp" hahahha jag dööör xD allt är så sjukt komiskt!

SLUTA BESÖKA MINA DRÖMMAR! xD

 


Älskar han <3



She loves him more, he loves her more
Seems like they aint ever let each other go
Laughing and kissin'
It's a match made in heaven


brrrr..

Ska snart sätta mig och redigera lite lumobilder. Hade i princip bara engelska idag sedan gick min fotolärare bertil igenom hur man gör lumobilder sen fick jag dra hem. Fast jag åkte till elin och hängde där några timmar :)
Sitter här med mössa, halsduk, fleeströja och täcke! hahah ja jag fryser sjukt mycket..


Godnatt?

Jaa vad ska man säga jag är sjukt trött så det känns som jag har feber men ändå sitter jag här uppe, men jaa det går liksom inte att sova, har för mycket tankar i huvudet..Hej Ida kom hit! haha nej men ville bara säga det tror ja, hahah måste typ sova nu.. hmm suck. Ska bara lyssna lite på den här låten.


Älskling

Känner att jag måste uppmärksamma min älskling som ligger hemma och är riktigt sjuk, stackars pluttis! Älskar dig gubben, krya på dig <3


Follow me and you will never have to wish again

Jaja åkte till skolan till kvart över 12 och kommer dit och det är helt jävla mega dött på media. Jag och tess ba jahopp ingen klassgrej hade vi iaf och knappt någon foto B.. suck. men jag sjöng iaf idag istället för igår så det var iaf lite mening med att komma men kunde lika gärna varit hemma hela dagen, men men + poäng hos läraren iaf. Som förövrigt är fett förvirrade, haha.

Gaaaah jag vill flytta! Nu helst jag pallar verkligen inte bo här ute längre! Har bott här alldeles för länge.. usch spyr snart på detta ställe och på 557an och de äckligt långa vägarna hem och till skolan.. blää.

Har vart duktig och tränat idag, känner mig stolt.

Sitter här och lyssnar på en helt underbar man med fin röst bra texter och rätt "sväng" i låtarna.. aaaaah jag döör. 

I got misty eyes as they said farewell

Någonting står inte rätt till när man gillar en låt om eldflugor xD fast grejen är att den är inte särskillt bra egentligen men ändå är det den låten jag lyssnar på om och om igen (?) Och det är inte så att man gillar texten direkt för det är fett skum xD haha lyssna själva.


Mongo

Godmorgon alla monster diggare ;) Själv har man då inte åkt till skolan än eftersom jag börjar 12.15! mohahah och till råga på det så har jag bara en lektion och det är foto. Vet att ni är avundsjuka ;) Idag ska jag träna när jag kommer hem! Skriver det här så att jag inte kan backa ur..igen. hahah nej men ha en bra dag allihopa! Tuddeellu <3


You would not believe your eyes

inatt har man då sovit skit dåligt + att det tog evigheter för mig att somna.. Varför? jo för jag var rädd jag var så sjukt jävla rädd så att jag inte kunde sova. Började till och med "svettas" och fick svårt och andas pulsen gick upp och skit för att jag var så rädd..

Det började med att jag var ensam hemma hela dagen(hatar att vara ensam) runt 6 på kvällen så hör jag ett skott som låter precis som ett jävla pistolskott. Hundarna utanför börjar skälla som galningar, jag springer ner och låser dörren. Hej och där var min kväll förstörd, fyfaan va rädd jag blev! Och ville inget annat än att ha sällskap. Men tappert satte jag mig och försökte kolla på film vilket gick halvbra eftersom jag typ stoppa varannan sekund för att jag tyckte jag hörde något.

Såhär höll jag på ungefär hela kvällen och skrämde upp mig själv och när jag skulle sova i mitt sjukt jättesvarta rum så föll allt, jag trodde att en mördare, en inbrottstjuv, ett spöke, ett monster,en dvärj ja va fan som helst skulle komma och döda mig och min familj.. alltså usch vad jag hatar när det blir sådär.
* Hatar att vara själv! (om det inte bara handlar om 1-2 timmar då kan det vara skönt)
* Hatar mörker!
* Hatar skräckfilmer!
______________________________________________________________

Jaja back to reality idag var en sköön dag började 10 slutade halv 3 älskar sånna dagar :) imorn börjar jag kvart över 12 och det är ju inte heller fel ;)
Ikväll är det träning/möte om hur det blir med lagets framtid, får se hur det går.
Hahhaha idag körde vi hockey på idrotten, alltså jag dör..fyfan va dålig jag var och blöt blev jag eftersom jag ramlade hela tiden! Tror ingen ramla så mycket som jag eller möjligtvis shane då men det var bara för att vi offra oss så mycket för vår lag som förövrigt vann ;) haha jag gjorde 2 mål! så stolt :D

Bild från min och Rickards 1 års dag, när vi bla åkte skridskor i kungsträgården.


Tv3

Bara jag som kollar på blåsningen? haha fett kul att det kommit tillbaka igen :D så sjukt kul!

Sunday

Igår åkte jag, Tessa, Ida och Elin till stan för att äta..på max. haah japp men det var trevligt vi åt sen satt vi kvar och snacka tills jag fick sittsår i rumpan och då gick vi..  sorry tessa att jag inte camade med dig igår men det blev ju lite ändringar, men hoppas verkligen att du förlåter mig :’( (a)
Denna bild sammanfattar vår kväll :)


Har inte haft något internet på hela dagen från och med nu, kul kul. så drygt eftersom det bara var en knapp som var in tyckt som inte skulle vart det, hahah känner mig lite blåst.. men roade mig med att kolla på "Marley and me" och den var ju bara för sööt och sjukt sorglig. Rekomenderar de som inte sett den att se den.


Förhållande grej

Vad heter ni? Jennifer & Rickard
Hur träffades ni? Uppe i åre
Hur länge har ni varit tillsammans? 2 år i slutat av februari
Är ni förlovade? Neej!
Är Ni Gifta? Neeej!
Bor ni ihop? Nej, men jag vill (a)
Har ni barn? Nej absolut inte!
Har båda körkort? Nope, men snart så!
Kommer du ihåg er första kyss? Hahah oja xD
Vem sa "Jag älskar dig" först? Rickii
Vem är äldst? Jag, en månad ;)
Vilka stjärntecken är ni? Vattuman/fisk
Vem fyller först på året? Jag
Vem är längst?
Jag, 1 cm
Vem sjunger bäst? Mohahh jag
Håller ni i handen på stan? Jaa
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej men vi visste vem den andre va.
Vad har ni gemensamt? Båda älskar varandra och att spela fotboll.
Blev du kär i första ögonkastet? Neej (a)
Har ni någon speciell låt? Vi har många som påminner om olika stunder.
Har ni stora framtidsplaner? Nej, vi tar allt som det kommer.
Har ni gråtit i varandras armar?  Ja
Har ni varit utomlands tillammans? Nej
Vilket är ert bästa minne? När bara jag o han var i Göteborg tillsammans.
Vem lagar bäst mat? Haha Rickard, jag lagar sällan mat :D
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Vi träffas nästan aldrig på vardagarna.
Ger ni varandra alltid en puss när ni träffas? Jaa
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nope eller det beror på om 1,5 mil är långt? Ringer eller SMS:ar ni mest? Både och.
Vilken är hans finaste kroppsdel? Hela han är fin:) älskar hans ögon men det kanske inte är kroppsdel? xD
Brukar nån av er prata i sömnen? Neej


Tuddellu <3

Nu drar jag! See ya ;)


Maat

Nej gud va hungrig jag är :O dags för lunch! Tuddelu <3

Älsklingen <3


Need your help (a)

Vilken klocka är finast?


Your voice is all I hear

Jag sitter här hemma eftersom jag FÖRSOV mig imorse och det händer aldrig kan jag säga men missade ändå inget på den lektionen jag hade eftersom jag var klar med allt. hahah fy vad jag har träningsverk från igår! inte för att det var särskilt jobbigt men jag har ju inte tränat på ett tag så ;)

Vid halv fem tar jag en buss till kungsängen och tar mig sedan vidare hem till min älskling. Åh vad jag vill vara med han just nu :) love you boy! <3

Igår bara dog min mobil och sen funkade den igen :O den är så sjuk! den stängs av HELA TIDEN! asjobbigt men jag ska önska mig en mobil när jag fyller år :D  hihi jag vill fylla 18 nu!

Min söta fina brutta från nyår :) <3


Tränings dags

Nu ska jag iväg och träna cirkelpass! Ska bli så skönt att röra på sig, hoppas jag inte kommer känna av min huvudverk! Tuddellu <3


You don't have to make this mistake

Alltså jag förstår inte vad det är med mitt huvud.. har haft så sjukt ont i huvudet i 3 dagar nu och det hjälper inte om jag tar en tablett :( låg nyss på spikmattan ett tag och tänkte att det kanske kunde hjälpa men det resulterade bara till att jag blev trött fick mer ont i huvudet och somnade, hahaha lite komiskt att jag faktiskt somnade på en spikmatta xD det jobbiga är att jag har massa plugg som jag MÅSTE göra men jag orkar seriöst inte koncentrera mig. men men det är väl bara bita i det sura äpplet..

Imorn börjar jag kvart över 10 och får säkert sluta runt 11 känns sjukt lockande att lägga sig och sova bort min huvudverk istället men får väl se vad jag känner för.

Idag konstaterade jag och tessa än en gång att killar är svin (bortsett från min underbara pojkvän då). Nej men faktiskt, det är asmånga killar runt om mig som är svin mot sina flickvänner och jag fattar inte vad de tror med det hela.. suck jag är så sjukt glad att jag träffat en snäll pojke för det verkar fan inte finnas många sånna där ute.. ja men nu måste jag skriva klart om Rattfylleri och börja med George Washington! Tuddellu <3

Hihi jag och mimmi på nyår <3

Ingen kan förstå min ilska..

Alltså vad fan är grejen med folk? Fick reda på en grej imorse som gjorde mig så himla sur som jag gått runt och tänkt på i princip hela dagen. Min kompis blev sårad pågrund utav detta och hela grejen hade inte ens behövt skett så som den gjorde! Jag är så himla sur och arg och jag vill bara gå fram till en person som sårat min vän så mycket! Finns här för dig! <3

Mums!

Tror seriöst att jag är käär! Nu när inte R är hemma får han skylla sig själv att jag drägglar över andra snyggingar ;) Cam Gigandet säger jag bara! SLURP


Alone at Rickard´s

Sitter här hemma hos rickard med kasper i knät, han är ju bra sööt han ska alltid hålla mig sällskap :) R drog nyss på träning så nu är man ensam kvar då. haha nej men måste ju ändå plugga så ska nog börja skriva på min körkortsteori grej så den blir klar tills på söndag.

Hade som sagt fotoprov idag och jag borde iaf få G men vad vet jag, gjorde mitt bästa iaf. Och imorn är det matte prov, tror att jag är me på noterna där iaf, hope so! ska bli så himla underbart att få tillbaka Inkan i matte nästa vecka :D Jada jada imorn blir nog en hyffsad skön dag, veckan har gott sjukt fort btw :O redan torsdag imorn liksom, me like. jaja Tudeeellu <3

GE MIG!

Vill så ha en iphone, synd att den är så sjukt dyr och att man måste låsa upp den om man vill ha comviq...


Pain

Japp och så sitter man är med typ massvis med plugg man måste göra och asont i huvudet..suck. och nej jag orkar inte. Man pallar ju om det typ bara är lite grejer man ska göra men när det är typ hur mycket som helst så orkar man inte + att jag ändå kommer få IG på foto provet imorn hur mycket jag än pluggar.. och Jag som har MVG, nej usch.

Jaja har huvudverken tar över så pallar inte skriva mer + att jag måste läsa massa skiit, woho. Positiv? fan heller!


Keep holding on

hate hate hate on sunday´s! eller iaf nu när man ska till skolan imorn.. jag pallar inte, men som tur är kommer jag få så sjukt mycket skönare schema nu så det underlättar ju en hel del!
Kollade schemat nu och det kommer vara helt underbart ju :D hahha bara torsdagar som kommer vara "jobbiga". börar 10 3 ggr i veckan, me like! 

Är så sjukt fest sugen, skumt hahah bara för att jag och ida snacka om massa igår. Just nu sitter jag och snackar med en från gamla klassen om att vi verkligen ska försöka fixa klassåterträff och ha typ feta festen! det skulle vara så sjukt kul, men vi får väl se hur det blir med det någon måste ta tag i det :P

Aja nu ska jag ner och äta sen ska jag lägga mig och plugga lite... Tuddelu <3

Svårt att vänja sig bort med att inte få vara i din närhet hela tiden nu..
Älskar dig älskling <3

Idre 2010

Sho long time no see ;) sitter här sista dagen i vår stuga i idre, vi ska snart äta middag och sedan blir det mys framför tven med let´s dance. Diggar inte det särskillt mycket men nu känns det naturligt att sitta alla och kolla :)

Vinterkräksjukan har man fått också,woho! nej inte kul att få det här men what to do? Först fick jag den och sedan fick alla i omgånger, men jag fick den värsta, woho x2! De som inte fått den än är lilla robin och Rickard så man får ju hoppas att de klarar sig så att de inte behöver sitta och "sola" i bilen. hahha tror ni kan lista ut vad sola betyder, liten intern grej att kalla det så. 2 av 8 stycken har alltså klarat sig :s äcklig grej det där!

Skider har vi åkt så gott det går men kallt har det varit så det har blivit många svängar till stugan, tur att den låg hyfsat nära backen. Jada jada imorn kommer jag hem och då vill jag ha sommar. okej kanske inte då men så fort det går.. lesnat på kylan nu. Tuddellu <3

En fin liten vinterbild från Idre.


Gott nytt år allesammans!

Japp och så var det ett nytt år! Nyår firades i kungsängen på några ställen ;p det blev lyckat förutom några insidenter.. hihi hade naglar eller har naglar fortfarande iof xD det är iaf första gången :O och det är fett svårt att skriva sms :o har inte lärt mig det än.. hmm men det kommer väl i guess.

Mina(rosa) och idas(svarta) naglar. hihi är så himla nöjd! Tack Mimmi! <3


Fina vi! ;)


Imorn är det idre som gäller :D ska bli så jäklans roligt! Min familj min mosters familj och Rickard :) kommer bli så himla mysigt. Jag och rickard har laddat upp med massor med filmer som vi kan kolla påvägen dit och hem och i idre ;D Yäj! jaja nu måste jag packa! Tuddellu <3

RSS 2.0