Back on track?

Ja av någon underlig annledning så saknar jag detta, att blogga. Så nyss tog jag beslutet för att börja igen men man får se hur länge jag stannar ;)

Vad ska man säga om den tiden jag varit borta? sista inlägget skrev jag lite efter jag kom hem från Grekland och det var i mitten av maj kanske så får väl bjuda på en resume sen dess.

Ja jag har fått sommarlov och därmed fick utfyllning av 5 till betyg som såg mycket bra ut, MVGna rullar in som det ska det går bra nu hahah. Jag är inget för skryta men med betygen tycker jag man kan det för de har man kämpat så mycket för!

Mer då? öh umgåtts mycket med kompisar, solat badat, åkte till Öland med de bästa Ida och mimmi, vart vid mitt sommarstålle i Jakobsstad i Finland och nu jobbar jag. Är inne på min andra arbetsvecka och ska jobba 3 veckor. Jobbar med far min som målare, ganska chill förutom att jag har sämst rygg som får så himla ont efter en arbetsdag.. Men dagarna går fort genom att jag lyssnar på bok efter bok, ljudbok är ju helt underbart för de som inte gillar att läsa och jobbar så som jag gör eller åker mycket tåg och buss ensam, love it! haha

Härdan efter är väl i princip varje dag uppbokad vilket jag älskar! Nu till helgen ska jag och älsklingen ta bilen till Trosa och så ska vi bo där över helgen vilket kommer bli helt underbart! Älskar att bara försvinna från verkligheten sådär med den man älskar så mycket!

Veckan efter börjar fotbollstäningarna vilket ska bli väldigt kul och nästa helg ska laget iväg på träningsläger vilket också ska bli jättekul! allt är så himla kul nu hahah xD

Veckan efter det är jag LEDIG! och den helgen ska ja och mina väninnor ta en sista minuten till veckan efter! Så efterlängtat! Och kommer bli grymt!

Ojoj mycket hade jag tydligen att säga men nu måste jag gå för nu kommer älsklingen :) Tuddellu <3

Bild från öland <3

RSS 2.0