Yao

HAJ! :D Helt slut är jag efter att ha varit på skiva igår. Den var skoj men en viss grej som förstörde lite men i stora hela var det skoj! Det var tema: Jag kom precis ifrån och då var jag, Ida och två andra polare från 80- talet och jag tror ärligt talat att jag aldrig sett så hemsk ut, men men man måste ju bjuda till lite ;) Får väl se om det kommer några bilder på det sen när jag fått tag i de. 

Hade redovisning i projektarbetet idag, känns som en lättanad att ha den ur världen! Gillar vårt resultat i alla falla vilket faktiskt är det viktigaste. 

Imorn är det mösspåtagning och det har jag typ ingen aning om vad det är men man ska ha sin studentmössa på sig iaf :p Och på lördag är det valborg. Mycket party denna vecka ;)

Ska iväg på en lägenhets visning åt syrran snart, blir skoj! BYE <3

Soooooooooo happy!!!!

JAG ÄR SÅ GLAA NU! Tänk vad MYCKET plugg kan löna sig till slut! Blev precis klar med en evighetsuppgift som jag trodde att jag skulle behöva sitta med hela dagen imorn också, men icke sa nicke! HEHE Nu har jag bara två små grejer kvar som också nästan är klara! Jag borde fan få något diplom för att jag kämpar så mycket! Mamma säger alltid att om någon som hade lättare för sig i skolan skulle plugga så mycket som jag gör skulle den ha MVG i alla ämnen hur lätt som helst..Skulle vara kul om man någon gång inte behövde plugga arslet av sig för 1 uppgift, but that´s not me I guess :( 

Jaja nu är jag riktigt hungrig så ska ner och hjälpa mor med maten! BYE <3



Study

Godag! Sista dagen på lovet spenderar jag med massa plugg..skoj. Det tar verkligen emot att sitta inne när det är så fint väder men what to do? Kanske hinner vara ute lite iaf.

R har inte gått upp än och själv har jag varit uppe i över en timme ;) Men han har haft det tufft i helgen massa barn som ropat hans namn hela tiden och då menar jag verkligen hela tiden. Det är tufft att vara poppis. 

Så sant..


Hey

Halllåå! Sitter här och ska väl snart ta och sova lite, R gör mig sällskap! Påskhelgen har spenderats med R´s familj med sån där julmat som jag inte tycker om.. men men jag och R var iaf och köpte kött och potatis igår kväll så man får i sig lite mat och oj så gott det var..fett ointressant alltså hahah.

Idag har jag typ spenderat hela dagen med att försöka fixa ett inbjudningskort till min studentmottagning, jag kan fan hålla på hur länge som helst med sånt där, blir dock aldrig nöjd :/ hehe men tillslut fick mor och far avgöra! Så det ska jag skicka iväg imorn :) ja finns inte så mycket intressant att berätta men R tyckte jag skulle uppdatera så japp nu har jag gjort det ;)

Haha jag ville ha den här bilden på mitt inbjudningskort men mamma tyckte det
var inappropriate, förstår henne inte.. hehe jag tyckte den var rolig!

A great day

Shaaaa! Igår var en bra dag! Jag hade helt klart bestämt mig på morgonen för att stanna hemma på kvällen och bara ta det lugnt men någonstans mitt på dagen tänkte jag nej vafan jag vill ut! Och så blev det och gud va skoj vi hade! Bra folk, bra stämmning och ja allt. Idag mår jag dock som jag borde men det är absolut ingen fara.

Är nyss hemkommen från ett besök hos min lilla farmor och nu sitter jag här och ska snart gå ut och lägga mig i solen lite innan jag drar hem till Rickard och käkar middag där. R´s syster + man och barn är där så det ska bli kul och träffa de allihopa :) Nej nu kallar solen, bye <3



bild: http://weheartit.com/


Så lycklig

Tjaba! Sitter här o chillar hos syrran för att vänta tills det är dags för min arbetsintervju! Efter det åker jag hem till min underbara man och tillbringar kvällen där :) Japp jag och Rickard har gift oss! Han friade för ungefär 3 månader sen och vi gifte oss nu i helgen! Ni kan inte förstå hur underbart det var. Jag älskar honom så! Smekmånaden är också bokad och vi sticker om exakt 2 månader, vi ville liksom ha det efter vi tagit studenten och så :) Gud vad jag längtar! HAHHAHA XD

Bäst <3

Weoo

Ojojoj trött chey här! Jobb igår jobb idag och halv jobbdag imorn..men vad gör man inte för att njuta av utlandet :) Sedab plus det en del plugg men men nu ska jag inte klaga, hehe. Okej jag är fett seg och vet inte vad jag ska skriva men fick reda på idag att vi inte fick den där lägenheten som vi ville ha men men det är säkert ödet och en mening med det, flytta kommer vi göra någon gång iaf :) 

Imorn ska jag på en arbetsintervju till vilket ska bli riktigt kul! Nu kommer våra gäster så jag ska ner och hälsa, bye bye <3 


Gullspång

Hej hej! Har alltså varit i lilla Gullspång i helgen för att fira påsk med släkten, riktigt mys! Nu är jag hemma och imorn jobbar jag. Efter jobbet ska jag träffa Mimmi och Ida hemma hos nyinflyttade Mimmi, ska bli riktigt kul och se hur hon bor nu för tiden och kul å träffa mina brudar :D Påsklovet kommer i princip bestå av plugg och jobb..men jag ska försöka klämma in lite roligheter i mellanår också!

I fredags var vi ute också, det var soft! Trött som tusan var jag dagen efter bara när vi gick upp så tidigt för att drag till Gullis, men men ;) värt det!


Bilder från gullis









Plans

Varför inte skriva ett till ilägg när jag ändå är i farten? ;D Det är fan najs nu, har egentligen lov nu ju! :D Gaaah, men dock känns det inte riktigt som lov eftersom jag att jag kommer behova plugga en hel del på lovet + jobba men snart drar jag till Malaga så jag kan ta mitt påsklov då liksom ;)

Är egentligen ledig imorn men ska till skolan vid 3 och fotografera våra två sista modeller till vårt projektarbete, så himla skönt att vi lyckats hinna fota alla! Efter skolan ska jag hem till R och göra mig klar inför kvällen, det blir nämligen utgång med ett gäng för att fira en kille som fyllt år så det blir skoj :) Ska dock upp 8 dagen efter och åka till Mormor och morfar och fira påsk, men det blir najs ;) får sova i bilen

Party party


Long time no see

Sho har varit helt sänkt hela veckan så det är därför jag inte skrivit något här. Har liksom inte ens orkat sitta vid datorn, hmm... men ja det har väl inte hänt så himla mycket denna vecka ändå? Eller vad vet den senila jempa liksom ;) Kommer iaf ihåg vad jag gjorde idag efter skolan! Jag o Elin njöt av det härliga vädret med en promenad i kungsängen med den första glassen för i år i handen, Härligt! :D 

Har gått och väntat hela den här veckan på att den där söta mobiltelefonen ska ringa och ge mig de braiga nyheterna som jag bara väntar efter.. Slutet på denna vecka (förhoppningsvis imorn) får jag veta om jag ska flytta och om jag får jobb. Jag vill bara veta allt nu!! 

Något jag är riktigt sugen på just nu! Hahaha klockan kvart i 11 på kvällen ;)


Tråååk

Sho sitter here in my bed och försoker firra lite med en flash uppgift, så jobbigt när det är sån "liten" dator bara :/ Redovisningen är imorn och jag är verkligen inte klar så vet inte riktigt vad jag ska göra. Man blir ju ändå straffad ifall man är klar i tid så kanske bara hoppas på att få sitta och göra klart den imorn på lektionen. Hmm..

Är så sjukt trött alltså, nej usch jag orkar inte ens sitta vid datorn bye bye <3


Jaha ja

Ja men då provar vi att skriva ett inlägg igen då, utan att trycka på uppdatera så att allt försvinner xD Vad skrev jag ens liksom? Typ att jag inte har ett liv just nu för att jag sitter bara vi datorn, att jag snart ska gå och duscha och att det var mysigt i kista igår och att filmen No Strings attaches var bra. Japp dåså. 

Ikväll blir chill med Tess o Elin, vi får se vad vi hittar på och om någon annan joinar ;) Vore mys o sätta sig och käka någonstans :) aja bye... <3




Good plans

Hejpa! Nu har lite av min ilska lagt sig från igår iaf men jag vill fortfarande ha svar på massa frågor...Fixar det där iaf! Imorn är det en rolig dag som väntar! Börjar vid halv 2 ska dock till skolan tidigare och fota Tessaaaah till vårt projektarbete. Får då skjuts av min mor :D Sedan går jag på 1 lektion sedan ska vi på lägenhetsvisning i kungsängen! När den är klar ska jag, Rickard, Carro och Andreas åka till kista och äta gott, shoppa lite och kolla på bio: No strings attached. Mysdag! 

Jobbintervjun gick riktigt bra idag faktiskt, första jobbintervjun jag varit på i hela mitt liv, hahah! Han var asshysst och det känndes inte ens som en intervju. NAJS! Så hoppas hoppas! 

Gillar både Ashton Kutcher och Natalie Portman så den kan inte annat än bli bra!


No strings attached

Skoj

För att prata om något som är kul så ska jag på arbetsintervju idag, vilket äger! :D Jag säger bara hoppas, hoppas, hoppas! :D Wish me luck!

Arg brud..

Jag är så förbannad på STUDENTMÄKLARNA!! De förstörde vår studentskiva, så enkelt är det. Många hade kul ändå vilket iaf var bra men jag hade fan inte kul! Kul att Rickard och massa andra av mina kompisar som jag ville hänga med inte kom in pga av att någon jävel inte sköter sig..nej då ska alla drabbas av det tydligen. Alltså så jäva värdelöst företag och en viss Daniel Smith ska va inte ens tala om. Nej fan va besviken jag är..finner inga ord. Ska iaf ringa en kille idag och kolla hur man ska göra för att stämma ett företag, jag ska ha tillbaka varje jävla öre alltså! 

Så ett tips till er alla där ute, när ni ska fixa studentskiva akta er för STUDENTMÄKLARNA och en kille vid namn Daniel Smith. De kan inte ärligt tro att vi ska snacka bra om de efter det här. De kunde skött allt snyggt men gjorde det inte...



Let's have a toast for the assholes

Åh jag är helt slut.. hade bara en lektion idag men sedan var vi i studion och fotade för projektarbetet, vilket vi gjorde igår också! Så nu har vi fotat 5 av 12 bilder till vår kalender så det känns bra. Jag blev bland annat fotat idag, skoj skoj, gå se om det blev nå bra ;)

Sitter i carro o andreas lägenhet nu och vi åt precis pannkakor innan då stack vidare och nu sitter jag här själv och ska vänta på min tid hos um sedan drar jag hem till min underbara kille! :)

Åh herregud igår slingade jag håret hemma för första gången i mitt liv och det var hemskt! Först blir orange sen gult och ja vet inte vad.. och den där hettan man använder, den var ju omöjlig att få av utan våld..hahha men det blev som tur var bra tillslut! Tack syster för hjälpen :) Märks inte så stor skillnad men jag märker det verkligen, skönt att få bort det råttfärgiga i botten!

IMORN ÄRE MIN SKIVA! TAGGA TAGGA! :D



Helo

Snart kommer sis och hennes boy hit och äter middag med oss, 3 rätters ;) Hahah vilket vi åt igår också! MUMS.

Igår var jag bara hemma med min boy och tog det lugnt, skönt. Love you <3 

Carro köpte hårfärg till moi i fredags så på tisdag ska jag slinga håret så det blir lite mera jämnblont, vilket ska bli såå skönt! Har dock aldrig gjort sånt hemma så jag hoppas det typ inte blir orange :S Hahha men det blir nog bra när syrran gör det ;) Aaajt!






Plugg, plugg, plugg

Japp det är allt denna dag spenderas med...förutom 1 h övningskörning då vill säga. Jag orkar fan inte läsa en mening till! Men men det är bara att ta nya tag! Skönt att denna kurs snart är slut iaf, det får än på lite bättre humör :) 

Imorn är det plåtning i studion som gäller inför projekarbetet, jag är så himla stressad för det där alltså! Vi ska hinna plåta 9 tjejer denna vecka och 3-4 nästa vecka sedan måste det vara klart :s jaja men det löser väl sig antar ja..

Fick (läs låna) btw en platttv av sis igår :D Najs najs, 42 tum tror jag att den är eller 40 eller något annat eller så var det 42 eller 40 eller något annat eller.........hahhaah whatever ;) NAJS ÄRE IAF :D

Åter tillbaka till plugget now...

Än så länge står den på mitt golv eftersom jag inte hunnit fixa allt än men gör väl det ikväll i guess ;)



I´m alright

Vaknade, stack ut och sprang, städade huset, åt frulle, duscha, hängde tvätt, suttit vid nelly och ska nog beställa 2 klänngingar eller en, hmmm, sitter och lyssnar på musik, nu: PLUGGA....Varit ganska effektiv idag iaf.

Ge mig sommar..

Bild: weheartit


RSS 2.0