Take a bite of my heart tonight

Neon Trees – Animal Så skön låt alltså!


Outfit

Köpte den här gråa koftan på Bikbok igår för 199 kr.
Har verkligen letat efter en exakt sån här grå kofta ganska länge nu så slog till direkt!
Den vita är jätte gammal och köpt på Vero Moda.

Min dag på Coop

Hej hemmafrun här ;) Idag åkte jag och R och storhandlade på Coop och då menar jag verkligen STORHANDLA! Och eftersom vi handlat mest på hela Coop så är det väl självklart att kassan ska sluta fungera när det bara är 3 varor kvar på bandet och vi får därmed byta kassa..upp med allt som R packat ner och upp på bandet igen för att packa ner allt IGEN, haha suck. 

När vi väl kom hem efter ca 1½ timme på så ställde jag mig och lagade mat, R åkte hem. Jag åt, gick ner till tvättstugan, städa, gick ner till tvättstugan och nu 5 timmar senare är jag klar.. Är fan helt slut haha. Köpte iaf godis som jag äter nu, mums! 

Diggar ni min mössa eller? ;) Fick med den när jag köpte 2 av en grej på coop, mohahha.

Goddi

Shiit filmen idag var riktigt bra alltså! Ger er bara ett tips: Se den om ni gillar Cam Gigandet, musik och dans hahah ;) Nej men asbra alltså :)

Haha sen när vi skulle dra hem så fick inte Tessa igång bilen så det blev ett litet äventyr ;) haha startkablar och you name it, tur att jag o R tog en egen bil dit så vi kunde hjälpa till. 

HAHA bästa grejen jag gjorde, jag är så mobbad xD
Går in på donken för att köpa mjölk(jag skulle gjort det i kungsängen men eftersom det blev strul med  Tessas bilen så drog jag och Elin iväg och köpte det i kista, donken var närmast) Kommer fram till kassan:
Jag: Jag vill köpa mjölk, går det?
Han: Öh ja men det finns ju Ica annars
Jag: Nej men det hinner vi inte (det ligger längst bort i kista)
Han: Nähäpp, aa det blir 16 kr, får jag fråga vad ni ska ha mjölken till?
Jag: Ja alltså vi har problem med bilen så..
Han: Hahah ska ni ha det till bilen!?
Jag: HAHHAHAHHAHAHAH 

Ibland blir det bara fel när man är stressad alltså xD hhaha 


I need a dollar

Tjo! Hade faktiskt askul igår, det började hemma hos Idas syrra och sedan slutade på mp. Bara lite drygt att det var 100 kr inträde hela kvällen även fast man var där astidigt men what to do jag är ju gjorde av pengar...NOT!

Ska dra iväg till kista ikväll och kolla på Burlesque, hoppas den är bra! :) 

Hade helt missat att det är handboll så nu ska jag kolla på den! BYE <3





Take a chance

Sitter här hemma nu och kollar på handbollen :P vågar inte gå in på fb eller bloggar eftersom jag är rädd att det ska stå något någonstans, haha. Mimmi tycker att jag är en tönt! Kvällen var jättemysig! Vi åt massa god mat, snacka och bada jacuzzi. Tack tack Mimmi :) 

Nu ska jag fortsätta kolla, imorn är det jobb ca 1 timme och utgång som gäller ;)


There's a spark in you

Nu har jag gjort det jag skulle ha gjort idag, så duktig :) Ska dra mig hem till Ida snart och fixa mig där innan vi drar vidare till MIMMI! Där blir det tjejmiddag för att fira att den lilla tjejen som ska bli stor på söndag! :D 

Kommer tyvärr missa Sverige - Frankrike men jag har spelat in det så jag ska sätta mig och kolla på den när jag kommer hem ikväll/natt haha. Jag får hoppas att jag inte får reda på hur det går innan bara, haha!

Men nu ska jag dra! Bye <3


Push it

Hola! Väntar på att frukosten ska lada lite i magen sedan ska jag ut och springa! Är äntligen frisk nu så jag längtar ut faktiskt :) Sedan är det plugg som gäller, ska skriva en grej i religionen som jag verkligen inte orkade göra på lektionen igår pga min äckliga huvudvärk från borren.. Sov ju hemma idag och gud va skönt det var! 

Nej nu ska jag jassa nötterna ;) 

weheartit


Hey lady

Sitter hos Rickard och nu ska vi snart dra till bålsta och sitta barnvakt åt lilla Robin :) KÄRLEK! Sedan åker vi hem till Håtuna och sover där! Sover inte en natt till i kungsängen när de håller på och borrar sådär!!! 

Mamma och pappa ska också vakta Robin och de kommer köpa med sig sushi!! Åh så gott, det var så länge sen!

Sushi is the best!


Snälla sluta!?

OKEJ NU FÅR DET FAN TA OCH RÄCKA! Jag är så jävla förbannad just nu att jag skulle kunna storböla när som helst! Och varför då? Jo för att de som håller och renoverar precis över mig började borra halv 9 imorse! Behöver jag ens säga att jag börjar 12 idag!? Jag har sovit så dåligt och hade verkligen sett fram emot den här sovmorgonen.. JAG tror inte att NÅGON kan förstå hur högt det låter. Om man säger såhär:

De är på sjunde våningen och när man står utomhus 7 våningar ner så hör man att jättemycket att de borrar, tänk då hur mycket jag hör! Isoleringen mellan lägenheterna är inte särskilt bra upp och ner! Bara "gilla läget" att behöva ha huvudvärk hela dagen och behöva gå flera timmar tidigare till skolan för att det är omöjligt att vara här! JAG ÄR SÅ JÄVLA LACK! Det är okej att stå ut med sånt här om man gör om hemma hos sig själv för då är man iaf beredd på konsekvenserna och man vet att det kommer bli fint sen osv, men nu är det fan inte okej!!!

This is real life

TJA! De höll på att borra idag också men nu var det PRECIS över mitt vardagsrum, det var hemskt. Det kändes seriöst som att taket skulle ramla in. R kom som räddaren i nöden och frågade om jag vill hänge med till jakan, jag skrek JA! hahah.

I Jakan hämtade vi upp Mimmi och sedan åkte jag och hon hem till mig och åt pannkakor! MUMS. Nu sitter vi här och nu ska vi nog sätta på någon bra film sedan sover hon här :) 

Skit på er...




Bye

Nu drar jag till Jakan med Ida för att hitta en present till Mimmi :D Bort från byggarbetsplatsen? JA TACK!

Like a prayer

Hahah sitter här och försöker överrösta en som borrar i lägenheten bredvid! FAN VA JAG HATAR BORRLJUD! Har musik på hösta volym och sjunger för full hals! Ägda de blir alltså, hahha. Alltså man kan inte ens tänka fyfaaaan! Ååååååååååååååååååh nu blev de tysta :D du ska jag passa på att äta i lugn och ro!


Fotografera

Sitter här och väntar på Rickard, ska fota honom till en foto uppgift där vi ska göra ett surrealistiskt foto montage! Tycker att min idé är jättebra men resultatet blir dock inte alltid som jag tänkt mig men jag har ganska lång tid på mig så jag ska göra den grym! Hade snack med foto läraren idag och jag låg riktigt bra till så det är bara fortsätta i samma banor :) 

Imorn har Ubg öppet hus så då ska jag sitta där och jobba med mina bilder som jag ska ta idag.
Nu ska jag gå runt och foto någon bakgrund som jag ska ha på mitt foto montage. 

Såhär kan det se ut (hittade ingen bra bild men ja)


You make me forget how to breathe

Hallu sover alltid så dålig mellan söndag och måndag så just nu är jag svintrött! Gick till Ica och köpte huvudvärkstabletter och hon i kassan frågar om jag har ont i huvudet nu och då sa jag ja och då sa hon att det syns på mina ögon :s haha alltid lika kul att höra xD

Haha sitter här i soffan med datorn i knät. Är det bara jag som ALLTID har tvn på när jag sitter vid datorn? Alltså jag kollar inte ens på tvn och har inte ens ljudet på men det känns så tråkigt att sitta här utan den på något sätt ;) haha kanske bara är jag. 


Happy Jempa

I very happy now because my homies are home! :D WOHO!


You make me spin like a record

Usch vad jag mår illa (vinterkräksjukan?) nej hoppas jag verkligen inte men jag kan säga att jag inte haft så rolig natt..MEN jag spydde inte haha så ni kan ju tänka vad jag gjorde då ;) 

Nej men jag hoppas att jag bara ätit eller druckit något dåligt! 

Vart och ätit hos min moster och hennes man idag, mys och jätte god mat och världens sötaste lilla Robin :) Kärlek till dig grabben! Handboll såklart! Gud va kul det är att se killarna, de är så duktiga och de imponerar hela tiden!

Nu sitter jag och R här och fixar med min "nya" mobil, haha. Jag ska tydligen testa R´s gamla mobil lite typ får se om jag fattar något (a) 

Blev chill kväll med några av R polare igår, det var kul! Haha

Just the thought of you can drive me wild

Gud vad goa pizzor det är på pizza hut och goda efterrätter ;) Jag och R delade på en hawaii pizza, en banana split och en chokladsufflé! MUMS :) Köpte ett par as snygga spring byxor idag, kan visa de sen!

Jag och R håller på att förberede lite tills lite folk kommer hit, mys :) Ha en bra lördag! 

Banana split är det goaste som finns!

You make me sing like a bird

Hejsan! Jag sitter här hos mr R utan just mr R hahah han är nämligen på träning men han borde komma snart ;)
Denna helg ska bli väldigt lugn och fridfull, hahha fridfull xD ja men iaf bara ta det lugnt.

Imorn ska jag och R äta på pizza hut, eftersom jag aldrig ätit där. Ska också hitta en present till min underbara vän Mimmi som fyller 18 nästa helg, ÄNTLIGEN :D hihi

Idag började jag 1, hade 1 lektion och slutade halv 3, ska inte klaga alls (kommer ha så varje fredag nu hhihihi!).

Åh jag blev så lycklig när Sverige vann över Poland, HAHAHHAHHAHAAHAHAHHAHAHAH jag fattar inte att jag till och med skriver det! Jag har nämligen döpt om polen på något vänster till Poland eller På land hahah och jag tycker det är kul varje gång jag säger fel xD hahah Ja men som sagt det var så himla kul att Sverige vann över POLEN! Det var så spännade och killarna var så duktiga, nu blir man bara lack över att de inte vann över Argentina -.- men men. DE ÄR ÄNDÅ GRYMMA :D

HEJA SVERIGE!
PS. Hoppas inte Rickard läser detta men JAG HATAR HANS DATA :O Men den är snygg ;) DS.




You make me fall outta bed

Mmmm detta äter jag just nu!
Mår inge bra idag heller så ska ligga och kolla på serier och grejer nu och bara TA DET LUGNT!

I´m lucky just to linger in your light

Sitter här och dricker smoothie, det är något som är så himla gott! Mmm :) Skulle egentligen vart påväg till R nu men han sms i sista sekund och sa att han hade träning 1 timme längre..så det var bara att klä av sig och GÖRA EN SMOOTHIE! hahha

Min smoothie ser faktiskt typ exakt ut sådär men orkade inte foto eftersom jag har ett fult randigt glas haha xD Är man fotograf så är man. 
Bild lånad från google



Säämst

Alltså shit jag HATAR vårdcentralen i BRO! Har iof alltid gjort det eftersom de alltid varit så sjukt otrevliga mot mig. Jag KAN verkligen inte förstå mig på de som är otrevliga på sitt jobb! Är det en sådan pina att vara snäll mot kunderna? Om det nu är så, SLUTA! Jag gillar motto "det blir vad man gör det till" och det är så sant, önskar bara att de också kunde tänka så! SUCK.. Och jag måste ta mig dit den 4 feb :/ ska ringa mamma och hoppas att jag inte behöver det! haha.

Vi tar hand om dig...IN MY ASS! 




You´re better then the best

Har äntligen den sista pusselbiten på plats i mitt cv så nu finns det inga ursäkter längre! Ska bara ha ett jobb NU! 

Om ett tag så ska jag iväg med pappa och övningsköra, nice nice! Blir nog ingen träning för mig idag eftersom jag fortfarande är lite hängig, men men inte mycket att göra åt..

Lägger upp en bild på min underbara barndomsvän en vacker sommardag, I miss you! :(



Tröööött

Hej hej! Idag har det varit väldigt lugn dag i skolan men eftersom jag och R satt upp och snackade religion i natt så var jag väldigt trött! hahha det där låter så kul varje gång känner att jag måste förklara mig. R hade haft sin första religon lektion igår och både han och jag är väldigt intresserade av det och lektionen handlade om hur de trodde att jorden hade skapats. R är realist och ateism så han har väldigt svårt att tro på allt det där och han blir så "frustrerad" haha så det blev en diskussion och det sysselsatte vi oss med kl 1 på natten. Jag kunde ändå inte sova så whatever! 

Jag har min första religion lektion imorn så det ska bli kul! (vet inte om jag säger för mycket nu) haha.
Någon annan som tycker att religion är intressant? och då menar jag inte i skolan för där kan det vara hur tråkigt som helst, men allmänt?

Nej nu ska jag äta min goa grönsallad med gurka, sallad, avokado, fetaost och halloumi så himla gott! BYE!

Olika religioner

You make me dance like a fool

De flesta vet att det är bättre att äta mat långsamt. Jag äter däremot extremt långsamt, iaf nu när jag inte bor hemma för då sitter jag vid datorn och kollar på film eller något när jag äter. Det är ju asbra eller hur? Förutom att min mat hinner bli väldigt kall innan jag äter upp den xD hahha så mitt tips är att inte äta FÖR fort, inte äta FÖR långsamt utan äta i ett perfekt tempo ;) haha

Vaknade upp kl 8 idag och kände att hela min hals var torr och svullen, huvudverken ska vi inte ens tala om så jag stannade hemma från skolan idag. Men jag är sådär att när jag mår halvdåligt så tänker jag att det är bättre att vara uppe och göra saker än att ligga i sängen. SÅ idag har jag fixat i garderoben! men nu ska jag kolla på how i met your mother! bye <3

Katterna jag bor med är ju bra udda alltså..

17 februari?

Det är så kul för så fort jag att det står 17 januari någonstans så tror jag att det står 17 februari (fyller år då) Och detta har hänt ett antal gånger idag, haha. Man har ju en speciell anknytning till datumet 17 och januari och februari är ju typ lika långt så det är lätt att se fel när man kollar snabbt haha. 

Vill jag verkligen så gärna fylla år? Fyller bara mellanåldern 19 men ett steg närmare 20 så varför inte och vem tycker egentligen inte om att fylla år? :)

Haha vilket onödigt inlägg! xD

 

 


I´t hurts..

Tar tillbaka det jag sa om att halsen nog inte var någon fara..Jag känner mig fan sjuk nu! FAN jag som skulle komma igång med träningen den här veckan..suck! Hoppas jag känner mig bättre imorn. 

Ja killarna vann ju såklart handbolls matchen mot Sydkorea men det var fan jobbigt där ett tag med felaktiga domarbeslut och ettriga koreaner, men det gick vägen tillslut vilket är det viktigaste! HEJA HEJA! Nästa match är imorn kl.20.00 mot Argentina, något man inte får missa! 

Imorn är det skola som gäller, men har bara en lektion och sen sång, inte så jobbig dag, är hemma igen till halv 1 :D

Nej nu ska jag ringa R och kurera mig, ska tydligen vara bra att äta kiwi skal, får se om jag vågar testa det (a).

Känner för att lägga in lite ögongodis! Denna man var med i Easy A men hade en helt klart annorlunda roll, hahah men det var lite kul!

HANDBOLL <3

Sitter här och äter världens godaste ciabatta med keso, avokado, sallad och herbamare och kollar på handboll. Gud va duktiga killarna är :) Sverige - Sydkorea 11-6. Vi har mött Sydkorea 15 ggr, vunnit 13 och förlorat 2 så detta borde gå bra! 

Har varit på cirkelträning idag och det gick bra trots min hals så jag tror inte det är någon fara. Nu jävlar ska jag bli fitt! ;) hahah 

Jag och Rickard har chillat gärnet idag. Vi kollade ju på en prinsessas dagbok igår och vi blev så tagna att vi satt och kollade på 2an idag, hahah. Najs film det där!

MUMS!

Work it, work it

Bajs det fungerar inte att lägga upp bilder :( Aja haha jag och R sov till 1 idag :O haha helt stört...(LEDIG IDAG). Nu ska vi gå ut och gå, ikväll är det träning som gäller nu jävlar ska jag börja, kul att man har ont i halsen bara men vafan om jag ignorerar det så borde det ju försvinna? ;) aja bye <3


Foto tävling

Mitt bidrag


Modell: Ida Brattström
Fotograf: Jennifer Asp

Jag är med och tävlar i en fototävling hos Megapixlar med temat människor, där man kan vinna ett presentkort på 400 kronor hos Qpix.se. Vill du också vara med och tävla kan du gå in här!




The Princess Diaries

Åh bästa filmen i världen visas på tv4+, En prinsessas dagbok! Jag älskar den filmen så nu sitter jag och R och kollar på den! Imorn är vi lediga, så sköönt. 


Right here waiting for you

Godmorgon! Jag har sovit riktigt gott i mitt gamla rum och nu sitter jag här och väntar på min man så att vi kan åka och jobba :) Har la inte så myck o säg så see you later.

Hahah kanske inte med det jobbet vi har men tyckte bilden var lite skoj xD


There's nothing left here to prove

Har haft det väldigt trevligt här i Håban hos föräldrarna ikväll. Ätit god mat och myst framför TV :) Imorn är det jobb 1 h och övningsköra som gäller. Sedan ska jag umgås med R, ska bli väldigt mys eftersom vi bara fått ihop någon timme här och var i veckan.. Miss you babe! Har gjort lite ändringar här på bloggen också men är inte nöjd, jag vet exakt hur jag vill ha det men jag är inte så duktigt så jag får inte till det..hm men ska väl försöka någon gång till annars får jag väl be om hjälp. Men nu är det kudden som gäller, GODNATT <3

Kvällens randombild
haha min SYRRAS katt xD


All my life I've been good, but now?

Tjaba! Igår drog vi till mp som hade afterski tema, var rätt kul faktiskt! Vi började hos mig och sedan tog vi bilen dit, SKÖNT! Riktigt mycket folk vare där, kö för att komma in och kö för att komma ut haha.
Jag o R låg i sängen länge idag och bara tog det lugnt och det var väldigt skönt, sedan upp och köpa pizza ;)

Nu sitter jag här själv och väntar på att bussen ut till parenteserna ska gå. Har inte träffat de på jätte länge eftersom de varit utomlands i 1 vecka så ska dit och hälsa på ikväll och kolla på handboll! Slovakien-Sverige :D HEJA HEJA!

Lite bilder från igår











Mer kommer ut på fb sen i guess ;)








DU GAMLA DU FRIA

Japp då var det gjort, ska härmed ta ett UPPEHÅLL från fotbollen! Känns faktiskt riktigt skönt just nu, jag måste få koll på mitt liv, haha.

Sitter här och kollar på handbollen, såklart! Har alltid älskat att kolla på handboll. SÅ är riktigt taggad :) Men för er som också kollar, vad var det för jävla nationalsång!? Hemskt ju, haha. ÄG CHILE NU GUBBAR!

HAPPY

Japp då var det bokat och klart, den 10 maj åker jag och guldgänget till MALAGA/SPANIEN! :D Ska bli så himla underbart! Bli lite brun till studenten ;) NICE :D Är så lycklig just nu!

MALAGA!

Dagens tips

Hola, har ett litet tips här till alla som vill vara lite nyttiga. Nämligen RÖDKÅLSSALLAD! Så himla gott och super enkelt att göra!

Det finns säkert 1000 sätt man kan göra det här på men jag göra bara såhär:
För en halv Rödkål:
Du kokar upp ca 2 dl vatten, sedan blandar du det med 1/4 olja och 2 msk vinäger och sedan saltar du! KLART.
Sedan lägger du det i en glasskål och ställer in den i kylen, gott att ha till all mat och det är super nyttigt!

Som till min middag idag, ni kan ju lista ut vad som är rödkål ;)


Suck

Haha kul att man vaknade för en halvtimme sen när man egentligen skulle upp 7 xD Fattar ingenting hur det hände och det brukar aldrig hända mig men men på något jävla vänster så stängde jag av alarmet :s Det roliga är att det hände R också, tyckte jag var lite kul. Vi har nämligen samma lektion.

Aja nu ska jag hoppa in i duschen och ta mig ner till skolan så jag inte missar hela dagen..


*

Hahha känns ju kul att jag som är med i tidningen inte har fått den, men men i dagens samhälle finns det ju internet ;) http://arkiv.mitti.se/erez4/online/mitti/upplandsbro.html


Not okay

Beslut och åter beslut, tar de aldrig slut? Jag antar att det är det meningen med livet är: att ta beslut! Jag hoppas bara att man inte tar fel, vilket det verkligen känns som just nu, men ja vetifan! 

Har suttit och skrivit bokrecensioner nu ett tag men har fått nog nu och ska snart sätta mig och kolla på film och äta ben & jerrys! Har den där veckan i månaden då man är suger på choklad så jag var och köpte en bj igår ;)

Godnatt xD

Jag är så himla tröttis så jag tänkte gå och lägga mig nu..haha tror aldrig jag någonsin gått och lagt mig såhär tidigt xD men vad gör man inte för lite sömn? Nu borde ni fatta HUR trött jag är. 

Känns ändå lite läskigt just nu för det är storm ute (som nog ingen i Kungsängen missat just nu) så det känns ju som om hela lägenheten ska blåsa omkull :O Hoppas det går bra för mor och far som flyger hem från Spanien idag! jaja sova vare ja..

Jempa right now..

Dagens outfit

Tänkte väl kanske börja lägga upp lite outfits här, eller ja om det nu är uppskattat? ;)
Demin jeansleggins från Carlings, gammal skjorta från när mamma var ung, klocka ur & penn, armband hard rock café ;)

Living hell

Efter ynka 4 timmars sömn släpade jag mig till skolan i morse. Det har gått någorlunda bra förutom att mitt humör har varit en jädra berg och dal bana, men nu känner jag mig tröttare än tröttast och jag har så ont i huvudet :'( Ska nog lägga mig och chilla ett tag men jag får fan INTE somna för då är jag körd ikväll igen.

Halva anledningen till att jag inte kunde sova igår var för att jag kollade på Hachiko a dog´s story som var så himla sorglig så jag höll på att dö. Jag har så lätt att känna mig in hur andra känner sig på film och jag får liksom en klump i bröstet när det sker något sorgligt, usch böla hela filmen typ xD Men den var riktigt bra iaf, värd att se! Gillar verkligen Richard Gere också, så duktig skådespelare :)

Hachiko a dog´s story <3

Bitter

åh har inte ens lust att skriva något här är så himla bitter på livet just nu eller har väl typ vart det ett bra tag nu.. behöver min bästa vän :( Kom hem nu tack <3

I miss you

Går kvällen var väl inte så lyckad, alla borde lyssnat på mig istället -.- haha nej och när vi drog hem så ba aa men vi kör imorn också! Lät som en jättebra idé igår men desto sämre idé idag.. nej men jag är verkligen inte taggad, en hemma kväll med god mat och film låter mer lockande! 

Saknar min bästa vän! <3



Woho

Sitter här med ett glas vin och väntar på att några ska komma hit. Föra här och sen far vi mot staden! Hoppas alla får en underbar fredagskväll! <3

Från en härlig sommarkväll


Tired

Haft en hemsk natt! Det började med att jag inte kunde sova igår (antagligen pga min powernap :@) så somnade jättesent. När jag väl hade somnat så vaknade jag i princip hela tiden från kl 3 till 9.. så kan ju säga att jag inte är sådär jättepigg just nu. Men får lägga bort de tankarna, "mycket" att göra idag. Nu ska jag sätta mig på cykeln ett tag sedan ska jag baka lite och sen ska jag plugga. 

Ikväll ser det ut att bli utgång, ska bli kul! see you later!

Kommer typ gå runt o gäspa hela dagen, hoppas det blir bättre efter lite träning! 

I´m hopeless

Alltså åh jag är hopplös! Jag har legat och pluggat och redan innan jag började lovade jag mig själv att inte somna eftersom jag mår så dåligt när jag vaknar upp efter att ha somnat så plötsligt! Men vad tror ni händer!? Jo självklart somnar jag, men jag hann iaf läsa typ 80 sidor. Men nu mår jag som sagt apdåligt, men jag ska äta och dricka nu så då brukar det bli bättre efter ett tag. 

Känner mig typ som katten Gustav, haha...åååh suck!

Ångst

Stack ut och powerwalka i 45 minuter innan frullen idag, var faktiskt jätteskönt! När jag kom tillbaka hade R gjord äggröra till mig, snälla han :) Men fan va lack man blir på att det snöar HELA tiden, det går ju inte att gå på gång vägarna man halkar ju bara runt.. och nu får den väl ta och ge sig!? Det snöar ju hela tiden! 

Liksom såhär ser det ut utanför min balkong idag, ser inte ett piss ut och jag bor ändå på 6 våningen ;O


Helt stört ju, usch sol och värme NU TACK! 

Jag har typ skrivit klart min uppsats nu men den är verkligen INTE bra :'( och den ska liksom in idag så jag kan inte direkt sitta och skriva om 5 sidor.. nej det får helt enkelt va..men nu vågar jag inte skicka in den. Usch hatar det här. Kommer sluta med att jag glömmer skicka in den, hahah.


The secret meeting

Ja vad var det nu för möte? Jo jag ska vara med i "Mitt i Upplands-bro" tidningen, woho tänker ni, men jag sa aldrig att det skulle vara värsta grejen ;)

Jag bor i kungsängen nu men förr eller senare kommer jag att flytta hem till mor o far igen till det hemska landet.. Så hemskt är det inte men bussarna och kommunikationen har de helt glömt när det gäller där ute. Så det jag gjorde var och pratade om hur dåliga bussarna är och osv + att de tog massa bilder :O haha men det var kul och det ska bli kul att läsa artikeln sen! Någon måste fixa de där bussarna och det är NU annars kommer fan ingen bo kvar där..

Så det var det jag gjorde, fett jobbigt att gå upp "tidigt" men ändå skönt för då sover man inte bort hela dagen som det lätt blir på lov. 


Good

Bion var faktiskt jättebra, mycket goa skratt :) och nu kommer det massor av filmer som man vill se, uuuh dyrt i plånboken..

Bio <3

Hallå! Mötet idag gick bra, hehe skoj ;) berättar senare ikväll vad det handlade om. Ikväll ska jag, tess o elin på bio ska bli mycket trevligt :) Vi ska se Easy A, tror den kan var lite rolig. Kan säga sen om den var bra eller inte. 

Följde med R för att ta sin andra svininfluensa spruta idag, stackarn vem är inte rädd för sprutor? Usch hemska saker. 

jada jada, bye <3

For bitter or worse

Världens bästa låt just nu, den går om och om på min Spotify lista. Jag bara älskar den, blir helt rörd..
What do you say when it's all over
What do you know when nothing's going right
The troubles in your mind
What do you do when you get lost inside your soul
Where do you go when love's gone
What do you say nothing at all




Our song

Vet väl egentligen inte vad jag ska skriva men har i alla fall börjat med min uppsats och har idag skrivit typ 4 sidor, goo JEMPA! Ska bara fixa lite till sen är jag klar, WOHO!

Imorgon kl 10 ska jag på mitt "hemliga" möte haha ska bli kul, stå på dig Jempa! 

Idag har jag varit ute och gått i ca 30 min sen storhandlade jag, har planerat långt fram nu, duktig som man är. hahah gud vad jag berömmer mig själv idag. Ikväll blir det iaf taco gratäng till middag, har aldrig gjort det själv men det ska väl inte vara så svårt..

Och ja annars då? Katten spydde på golvet rätt framför ögonen på mig, fräsch katt.. nej fy fan jag få kälvningar bara jag tänker på det.. Gratis katter någon? Om någon undrar varför jag har katter om jag inte ens gillar de så är det för att jag bor i min syrras lägenhet medan hon är borta och det är hennes katter.. Är en hund människa rakt igenom! 

Jaja nu ska jag försöka skriva klart denna uppsats!

HATA!                                                ÄLSKA <3


Work it baby!

Hej! Idag har jag och R vart på sats och tränat, helt gratis var det också! Gick i 45 minuter och körde sedan styrka, skönt. Vill köpa kort där men det är så dyrt för min ekonomi :( får se hur det blir.  

Fick även ett lite roligt telefonsamtal idag men vad det handlade om håller jag lite hemligt. Haha vet inte varför egentligen men väntar några dagar på att berätta det iaf ;)

Nej nu MÅSTE jag försöka plugga lite, har en grej som ska vara klar på torsdag och jag är LÅNGT ifrån klar..

Lägger upp en bild som jag tog förra vintern


ABOVE

Idag har jag nästan bara gjort tråk saker som att jobba o pluggat. Men nu är jag med R o det är ju aldrig tråk. Imorn ska vi plugga och dra iväg till sats och träna, ska bli skönt och röra på fläsket! Haha på tal om träna när jag o R var ute och gick idag så hittade vi ett gym mitt ute vid en badplats (alltså utomhus) Jag visste inte att den fanns där! Nej det var faktiskt lite kul må jag säga :p

Nej nu ska vi fortsätta kolla på good luck chuck, skön film alltså!

Löften

Nu när det är nytt år kommer det nya möjligheter och man kan ändra på det man inte var nöjd med det gångna året.

Mina löften till nästa år är:
* Äta mindre skit
* Träna mer
* Ta körkort
* Fokusera mycket på plugget sista terminen
* Skaffa ett jobb
* Ta vara på dagarna
* Ha så sjukt kul på alla studentskivor och njuta av studenten (haha om det nu är ett löfte)

Ganska vanliga löften men det är väl oftast det man vill ändra/förbättra :)

Haha

Japp jag o R åt det till frukost idag ;)

NYÅR <3

Jag säger bara vilket jävla nyår! Jag hade så sjukt roligt, inte haft sådär kul på väldigt länge. Antar att det är så det ska vara på nyår också, eller hur? ;) haha bara jag tänker på allt så ler jag, haha ojoj! 

Men idag mår man ju som förtjänat, är så sjukt död att det inte är sant! Men det är lugnt för det var så värt det liksom, körde all in och det ångrar jag inte!

Jag o R sov hur länge som helst och käka pizza till frukost xD men mm så gott det var. Nu sitter jag här alone och chillar såå skönt, skulle egentligen varit men en vän men jag orkade inte röra mig ur fläcken så det blev tyvärr inte så. 

Ja nu ska jag nog gå och göra typ potatissoppa eller något, känns lagom jobbigt att laga just nu.

Mina snyggingar från igår <3



RSS 2.0