Promenad

Åh det var så sjukt mysigt! Vid typ 21 igår så gick jag och rickard ut och gick. Det var asskönt i luften och jättemysigt! Vi gick till en lekpark och gungade xD hihi kändes som om det var sommar! :( skulle inte sitta fel.

Kul o gunga!


Som om man var 5 igen ;)


Min snygging, bara min! <3


Haha xD


You make me smile

Åh jag har så mycket tankar jag vill skriva ut just nu men ska nog vänta tills imorn så jag vet om det är någon chans att ens hoppas på det, känns onödigt att skriva det här annars för då blir jag bara besviken sen liksom. Jag kan liksom aldrig ta det lugnt med detta i mitt huvud, kan liksom inte sluta tänka. Mår fan inte bra av att inte få veta :( Vill det så himla mycket, ni förstår inte!! Nyfikna? ;)

Måste tacka min älskling för igår! Jag filmade honom till ett repotage som jag ska ha i skolan, tror det kan bli askul! hahah :D tog ett tag bara men det där var den västa delen så hoppas att det andra går fortare :) Vill bara sätta mig och redigera nu nu nu! Så ska det vara! hihi.

Efter skolan idag åkte jag med carro till båsta för att hålla henne sällskap, men jag köpte ett par skor som kommer vara asbra att ha i sommar och i GREKLAND! Jag ska nog dock ha de i skolan nu varje dag för att mina tofflor tar död på mig och jag måste ha skor utan tå pågrund av min bajstå.. suck!

Skorna! men kan man verkligen ha de här med strumpor i? :O kan ju inte gå barfota liksom..


Fick våra overaller idag ;D fett mysiga!

Long time no see

Har inte riktigt orkat lägga min energi på bloggen den här veckan. Inatt drömde jag västa mardrömmen!
Jag och 2 kompisar var på bro station och skulle åka in mot stan. Det var kväll och mina kompisar gick före mig, helt plötsligt så får jag ögonkontakt med kille1 som är i 30 års ålder ungefär, han blir sur och går fram till mig. Det visar sig att han har en pistol! Sedan kommer det 2 killar 30 m ifrån oss. Kille1 skjuter runt omkring sig och jag får skott i magen för att han inte tänker på vart han hade pistolen när han sköt..mina kompisar hade redan gått in i tåget och märkte allting när de satt sig ner. Det sista jag kommer ihåg att jag tänkte var, nu kommer jag dö. Och så vaknar jag av att alice river mig i ansiktet? :S werd! Läskig dröm iaf.. 

Igår hade vi lagfest hos 2 stycken i laget, väldigt skoj! Slutade på mp, som var helt okej :) Frågar är, vad händer idag? :s
Jaja blir väl något lugnt antar jag :) Min tå bli aldig bra! Jag döör. Igår hade jag jumpadojer för första gången på år och dar och när jag sedan kommer hem så har den börjat blöda och fått någon jävla blåsa och blivit mer svullen!? va är grejen? Ska jag behöva gå med tofflor hela livet eller :( jada jada, Tuddellu <3

prytt

Hahah jag och R är så roliga vi vaknade upp klockan 9 och hade då sovit i 2 timmar xD haha så kommer inte bli så lätt att somna ikväll, men men det är bara vara uppe liksom. Vi var och solade efter skolan idag, antar att det var därför vi blev så trötta. Jaja Tudddelu <3

korta inlägg på G

Idag har jag bakat en kladdkaka! :D och nu ska jag övningsköra till bålsta ;) Tuddellu <3

Mitt hjärtegull

JAG ÄLSKAR MIN NYA MOBIL! så ville bara säga det :) nu ska jag vara duktig och plugga! Tudddellu <3


Last night

Hola, lagom sliten efter festen igår även fast jag inte drack något! Men sjukt kul var det och mina fötter gör fortfarande ont, men fan det hör till ;) Vill tacka alla för en grym kväll! Och ett extra tack till Elin, Mimmi och Jonas som hjälpte till o städa, väldigt snällt :)

Igår valde jag även ut en mobil! Fick ju det av mina päron när jag fyllde är så det blev tillslut en Samsung Monte! Och jag vill bara ha den nu nu nu, men syrran har den så får den inte förän ikväll.. Abbuuahhuu

Snart är du min! (älskar baksidan xD)


Back to reality

Jaa ni vart ska man börja?
Var ju på samarnas studentskiva i onsdags som var grymt rolig! Har ju haft en liten jobbig tå men den var faktiskt bra i onsdags så klackarna åkte på och dansade hela natten! Syrran kom som en hjälte och hämtade mig vid 2 så var i säng vid 3, vilket var mycket skönt! Kom till skolan dagen efter vid 9 och gick hela dagen till 5, lagom sliten var man ju då och ville bara hem till sängen! men nej först upp till kommunen i kungsänen och sedan till polisen i bålsta.

När jag äntligen kom hem och tog av mig mina kläder för att sedan lägga mig i sängen såg jag att min tå var jättesvullen och även hela foten + att hela benet var rött. Jag visade det för mor och hon ringde sjukvårdsupplysningen och de sa att vi skulle åka direkt in till danderyd, eftersom det kunde vara blodförgiftning.
Så pappa och jag satte oss i bilen och åkte dit och vi satt där i 6 fucking timmar för att de sedan skulle säga att det inte var blodförgiftning utan nagelbands inflammation och att jag behövde antiboktika! Ibland blir man bra lack alltså!

Vi kom sedan hem vi 3 och idag sov jag till 1, så sket alltså i skolan.

Jaja nu ska jag till kungsängen och förbereda inför imorn, Tuddellu <3


Sommar idag!

hola, idag när jag kom hem från min korta tripp till skolan så satt jag ute och solade i TROSOR OCH BH så varmt var det! brände mig till och med på bröstet :o och nej inte brösten som min kära pojkvän trodde utan över de vettni ;) det var iaf asnajs:) Sedan gick jag över till mimmi där karro var och fixade naglarna så jag satt där och underhöll de, kul kul :D sedan var det min tur lite sådär spontant och vi blev klara för en stund sen. Det blev mycket bra, är jättenöjd mimmi :D Du är så duktig gumman! :D kan lägga upp bild någon annan dag orkar inte göra det nu (a) om ni också vill ha era naglar fixade till bra pris så gå in här: http://mimmiemilia.blogg.se/

Imorn är det solarium, stan och studentskiva som gäller kommer bli grymt!  Tuddellu <3

Najs or what?

Imorn börjar jag kvart över 12 och på onsdag är jag ledig, är det najs eller vadå!? Typ underbart :D Happy jempa, JAG FÅR SOVA IMORN! ;D


Ha eller inte?

Sitter här och funderar på om jag ska köpa jet eller inte? hmm HJÄLP MIG!


Is this wrong?

Japp första dagen efter lovet avklarat då, blev mest massa prat (a) men det är okej! Älskar allt nu för det känns som alla bara skiter i skolan nu och njuter av livet, festar mitt i veckan och bara lever, I like it! haha

Sjöng låter collide med howie day idag på sången men eftersom jag hade tagit ut fel accord så gick nästan hela lektionen åt att hon skulle rätta till allt så det var lite surt men hur ska jag veta? :o får skriva ut nya :) Älskar iaf den låten, har alltid gjort, men nu har jag inte lyssnat på den på år och dar så nu är den fan bättre än förr!
Lyssna! Howie Day – Collide - Original Album Version

Hör och häpna, imorn kommer jag gå runt med TOFFLOR i skolan :'( jag döör, jag vill inte:( men det är inte så lång dag så det går nog bra + att jag måste höll fan på att dö idag. Annledningen är min dumma tå som inte vill bli bra, den är typ infekterad och skit nu så ska till sjuksyrran imorn och be henne kolla på den, måste ju ha på mig skor på studentskivan på onsdag och på vår fest på lördag! Eller kan ju iaf ha tofflor då också ;) Och så håller jag på att få värsta skavsåren på hälsenorna, alltså jag pallar inte! mina fötter är verkligen inte gjorda för att spela fotboll..


TRÖTT

Lagom sliten efter en helg med bara fotboll, speciellt när man inte var på topp "/ pågrund av min bajsiga blånagel kunde jag inte spela idag mot Håbo vilket var trist, eller nåt :P men det var kul att kolla på kan jag säga. Det blev tillsut 2-2, men tyckte vi var värda att vinna!

åh herregud va trött jag är, orkar inte sitta här! Tuddellu <3


Match

Det var match idag som vi vann med 7-1, det gick väl helt okej för mig. Har nog hittat min position, nu är det bara att börja tänka lite också och öva in sig i "rollen", allt ska nog gå bra:) Fick dock en blånagel, vilket inte är det roligaste så får se om jag få i min tå i ett par skor imorn då det väntar 2 träningar, träningsläger denna helg vettu ;) Den är ju inte bara blå utan svullen, men det ska nog bli bra! :D
Blir nog en lång dag så ska gå och lägga mig nu, Tuddellu <3


Hultsfred 2010

Just fan ska nog till Hultan i år också, trodde att de hade lagt ner men så var inte fallet ;)
Kommer bli SJUKT NAJS! älskar festivaler! :D


We are the people

Idag fixade familjen pass till Grekland :D alltså jag var seriöst depp förut idag, vafan va jag det för? jag har verkligen ingenting att deppa över! Ida behövdes för att jag skulle fatta det :) Livet leker och jag älskar det! hahah xD

Haha pass vare ja. Ja när vi kom dit så är "rummet" man blir fotograferad i helt öppet och kopplat till rummet där alla står och väntar så alla ser än när man står där och inte smilear, hahah jobbigt att hålla minen då liksom, men det gick rätt bra. Pappa såg ut som en kriminell men tur att vi inte åker till USA dårå ;) nej skämt osido. 

Övningskörde dit och hem och det gick väl bra med tanke på hur lite jag kört. Första gången i en rondell idag, haha läskigt med tanke på att när morsan skriker håll höger så svarar jag vafan är höger xD Haha Japp jag är en av de få som inte kan höger och vänster, men det kommer väl med anknytning till körningen? hehe hope so. Lite jobbigt den dagen jag kör upp annars och killen säger aa och så tar vi höger här och så svänger jag vänster, fatta paff han skulle bli, haha.

Jafa jafa, Tuddellu <3

Haha tja jag kan le ;)

I had a dream

Jag har alltid haft en dröm att åka till Australien och jobba efter plugget, det har varit en dröm sedan länge men jag har aldrig någonsin tänkt att jag faktiskt skulle kunna göra det. För några dagar sedan pratade jag om min idé för mina föräldrar och de tyckte att det var en lysande idé och att den inte alls är omöjligt, vilket jag trott.

Jag har även snackat med Ida, som jag då ska åka med och hon är lika på som jag vilket är ett STORT + så det ser ut som det kan bli något alltså! Det skulle vara så himla underbart, jag döör jag vill bara sluta skolan nu, nu, nu! Tänk att ens dröm kan gå i uppfyllelse, trodde inte det var möjligt. (jag vet att den inte gjort det än men det här kan inte gå fel, det är vad jag hoppas på iaf, allt kan hända men lyckan gör det möjligt)

Vi får däremot hålla oss centralt säger jag bara, eftersom jag hatar vilda djur eller mest kryp och ORMAR (fyfan ryser av att bara tänka på de) och det finns hur många farliga och giftiga djur där som helst så, CENTRALT vare ja!

Sidney i Australien! <3



8 april

OM EXAKT EN MÅNAD ÅKER VI TILL GREKLAND! hahah kände att jag bara var tvungen att säga det!
Nu ska jag och R iväg till kungsängen, till banken WOHI! Tudddellu <3

You and I

Sho! Blev ingen krogen idag heller så nu sitter jag här hos R och ska snart bada sen ska vi kolla på "Alvin och gänget 2" de är så himla söta!!

Sov till halv 1 idag, så himla skönt! Sedan gick vi ner och gjorde plättar som frukost, mycket gott kan jag säga! Tuddellu <3

Våra "fina" plättar! <3


Mohaha coolingarna xD


whoaa I'm an alien

Ohejohå upp väldigt tidigt imorse för att vara lov men det var såå värt det! Fyfan vad jag älskar att spela beach volleyboll! Vill bara att det ska vara sommar NU så man kan åka runt och spela! hihi åh så underbart! Hade det funnits en beach volleyboll klubb nära mig hade jag fan inte tvekat på att börja med det! skulle inte bry mig om alla var 100 ggr bättre än mig skulle älska det ändå! Tror fan jag är född till att bli det...hm xD

Haha rolig jag är nej men vi spela i 2 timmar och jag är helt slut nu alltså, måste nästan erkänna att jag tyckte det var skönt att träningen blev inställd idag (a) rickard är påväg hit och borde komma när som helst, ska bli mys då får han ta hand om mig! :)

Imorn är det krogen som gäller ;) NAJS! ska bli kul, fan debut ;) vi får se vart vi hamnar!

Jafa jafa nu kommer Rickard, Tuddellu <3

Ge mig sommar! :(



Morgondagens planer

WIHO! vet ni vad jag ska göra imorn eller!? ;) .....trummvirrvel....Spela beach volleyboll! :D fyfan va kul det ska bli, är taggad till tårna! inomhus såklart i typ södertälje? Ida är så söt hon trodde vi skulle spela utomhus först och ba men vad ska man ha på sig, hahha xD stickar 9 imorn bitti, inte lika kul men är GLAD ändå!

Go go!

Påskhelg <3

Hola!
Har haft det jättemysigt och trevligt hos mormor och morfar, fast har inte mått jättebra men är bara lite småhängig så det är nog ingen fara. Fast jag fattar inte grejen med påsk/julmat det är ju inte gott! Usch jag hade iaf sätt till att det vi skulle göra en pastasallad så den åt jag och typ köttbullar ;)

haha vår släkt är lite skoj, morfar frågar vad vi tycker en gubbe är och vi diskuterade det där i över en halvtimme och då driver jag inte, helt sjukt! Bara för att vi inte kommer överrens med morfar haha men xD

Nu ska jag ner och äta sen ska jag dra mig till idas house någon gång i tiden ;) Ungen är ju så brun :( jag vill också åka, nu nu nu!

Hihi coolingen


Tjockaste katten ever! (fast det är assvårt att fånga på bild xD)


Fint väder <3


En vanlig kväll för oss ;)


Mina nya skor <3 love them!


Alla bilder är dock tagna med mobilen eftersom jag glömde min kamera, men men!

You were a child

JO! IDAG kom min underbara ida hem från Turkiet så dagen spenderade jag med henne och snacka ikapp och så, Saknat min bästa vän och imorn åker jag ifrån henne igen.. då är det påskfirande hos mormor och morfar som gäller :) kommer iaf hem på måndag igen så tror vi klarar oss! :D

Sitter med min sötis ronja i knät och hon typ klämmer fast min arm så det är assvårt att skriva men hon är söt! men inte alltid kan jag säga! När jag kom hem idag så hittade jag en javettifan vad i min säng, mamma trodde det var bajs men sen när är kattbajs jätte långt och vitt? :s nej jag tyckte det såg ut som en kattunge eller en mus men jag granska den inte direkt utan skrek bara på mamma som sedan skrek på pappa som tog bort den xD hahah vi är så tjejiga!

Igår var ju jag och R på bio och såg "The bounty hunter" den var ruskigt bra alltså, mycket skratt, bra handling, bra innehåll och en sån där jempa film, vill se igen!

Köpte även en jättesöt klänning på hm,typ en turkos sommarklänning med volanger, me like! Ska nog ha den på vår 18-års fest om ett tag eftersom vi har sommar tema ;)

Fick ett påskägg av Ricks päron idag också med godis och money, jättesnällt av de!
JAda jada nu ska rickard få massa pussar och kramar, Tuddellu <3

Bild på mig o bästisen <3 ida vi måste ta mera bilder på oss, den här är väldigt gammal xD

Långfredag

Hallå :) Igår var det ju meningen att vi skulle spelat match men nope det var ett sånt där riktigt dåligt aprilskämt! Alla blev skitlacka eftersom alla hade sett fram emot det, men men skoj träning blev det iaf istället där vi bla fick vara påskkärringar, mycket skratt kan jag säga xD

Sovit som en gud inatt, väldigt skönt att få sova ut! om 10 minuter ska jag och R till kista, kika i lite affärer och sedan kolla på bio, "The bounty hunter" blir det. Thats nice! :)


Tuddellu <3

PÄSKLOV!

Hai hai! Nu är det PÅSKLOOOOV såå himla skönt! 

Har städat och grejsat i huset och snart ska vi iväg och kolla på cykel till mor och äta på ikea, mums! Sedan är det match som gäller :D så himla kul! Förhoppningsvid kommer rickard ikväll också men vi får se :) jaja nu ska jag kila, Tuddellu <3 

Det känns verkligen som vår just nu, men det skulle ju inte skada om det såg ut såhär :) Tagen 10 april förra året så antar att det kommer ;)




RSS 2.0